Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 940 417
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 16 860
Ето така се внася сила и дух в гражданите на държавата. Бат Бойко да се поучи от комшията как се прави.

# 16 861
  • на пъпа на Златията
В новините по Бтв в 12 имаше интервю с кмета на село Василовци, откъдето са двамата болни в Пирогов.

Село Василовци, област Монтана.

За последно ги е видял около 20 февруари при личния им лекар.

==
Аз недоумявам, при условие, че непрекъснато се говори , че не трябва да се ходи в болница с такива оплаквания, а да се обаждат, тези са отишли в най-интензивната ни болница.
===

И колко жители има това село .?
Направо ми е смешно .
Сигурно колкото два вагона  в метрото в София ?
Василовци заразило  София?
Боооже!!!.

# 16 862
И аз не мисля, че заразата в София е дошла от село.

# 16 863
Направо ми е смешно .
Боооже!!!.

Като гледам как се търси пациент 0 явно и един човек е достатъчен.

# 16 864
Турските болници не са като нашите. И мерките също.

# 16 865
  • София
https://topnovini.bg/novini/856070-eto-kakvi-merki-vavejdat-u-na … radi-koronavirusa
България ще бъде разделена на две зони – области с коронавирус и области без коронавирус. До този момент заразени случаи има само в три области – София, Плевен и Габрово. Шефът на щаба за борба със заразата Венцислав Мутафчийски обясни какви мерки се въвеждат и препоръчват в отделните зони с цел предотвратяване на заболяването.

# 16 866
  • София
Искам да попитам ,следящите новините. Спомняте ли си на една от пресконференциите ББ каза на просветния нещо от сорта: Ако трябва децата няма да ходят ще направим платформи, ще преструктурираме и още неща от сорта. На другия ден запя друга песен.Тях не  ги лови ,карат го леко. Дали причината не е в това ,че тоя министър не може да поеме отговорността . В 21 век при толкова технологии те нищо да немогат да направят.

# 16 867
Иран: +958 случая,+63 смъртни случая
Общо 9000 случая и 354 смъртни случая

Всички случаи по света вече са повече от 120 000, смъртни случаи - 4359, излекувани - 66614.

BREAKING: Iran reports 958 new cases of coronavirus and 63 new deaths, raising total to 9,000 cases and 354 dead https://t.co/eUoE2b20hL

With this update, the number of coronavirus cases worldwide has surpassed 120,000. This includes 4,359 deaths, 66,614 recoveries, and 49,552 active cases

# 16 868
  • Другата България
Скрит текст:
В новините по Бтв в 12 имаше интервю с кмета на село Василовци, откъдето са двамата болни в Пирогов.

==
Аз недоумявам, при условие, че непрекъснато се говори , че не трябва да се ходи в болница с такива оплаквания, а да се обаждат, тези са отишли в най-интензивната ни болница.
===
Направо ми е смешно .
Боооже!!!.
По последни данни около 1200 души, но има много, които постоянно пътуват в чужбина и не са там постоянно. Роми. Но адресната регистрация им е там. Реално са по-малко. Дали болните са роми засега не мога да кажа, май не са.

# 16 869
https://topnovini.bg/novini/856070-eto-kakvi-merki-vavejdat-u-na … radi-koronavirusa
България ще бъде разделена на две зони – области с коронавирус и области без коронавирус. До този момент заразени случаи има само в три области – София, Плевен и Габрово.
И си вярват сами на себе си като си говорят, че било само в три области. Останалите области чисти като сълза.

# 16 870
  • София
Едва ли е от село. От тези, които никой не ги проверяваше на влизане от Китай, са. Сумайти народ се завърна в БГ, след китайската нова година, а нашите политици никакви мерки не предприеха още тогава. Не се взимат мерки и сега, при положение, че разни кифльоци заминават на шопинг, щото е евтино...
Затваряне на граници и задължителна карантина!

# 16 871
  • София
Турските болници не са като нашите. И мерките също.

Имам допир с малка клиника в Турция . Дори те са на светлинни години от нашите болници .

# 16 872
Не бързайте да обявявате зараза, тоест гнездо в София. Може наистина тези хола да са дошли болни от селото, но това вероятно ги прави привнесен случай, а не местно гнездо, което се разраства лавинообразно вече месец сигурно. Това ще важи, ако живееха постоянно в София, но те явно са дошли при сина си. Най-вероятно заразените по веригата ще са малко все още и може да се изолират. Поне се надявам....
И във връзка с този случай мисля, че транспортните връзки между населените места трябва силно да се редуцират. По-малко влакове и автобуси, за да не се разнася толкова зараза.

# 16 873

==
===

Направо ми е смешно .
Боооже!!!.

Никъде не съм твърдяла, че село Василовци е заразило София, а че са от това село, и пак казвам - при условие, че се тръби непрестанно да не се ходи по болници, те отиват в най-натовареното ни звено.

Идея нямам дали са два или три вагона метро хора, факт е, че са били там към 20 февруари. Едва ли са цигани, иначе Пирогов да е обграден с роднините им и да са набили поне двама -трима лекари.

# 16 874
  • Другата България
Аз още снощи написах, че пациент 0 ще се търси в Северозападна Бг. първоначално.
Поне за тези болни.

Общи условия

Активация на акаунт