Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 396
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 20 145
Мейл от Takeaway :

Доставка без физически контакт от днес
Скъпи клиент,

В отговор на последните глобални развития, свързани с коронавируса, ще предлагаме доставка без директен контакт за поръчки, платени онлайн. Ако искаш да използваш тази услуга, просто избери един от онлайн методите за плащане. Куриерът ще звънне на звънеца ти и ще остави поръчката пред вратата.

Ние се стремим винаги да предоставяме безпроблемно изживяване с доставката на храна.

С уважение,
Takeaway.com

Хора, какво е това - Дадо Коледа? Joy Народа съвсем изперка! Аз се хиля като невидяла. Олекна ми, като прочетох, че братюшката ще спасява света, все пак! Joy

# 20 146
# 20 147
И в Щатите тоалетната хартия е свършила. Това ми го каза приятелка на 8 март, която живее там.

# 20 148
Днес в район Триадица подаването на документи беше интересно: слагаш в плик попълнените бланки, копията от документите И парите за таксата, след това пускаш плика в нещо като урна, няма бележка, че си платил няма входящ номер.

# 20 149
В С**аБГ все още има наличност на витамини - А, B, C, D, E

Скрит текст:

# 20 150
  • Пловдив
е, нали преди малко постнаха съобщението им че няма...?

# 20 151

Ето, например, EasyPay са посочили как може да се плаща онлайн: https://www.facebook.com/135044896517401/photos/a.19729762029212 … ype=3&theater

Има и други опции за онлайн плащане, може да се плаща и на доста банкомати.

Благодаря за отговора.
За момента и касите работят.
Нямам онлайн банкиране, нито съм запозната с плащенето с банкомати. Предпочитам на място.
Ама ако се наложи ще се науча Grinning

Малко майтап по повод изкупуването на тоалетна хартия. Мисля, че трябва спешно да отворят Лафка, за да има вестници, че рекламните списания на веригите не стават!

И още един
2055 година, Янко си избърса гъза с последното руло тоалетна хартия, която купи в момент на паника през 2020 година...
 tooth   

Нещо забавно

https://btvnovinite.bg/lifestyle/liubopitno/profesor-po-himija-s … koronavirusa.html

Сега сапун ли да ядем Grinning
Или излиза, че хората по цял свят боледуват, защото не ползват сапун?

# 20 152
  • София
Не ви ли притесняват тези до 5 години затвор за нарушаване на карантината, които гласуваха? Струва ми се много крайно.
А за пазаруването - не го разбирам. Отиди утре, в неделя, в понеделник. Няма да свърши бобът и брашното. Каква е логиката да се намери с още сумати и народ и да дишате един въздух.

# 20 153
В С**аБГ все още има наличност на витамини - А, B, C, D, E

Скрит текст:
Кой ще ги достави е въпросът....

# 20 154
Какво общо имат цинка, селена и содата бикарбонат с КВ. В аптеката само за това питаха. А в Лидл на Алабин беше изкупена содата.Едни мекици не може да замеси човек...
Цинка и Селена-повишават  имунитета,а със содата бикарбонат разтворена във вода може да се гаргари устата след прибиране от вън.Последното го каза една пулмоложка-не помня името онзи ден сутринта.Според нея можело и вода за уста да се използва.Предполагам точно за това няма сода Simple Smile)).

Добавям го:... заяви пред Нова телевизия пулмологът София Ангелова. „Вирусът живее до 6 часа върху повърхности. Докосваме лицето си около 90 пъти в деня. Можем може да попадне през лигавицата на очите, носа и устата. Трябва да има и хигиена на устната кухина. Хубаво е да си направим гаргара със сода за хляб и вода, когато се приберем”, каза още тя.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 23:05 от reninel

# 20 155
  • гр. София
Селенът също не трябва да се приема постоянно, тъй като се натрупва в организма. Обикновено се пие от 100мг 20 дена и 20 дни се почива.

# 20 156
По Диема дават Дивиргенти. Тъкмо обеззаразиха главната героиня!!!

# 20 157
Всички фитнеси ли са затворени?

Joy О, не! Презервативи, фитнес, Еконт... Смея се и ми избива на кашлица.

# 20 158
Т.е. нехранителните магазини ще си работят, така ли? На практика затварят само заведенията.

# 20 159
  • гр. София
По Диема дават Дивиргенти. Тъкмо обеззаразиха главната героиня!!!
Joy

Общи условия

Активация на акаунт