Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 816
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 620
Всички работодатели, в зависимост от спецификата и възможностите на съответната трудова дейност да въведат дистанционна форма на работа на служителите си.

си. Когато това е невъзможно, работодателите организират провеждането на засилени противоепидемични мерки в работните помещения, в това число: филтър, дезинфекция и проветряване, инструктаж за спазване на лична хигиена на персонала и не допускат служители или външни лица с прояви на остри заразни заболявания

Как да се разбира това ???

# 19 621
  • ГО
Има ли някой, който не си е купил продукти с цел запасяване?

# 19 622
  • Пловдив
Аз не съм.

# 19 623
Бум на туй и онуй, ама детските градини да работят. Логика - нула!

# 19 624
Конвенционалната война все ще свърши.
 Химическата също можеш да спреш.
Дори атомната е насочена към определен град или държава.
А биологичната е най страшна.

Всъщност тя не е най-страшната. Нея вече я играем в продължение на милиарди години, а тази имунна система, която имаме не е за украса. Както се казва във Война на Световете, човекът с цената на много жертви си е извоювал правото да живее на тази планета. Дори най-лошият възможен сценарий в сегашната ситуация, който можете да си представите, е ужасно трагичен, но не е заплаха за нашия вид или цивилизация. Същото не може да се каже за една световна ядрена война или най-тъпия експеримент в човешката история - парниковите газове, които помпаме в атмосферата.

# 19 625
  • Варна
Ако започнат да глобяват всички майки, с малки деца и пушещите ученици в парка, ще има прилив в бюджета. Сякаш са тръгнали на митинг, напук на карантината и молбите за превенция.

# 19 626
Има ли някой, който не си е купил продукти с цел запасяване?
Аз не съм.... Simple Smile

# 19 627

Логиката е, че в детските градини в момента се осъществява контрола, който до сега не се осъществяваше. Още като го поемат от вратата го дезинфекцират.

# 19 628
  • Germany
Няма да умрем бе 😉 Моето дете днес доволно, че затварят училище. Някакъв си вирус, той щял лесно да го изкара, защото бил дете. Ти също сигурно, ми казва, въпреки че си малко стара 🤨
 И ето нещо интересно: The University Hospital Düsseldorf is testing the first drugs for the coronavirus in individual cases. - Bild

# 19 629
При нас шефа не иска да ни пусне хоум офис. За него само възрастните били застрашени.

Е за това заслужват публичен линч всички светила професори, дето го дрънкаха обилно до преди няколко дни по всички тв. Бясна съм им.

# 19 630
Ами все някой трябва да работи, иначе дърпаме шалтера. Кой да им гледа децата на тези хора?

# 19 631
https://nova.bg/news/view/2020/03/13/281179/до-29-март-само-хранителни-магазини-аптеки-и-дрогерии-ще-работят-в-цяла-българия/

Затвориха всичко без аптеки,дрогерии и хранителни стоки. До 29-ти Март

# 19 632
Е ,сега какво ?Защо не затвориха границите??Нищо не направиха!

# 19 633
Вярвате ли в завишения контрол в детските градини? Май на някои не му се седи вкъщи и не му се поема отговорност. Децата разнасят вируса безсимптомно, на какъв контрол подлежи това?

# 19 634
В крайна сметка ресторанти и кафенета затварят ли ?

Общи условия

Активация на акаунт