Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 929 449
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 15 885
  • Варна
Сега ревнаха и собствениците на заведения. Много хора спрели да ходят, нямало пари, щели да фалират. Искали помощи. Бе тия хора не разбират ли, че в момента е наложително!?
Интересно ми е като им окапе персонала, кой ще обслужва хората.

# 15 886
Сега ревнаха и собствениците на заведения. Много хора спрели да ходят, нямало пари, щели да фалират. Искали помощи. Бе тия хора не разбират ли, че в момента е наложително!?
Доникъде няма да я докараме така...

Вдигне някой врява, и Баш Шефа се врътва.

Ние не можем ли да вдигнем врява за удължаване "грипната" ваканция?

Петиция някаква, Интернет-подписка, нещо такова. Журналистите ще го публикуват, и готово - вземащите решения ще се врътнат отново.
Аз съм за. Даже се учудвам, че още не е предприета такава стъпка.

# 15 887
  • В.Търново
Добре де, гледам данните за Китай и там вече се стабилизират. Не е ли време да кажат - шегувахме се Grin Щото наистина заради техните мерки цял свят сега е на стоп кадър...
Също така мисля, че София умишлено се крият случаи, защото трябва да спре да работи държавата , ако се обяви тук случай.
Просто е невъзможно да се скрият случаи.Защото, ако изплува измамата тежко и горко ни на България, в частност на премиера, министри и т.н.Едва ли ще си сложат таралеж в гащите пред Европа и света.

# 15 888

Да реват. Тъкмо ще имат свободното време да си помислят клиентът дали трябва да се уважава или трябва да търпи тъпо обслужване.

Даже и за вкъщи трябва да се спре да се поръчва.

# 15 889
  • София
Добре де, гледам данните за Китай и там вече се стабилизират. Не е ли време да кажат - шегувахме се Grin Щото наистина заради техните мерки цял свят сега е на стоп кадър...
Също така мисля, че София умишлено се крият случаи, защото трябва да спре да работи държавата , ако се обяви тук случай.
Просто е невъзможно да се скрият случаи.Защото, ако изплува измамата тежко и горко ни на България, в частност на премиера, министри и т.н.Едва ли ще си сложат таралеж в гащите пред Европа и света.

А дали няма да го отдадем на фалшивите тестове

# 15 890
Ми дайте да затворим всичко. Ама, наистина всичко. Не едни да се крият вкъщи и само дс крякат как другите са безотговорни. Ако компанията в която работя тръшне кепенците, нито ще можете да гледате щаба по телевизията, нито да пишете в тоя форум... Ама, то май добре ще ви се отрази.

# 15 891
Чакаме пресконференция, у нас в NRW, вече официално да забранят събирания над 1000 души. Досега беше само препоръка, която разбира се игнорираше с орпавданието, че няма никаква официална забрана.
Най-вече заради мачовете на Бундеслигата се прави това, ще се играят без публика.
Имало и други неща да се казват, уж някакъв план.

# 15 892

Аз не виждам държавата с какво им е виновна на тях? Никой не е забранил на никой да ходи на заведение. Какво очакват? Да ни задължат със закон да ги посещаваме ли?

Същото важи и за театрите и кината, сега като има паника, ще има и заслабване на посещенията. Накрая ще излезе, че са по на сметка да затворят временно. Ама нали трябва за нещо да се мрънка, да си покажем българската простотия на света.

# 15 893
Само на мен ли ми прави впечатление , че последната седмица не са давали мисирките да взимат интервюта от Банско и други туристически места у нас...

# 15 894
Айде да не правят много прогнози за лятото и есента, ако обичат. Те в момента не могат да озаптят какво става, за бъдеще прогнозират…
Не зная, но такова истерясване не помня да е имало, това ме тревожи мен, докъде ще доведе тази лудост и страх. Хора, не изпадайте в умопомрачение, има нещо гнило в цялата работа, не мислите ли? И не, не мисля, че Италия загази, защото мерките са слаби.
Четох горе, някой беше постнал схемата как протича вируса, според СЗО – верно ли две седмици леките случаи? Значи, ако третата седмица продължава – да приготвяме багажа…малко черен хумор, но не зная дали тази информация е полезна.

# 15 895
  • Насред хаоса
Тогава пак ще реват за помощи. Абе думи нямам.
Доникъде няма да я докараме така...

Вдигне някой врява, и Баш Шефа се врътва.

Разбира се, че ще я докараме до под кривата круша. Баш шефът много го е страх да не се надигне народът срещу него и днес отменя онова, което е наредил вчера. А проблемът е нещата да се задържат, ако трябва, със строги мерки, но за по-малък период от време, за да се намали разпространението. И да ги изтърпим всички, на никого не му е приятно. Щото после недоволните пак ще търсят виновни, обаче дереджето ще е много по-зле.

# 15 896
Ми дайте да затворим всичко. Ама, наистина всичко. Не едни да се крият вкъщи и само дс крякат как другите са безотговорни. Ако компанията в която работя тръшне кепенците, нито ще можете да гледате щаба по телевизията, нито да пишете в тоя форум... Ама, то май добре ще ви се отрази.

В електрото ли работиш?

# 15 897
Дори и Буркина Фасо има нов случай днес...

# 15 898
Във връзка с превантивните мерки срещу разпространението на COVID-19, МВнР уведомява българските граждани, че, ако влизат на територията на Хърватия от следните засегнати от болестта държави - Италия, Китайската народна република, Република Корея, Япония и Ислямска република Иран, смятано от днес, подлежат на 14-дневна задължителна карантина.

# 15 899

Абсолютно подкрепям. А също,че се крият позитивни резултати. Поне в Плевен и Габрово

Общи условия

Активация на акаунт