Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 515
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 19 770
Една съфорумка коментираше, че имала Т - 37,1 градуса. По това, което чета Т май трябва да е 38 гр. и нагоре или бъркам.

# 19 771
Кажете ми моля ви в България ли не работят банкоматите и постерминалите?

Банкоматите работят, преди час теглих пари, както и платих с карта в зоомагазина.

# 19 772
  • Другата България
На мен ми се дорева от този разказ. Да, има толкова забутани хора. Човекът, за който разказвам, е вероятно млад, защото има малко дете, както разбирам от написаното. Работи в софтуерна компания. Програмист, а се държи като 5-годишно дете. Какво остава за леля Сийче от другия вход и бай Петко от Криво поле?.....Ще ни измори всички този вирус, защото повечето ще го разнасят до безкрай. Тези хора ходят до магазин, излизат да разходят кучето.....представете си....боже, боже.....Искам да ни затворят принудително всички по къщите. Цялата държава. Иначе няма да оцелеем.
Ън, това, че някой мисли, че има коронавирус не значи, че задължително го има.
Този с кучето е безобиден наивник, който само докато го разхожда можеше да прочете в нета какво се прави ако си контактен. И тогава да звъни на тел. за коронавирус. За обикновен грип си се търси ОПЛ, или за ОВИ. Не всичко е корона, наясно си.
Писах тук за колежката ми, която се върна от Испания и дойде на работа веднага. Към момента имаме двама колеги болни, единия си е на работа, другата е в болнични, нямаме връзка засега с нея. Никой не мисли, че това е коронавирус, въпреки че сме на кратко разстояние и от Василовци. Поне по симптоматиката не е коронавирус това на колегата. Работим, няма начин. Не може да откачаш при всяка кихавица и кашлица, ще се побъркаш така. Не ти, образно казано.

# 19 773
Хора температура 37.1 не е температура, не се шашкайте. Времето е такова, че всеки може да има сухота в гърлото. Пийте повече течности.

# 19 774
Ако от фирмата ми решат, че ще работя дистанционно, това ще се отрази сериозно върху психиката на бягащата пътека в хола, която от 2-3 години си е внушила, че е сушилник за дрехи.
Simple Smile

# 19 775
Някой има ли информация дали банки (офисите им) като ОББ, Райфайзен и т.н. ще работят?

# 19 776
И клоновете на Виваком ще работят, може би и на другите оператори.

# 19 777
Хора температура 37.1 не е температура, не се шашкайте. Времето е такова, че всеки може да има сухота в гърлото. Пийте повече течности.

А ако четеш темата ще установиш, че само ако дишаш въздуха на майка България ще се заразиш с коронавирус. Паникьорите са навсякъде.

# 19 778
Изипей също ще работят

# 19 779
Ако от фирмата ми решат, че ще работя дистанционно, това ще се отрази сериозно върху психиката на бягащата пътека в хола, която от 2-3 години си е внушила, че е сушилник за дрехи.
Simple Smile
Smile Smile Smile И аз имам степер, който използвам за закачалка на якета.

# 19 780
А кои слагат под карантина - тези, които влизат само от Италия или без значение от къде?

# 19 781
  • София
За тези от София колежка си купи многократни, седемслойни маски от книжарницата на тази фирма на "6 септември" -  https://www.ivetpki.com/. Шити били по тяхна поръчка, 3,80 бройката. Имат обекти и на други места в София.

# 19 782
  • Сливен
моя мъж работи в алианц,току-що съм им казали,че работят в намален състав.

# 19 783

А ако четеш темата ще установиш, че само ако дишаш въздуха на майка България ще се заразиш с коронавирус. Паникьорите са навсякъде.

За темата не знам, но депутатите ни днес много драматично гласуваха извънредно положение, което всъщност не е извънредно. Магазини, фитнеси и училища се затварят без проблем и без тази глупост,която само може да паникьоса хората. Какво се чудя, те като вали дъжд обявяват цветни кодове и го съобщават все едно всички ще умрат.

# 19 784
  • Другата България
А кои слагат под карантина - тези, които влизат само от Италия или без значение от къде?
Които влизат от заразен район.
И никой не ги "слага", досега карантината беше доброволна, затова и сме на този хал.

Общи условия

Активация на акаунт