Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 937 138
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 515
Русия са друга водка.
За Чернобил казваха ли?

# 19 516
В Университетската клиника в Дюселдорф са започнали да тестват нов медикамент на "някои" избрани корона пациенти. Лекарството още не е допуснато до пазара.
Най-вероятно ще затворят училищата от Понеделник в NRW. Предстои да кажат.

# 19 517
На нашето летище вече те карат да подпишеш, че ще си стоиш 14 дни вкъщи или ще платиш глоба 5000 лв
Много бързо са се организирали

# 19 518
  • Пловдив
Майка ми е пазарувала в малка Билла в Пловдив. Вътре е имало 5 човека, една работеща каса. Този феномен с якото пазаруване в София ли е? Аз и предния път, когато се писа за такова нещо, в Пловдив не видях пълни колички. Или не съм попадала на точното място в точното време.
След работа ще мина и аз през магазина, че е забравила да купи нещо и ще видя дали тайфунът е минал от там.
Със сигурност търговските вериги ще спечелят и ще си изчистят застоялата стока.

# 19 519
Четете интервюто с проф. Еделев. В Русия са взети сериозни мерки - 3 м разстояние на работа, кварцови лампи в производствени помещения, дезинфекция. Лекуват с лекарства против СПИН.
Препоръчва да се храним с гореща супа и печени храни, никакво суши или друга сурова храна в ресторант.

Кварцови лампи ... ти да видиш? Първо - как смогнаха и снабдиха /всички?/ производствени помещения, второ -  да оцелееш от Короната, за да умреш от меланома не ми се вижда добра алтернатива.
Това са мерки "на хартия", както ще бъдат и 90% от нашите

Виж им статистиката и тогава ги подценявай! Ясни и точни указания са дали на населението, не като тук да ни успиват, че е "само един грип"! И не крият, че има заболели не след 14 дни, а месец след контакт със заразен.

Статистиките ги прави Кремъл, така че не  - не им подценявам статистиката, но се съмнявам в изнесените данни.
Нали може?

# 19 520
Пред Фантастико се вие стройна опашка, персоналът е вече с маски и ръкавици, пускат по 10-тина човека, другите чакат вън.
Кое Фантастико ?

# 19 521
На нашето летище вече те карат да подпишеш, че ще си стоиш 14 дни вкъщи или ще платиш глоба 5000 лв
А кой ще следи, че го изпълняваш?

# 19 522

Ами ако напуснеш страната преди да са минали 14 дни, защото имаш билет? Тоест тези, които отиват в България на посещение за малко и по работа?

# 19 523
Каква е актуалната цифра на заразени в България до момента?

# 19 524
Погледнах през прозорецът ми в Младост 1 , и действително пред "Фантастико" отвън има опашка. Но не знам дали това не е предпазна мярка или егоистите са хукнали, сякаш храната ще ги спаси! Отвратително!

# 19 525
  • София - Рим и обратно

Ами ако напуснеш страната преди да са минали 14 дни, защото имаш билет? Тоест тези, които отиват в България на посещение за малко и по работа?
Според мен дори и в Италия пропускат такива пътници. Просто писмено обясняваш къде, защо и за колко време отиваш.

# 19 526
Защо ние трябва да плащаме 120 лв за корона изследване? Държавата да ги поема тези разходи.
Това кой го каза? Стига глупости!

Назад беше написано.

# 19 527
  • Пловдив
Каква е актуалната цифра на заразени в България до момента?

23, от които един починал, един в тежко състяние.
3,3 на милион от населението според единия брояч.

# 19 528
Само се обсъждаше, че има тест в лаборатория, която не е надеждна.

# 19 529
Утре ще заредят пак със спагети и тоалетна хартия - спокойно. 
Магазини - колкото щеш.
Не си ли дават сметка, че като висят по опашки гъз до гъз се поставят в доста уязвимо положение?

Общи условия

Активация на акаунт