Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 820
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 18 780
  • София
Нищо няма да затварят. Ще предложат парламента да гласува извънредно предложение. Ако то се гласува ще решават в крачка. Защо пишете глупости???

# 18 781
Обмислят и да въведат рестриктивни мерки за да почнат да се спазват карантините. 5 000 лева глоба ако нарушиш карантина. Днес им избягали 14.

Още 2-3 месеца да го обмислят и сме екстра..

# 18 782
  • на пистата
Обявяваме извънредно положение. Затварят се у-ща, университети и още един куп неща.
Не разбрах за границите, затварят ли ги?А самолетите?
Ще се гласува

# 18 783
Нищо не му разбирам. 😠
Той пак днес бил казал на Меркел... ти да видиш.

Не останах с впечатление, че ще затвори училищата.

# 18 784
Обявявям доброволно, че съм тъпа.
Нищо не разбрах до момента какви мерки са взели.
Общи приказки и преразказ. Сигурно е чел тук темата.
До момента не е казал
1 това 2 онова нареждам и разпореждам
вие как разбрахте какви са мерките, аз нищо не чух , освен разкази общи...

# 18 785
Парламента ще гласува предложените мерки. Решили са обаче да не затварят ресторанти, но затвърят клубове, дискотеки, барове и тем подобни неща.

# 18 786
  • Между хотелите
За ресторантите и моловете много спорили дали да ги затварят, ама май нямало, защото много домакини не можели да готвяти от там щели да взимат.

# 18 787
Сега утре има ли училище?

# 18 788
Нищо не са решили, извършва се стандартното говорене. Бойко се изказва като винаги, от НС ще гласуват.
Иска да затворят барове, дискотеки и места, на които се бутат близко хора.

# 18 789
  • вкъщи
Аз досега нищо не разбрах. Плямпа сии. Домакините, които работят трябвало да си взимат храна от ресторантите...

# 18 790
Затваряме! Дано това помогне.
Призовавам към стриктно спазване на мерките.
Току-що бб призова и за дистанционно обучение.

# 18 791
Хора, не извънредни мерки. За "извънредно положение" говори. Притеснявам се, че пресоляват манджата.

# 18 792
Пак ли ще сме последна дупка на кавала?
Докато вземат решение и си го гласуват там, бройките на заразените ще стигнат такъв брой, че здравната система ще е в колапс. Не знам какво се мотат, какво чакат.  Други балкански страни взеха къде по-адекватни и бързи мерки от нас.

# 18 793
  • София
Защо ли седях будна да му слушам логореята. Алоу, давай по същество. Предлагам за гласуване извънредно положение с такива и такива мерки.

# 18 794
  • София
Парламента ще гласува предложените мерки.

А те какви са? Цъкнах тука някакъв линк, но не издържам да го гледам. По принцип не притежавам телевизор и нямам изграден имунитет към Бойко, предимно в писмен вид му чета бисерите. Но от това, което чух, май нищо не каза, освен дето фуражките можели вече да бият тия, дето не спазват карантината (свободен превод).

Общи условия

Активация на акаунт