Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 447
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 20 130
  • София
Тук предлагат "маркови" памучни маски за многократна употреба

https://www.facebook.com/231042060291506/photos/a.80181674654736 … ype=3&theater

# 20 131
Какво общо имат цинка, селена и содата бикарбонат с КВ. В аптеката само за това питаха. А в Лидл на Алабин беше изкупена содата.Едни мекици не може да замеси човек...

# 20 132
  • Пловдив
Тръмп обяви извънредно положение.

Дано самият той да не е болен, защото миналата седмица е имал среща с Болсонаро и неговия правителствен говорител.

Можем само да гадаем, все пак от Белия дом казаха, че "няма нужда да бъде тестван". Портокалчо е безсмъртен.
м не...има си противоотрова Wink

# 20 133
Аре утре всички за чесън, скумрия и черен хляб! Joy А, от аптеките - добавки селен и цинк!

# 20 134
https://btvnovinite.bg/svetut/ruski-uchen.html

Руският професор дава много информация, но с цялото ми уважение - при само 30 случая до вчера - за какво изследване и наблюдение става въпрос, при положение, че нямат и един починал! Много са ми подозрителни тия братушки!

# 20 135
  • София
Щом Еконт и Спиди не работят, няма как да пазаруваме онлайн. Имам предвид лекарства, витамини.
Все си мисля, че и куриерските фирми ще ги оставят да работят, много народ разчита на тях. Дори и държавните служби продължават да пращат стотици хартиени документи чрез тях, въпреки мантрите за електронно правителство.
Освен това Боко даде индикации, че ще клекне пред моловете - щяло да се мисли за банки, фризьорски салони, ресторантските кухни...Та, предполагам, че ще смекчат рестрикциите. Той не обича хората да са му сърдити.

# 20 136
  • ГО
Актуализираха заповедта  и има добавен текст:  “Всички търговски дейности, неупоменати по-горе, продължават да функционират по досегашния ред при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания.”

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/zdravniyat-minis … T0DOeTw8GFOh7dIUM

# 20 137
  • BG
Днес бях в аптеката и докато чаках да изпълнят рецептата, няколко жени питаха за цинк, който се оказа, че е свършил. Искам да споделя, че миналата пролет правихме по-пълни изследвания аз, мъжа ми и дъщерята и с изненада видях, че и тримата бяхме със стойности над референтните на цинк. Така че, съветвам ви да внимавате,  особено тези, които консумират  повече ленено себе, пълнозърнести храни и ядки.

# 20 138
Витамин с,д, селен и цинк помагат при вируси. Но всичко без Селена е изкупено отдавна
За содата- не знам
Изчетох ви чинно, доста страници

# 20 139
В Била и Фантастико съм виждала вътре каси на изи пей. Хранителните магазини няма да ги затварят, както и аптеките (там и аптеки има) , та вероятно и касите на изи пей ще работят си мисля.
Аз вчера платих сметките и работеха без проблем, дори нямаше хора на друго място. С карта не плащам аз, само в брой и също се чудех какво ще става после, та...взех , че платих (то и време си ми беше).

# 20 140
Актуализираха заповедта  и има добавен текст:  “Всички търговски дейности, неупоменати по-горе, продължават да функционират по досегашния ред при строго спазване на санитарно-хигиенните изисквания.”

https://www.mh.government.bg/bg/novini/aktualno/zdravniyat-minis … T0DOeTw8GFOh7dIUM

Значи не смея да си легна...че утре ще осъмнем и с трета редакция. На заповедта Joy

# 20 141
  • тук и там
Не виждам кой знае каква мистерия със тоалетната хартия.Консуматив който бързо се изразходва,със дълъг срок на годност,и да не я употребят сега-ще влезе в употреба за в бъдеще.Аз пък като пътувам -все по летищата,гарите и т.н има опашка за дамските тоалетни.При липса на тх,при всяко ходене до тоалетна дори и по малка нужда,след това трябва да влезеш в банята.(в случай че намате биде). Ако иамте деца-и техният тоалет трябва да оправите.Ами ако домакинството е със повече хора..Ние сме четерима,ама повечето са със три деца тук . Сега си представете всички в къщи и без тоалетна хартия.. ..

# 20 142
  • ГО
Еконт ще работят Wink

# 20 143
Всички фитнеси ли са затворени?

# 20 144
  • София
какво, какво? Моловете, дето най-много се струпват хора ще работят изцяло ли? Магазините? Аз ли нещо не разбирам?
Вярно, да не смее да си легне човек, през два часа редакция.

Общи условия

Активация на акаунт