Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 768
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 020
Хора, току що пак се говореше за погребване на мъртвите. Това не е ли тотално грешно? Трябва кремация. Няма ли кой да им каже? Ако се погребат без да са кремирани може да пламнем и по-зле.

# 19 021
  • Русе
Ако се погребат без да са кремирани може да пламнем и по-зле.
Защо. Вирусът релпликира само върху жива клетка.

# 19 022
Мислите ли?Може ли от мъртвите да тръгне зараза?То верно в Китай ги кремираха.

# 19 023
Тъжно ми става вече за Мутафчийски.. изглежда уморен, притеснен и изнервен, толкова ли не намериха един говорител на този щаб..

# 19 024
  • София
А като не отидете на лекар за настинка, как ще получите болничен?

# 19 025

Искаш да кажеш мед да ядем ли?
Ако имаш настинка как ще знаеш грип ли, настинка ли е, корона ли е?
Симптомите са почти едни и същи.
Глупости! Медта е отровна. За повърхности е подходяща.
Е, няма как да знаеш. Затова при затруднения с дишането - звъниш на спешен номер. То и грип да е, ако имаш затруднения в дишането пак си за болница.
Визирам пчелен мед.
Явно за друга пишеш.
И при настинка може да има проблем с дишането.

# 19 026
  • Bulgaria
Задължително трябва да се сложат под карантина област Монтана и София. Голяма част от „софиянците” всеки петък се прибират по родните си места. А днес е петък...

# 19 027
Мутафчийски има страхотна психика!!! Истински генерал!!! В него вярвам! Добре, че е той!!!

# 19 028
Ей сега ще се усети липсата на медицински кадри в БГ.Да не говорим за една част ,които се отказаха от Втора Градска да обслужват болни с вируса.

# 19 029
Задължително трябва да се сложат под карантина област Монтана и София. Голяма част от „софиянците” всеки петък се прибират по родните си места. А днес е петък...

Да, при ситуация в която и децата не са на училище, ще си вземат дълги отпуски и ще се юрнат по другите области....

# 19 030
Надявам се да се вземат бързи и адекватни мерки, а не всичко да остане само на приказки. Притесни ме това, че ББ изглежда е объркан и несигурен. Не ми вдъхна доверие. Надявам се днес да не даде крачка назад.

# 19 031
Мислите ли?Може ли от мъртвите да тръгне зараза?То верно в Китай ги кремираха.
А защо в Китай се кремираше всичко наред? Разбира се, не знам какво може да стане,  но няма ли вероятност да се запази някакъв вирус в трупа? До колкото знам има болести, при които е възможно да се запази нещо, а с този вирус не знаем какво се случва.
Отделно не знаем колко време след смъртта е заразен. Че той може да зарази още народ докато е погребението ако е по-дълъг този период.

# 19 032
Някой може ли да каже в Рамус какви тестове правят? С антитела или от другите с откриване на ДНК на вируса?

# 19 033
  • София
А като не отидете на лекар за настинка, как ще получите болничен?
Болничният се подава към НОИ по електронен път. Може да бъде представен и по-късно на работодателя, като го уведомите по телефона.
А може да помолите ЛЛ да ви го прати по имейл, вие пък на работодателя..

# 19 034
Не разбрах - ВСИЧКИ ли училища са затворени и от кога-от понеделник ли?

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 08:29 от teta75

Общи условия

Активация на акаунт