Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 898
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 525
Значиии, от няколко дни се каня да извадя разни стари чаршафи и пелени, жалко, че забравих да купя памук днес. Ще се пробвам да си направя маски. И утре пак увита с шал като муджахидин и с черни зимни ръкавици ще ходя да си набавя материала памук.

# 18 526
Видяхте ли Наоми с как се е издокарала? https://dailyhive.com/mapped/naomi-campbell-hazmat-suit-coronavirus

# 18 527
  • Пловдив
Франция затваря ясли, градини, училища. Макрон го каза току що.

# 18 528
Ако си във Варна пиши ми на лично, ще ти дам адрес.

Малко позитивизъм от мен :

Това дали е истина?

# 18 529
На някой хора им е време да излязат от темата... Честно!
Егати и простотиите се пишат. Призиви да затварят хора в изоставени казарми за 14 дни, да не се слушат експерти, а всичкоразбирачи от форуми...
Хайде поемете малко въздух.

Аз такива призиви не прочетох никъде.  Да не става въпрос за друга тема

# 18 530
Една добра новина: терапията с лекарството против ревматоиден артрит, която експериментират в Неапол, дава добри резултати и то много бързо казват че е подобрението. Производителят Рош ще го дава безплатно на всички болници, които решат да прилагат терапията.
https://www.ilfoglio.it/dalla-flaminia-a-mountain-view/2020/03/1 … edali-306367/amp/

http://www.ansa.it/english/news/science_tecnology/2020/03/11/cor … 3e314c30e7e9.html

# 18 531

Издокарала се да се снима, обаче защо после ги е свалила в самолета - акъл, все едно в самолета не може да се зарази.

# 18 532
Попадам на всякакви постове! Някой си мислят даже, че всичко е лъжа! Една рна пита дали след полет до Лондон трябвало да стои 14 дни. Друга паспорт вади за дете за Гърция.Не е разумно, безумно е.

# 18 533
  • София
Къде може да се направи тест по желание? Лаборатория, цени?

От понеделник в лаборатории "Рамус" - не знам дали има извън София. 120 лева за тест.
Относно Силвия Браун - и аз настръхвам, но не е прецедент. Случва се дори художествена литература да познае напълно случайно, но пък до стряскащи точности бъдещи събития. За прословутите предсказания на Симпсънс пък да не говорим...
Иначе в България за момента не виждам нищо стряскащо в цифрите. Ясно беше, че не са нито четирима и то само в Плевен и Габрово, нито пък че в София са двама и без това изнемощели възрастни хора. Според мен е изключително важно при всяко обявяване на по-висока цифра да не се почват опелата, че, ето на!, настана злето.
Освен това смятам, че Мутафчийски спешно трябва да бъде оставен да си почине поне един ден. Днес следобед едва говореше вече, не може от началото на цялата тази ситуация само един да обира парсата. Да пробутат малко Кантарджиев, той изглежда здрав балканджия, който се профилактира редовно...

П.П.: Наоми и тя се е окепазила с пластики...

# 18 534

Издокарала се да се снима, обаче защо после ги е свалила в самолета - акъл, все едно в самолета не може да се зарази.
Самолета е нейн. Тя има фобия от вируси и микроби и всичко се дезинфекцира постоянно.

# 18 535
Макрон: Ковид19 е най-сериозната здравна криза за Франция от 1 век насам.

Ами след безобразните лъжи на които станах свидетел аз честно казано оттук нататък много ще се замисля дали да вярвам на български "експерти". Чуждестранни експерти не видях да лъжат така, от тях научих истината,  само политиците лъжат много навсякъде.

# 18 536

Това дали е истина?

В какъв смисъл , дали е истина? Дали е реална книгата ли?

# 18 537

Това сериозно ли е? Настръхвам.

Това е напълно сериозно... оглупявяне.

# 18 538
  • тук и там
Сигурно сте писали вече-затварят всички училища във Франция.Чакаме всеки момент да съобщят и за Белгия дали ще ги затварят от понеделник. (има  заседание в момента)

# 18 539
  • Варна
Дано, тази вечер вземат решение за някакъв вид карантина. Ако успеем да устискаме още месец-два и се намери някакъв медицински препарат , който да действа на вируса, много бързо ще се обърне картинката Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт