Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 899
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 785
Ако от фирмата ми решат, че ще работя дистанционно, това ще се отрази сериозно върху психиката на бягащата пътека в хола, която от 2-3 години си е внушила, че е сушилник за дрехи.Simple Smile
Тя не си го е внушила сама, вярвай ми😅
Аз в понеделник ще влизам в частна болница за едно гадно изследване. Но ме е страх. Отделно, че не карам кола и на отиване и идваме бях с ГТ, в който въпреки,че имаше място все до мен плътно сядаха.... И като започват да кашлят.  Не могат ли малко да спазват дистанция?!
Нормално е да не работят повечето банкомати - ако много хора са решили да теглят  големи суми...то парите в машинките не са безкрайни.
Лошото на това ИП е, че като нищо цените ще се покачат. Sad

# 19 786
А кои слагат под карантина - тези, които влизат само от Италия или без значение от къде?
Които влизат от заразен район.
И никой не ги "слага", досега карантината беше доброволна, затова и сме на този хал.

Извинявам се за лошия израз.

# 19 787
Здравейте, нов съм във форума. Във вторник ми предстои полет до Испания, но не мога да разбера и да намеря последно какво решиха за пътуванията? За сега в сайта на летището няма отменени и продължават да излитат самолетите на wizz air за там.

# 19 788
Защо сме такива хора? Отчаяна съм. Прибрах се одеве, сядам, чета, банкоматите не работели. Реших да изляза отново, наблизо има банкомати. На този на моята банка имаше 7-8 човека скупчени един връз друг! Без маски, без дистанция, без нищо. 30 метра по-натам банкомат на друга банка. Нямаше никой, от там изтеглих пари, не ме интересува има ли такса и каква. На прибиране реших да взема домати от малък плод-зеленчук. Продавачът си плю на пръстите за да отвори торбичката. Нямам думи вече...

# 19 789
  • Буркина Фасо
Някой има ли информация дали банки (офисите им) като ОББ, Райфайзен и т.н. ще работят?
има. сайтовете на съответните банки.

# 19 790
  • София
Здравейте, нов съм във форума. Във вторник ми предстои полет до Испания, но не мога да разбера и да намеря последно какво решиха за пътуванията? За сега в сайта на летището няма отменени и продължават да излитат самолетите на wizz air за там.
Испания – ниво на риск 4 (Предупреждение за преустановяване на пътуванията в цялата страна (освен при крайна необходимост),

От сайта на МВнР https://www.mfa.bg/bg/situationcenter

# 19 791
  • София
Виж в темата за Уиз в туристическия подфорум.

# 19 792

От утре Испания е в извънредно положение
Не са обявили мерките още...

# 19 793
Тази вечер в 17:15 трябваше да мине инкасатора за студената вода, но така и не мина. Предполагам, че са им забранили да влизат в домовете на хората.
Та мисълта ми се, че е крайно време там, където все още не са въведени дистанционни опции за отчитане на топломери и водомери, най-после да се  въведат.

# 19 794
  • София
Аз в момента се прибирам от работа ...ами метрото си е пълно и си има хора, но е спокойно.   Не всички са истерясали...но ще мина покрай метро магазин вероятно е пълно. Теглих от банкомат пари на ПИБ и нямаше проблеми.

# 19 795
На прибиране реших да взема домати от малък плод-зеленчук. Продавачът си плю на пръстите за да отвори торбичката. Нямам думи вече...

Днес в магазинчето за плодове 5 Мин се мъчих да отворя една торбичка без да си наплюя пръстите. Било много трудно.

Не съобщиха нови случаи. ББ на нощната конференция се жалваше за икономиката и не изглеждаше склонен да затваря каквото и да било. И след по малко от 24 часа затварят доста обекти.

Мерките, заедно с тези от останалите страни край нас ще дадат резултати.

# 19 796
  • София
Метро магазина на Люлин е пълен с коли. Лудница. Представям си вътре какво е. Дано утре е спокойно , че да си взема разни неща. Не да се презапася.

# 19 797
  • София
Тази вечер в 17:15 трябваше да мине инкасатора за студената вода, но така и не мина. Предполагам, че са им забранили да влизат в домовете на хората.
Та мисълта ми се, че е крайно време там, където все още не са въведени дистанционни опции за отчитане на топломери и водомери, най-после да се  въведат.
Плати си новите водомери с дистанционно отчитане и ще ти го въведат. Но Софийска вода има изисквания за това точно какви да са/ и то не от най евтините/

# 19 798
виж за  инфо в сайтовете на МВнР,посолство Бг в Мадрид и МЗ. има и телефони за въпроси.

# 19 799
Искам да похваля кмета на Стара Загора. Винаги реагира изключително бързо и адекватно. Направо ми иде да се преместя Simple Smile
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10216728758358905&id=1460261622

Общи условия

Активация на акаунт