Вирусът в Китай - COVID-19 (COrona VIrus Disease-2019)

• 927 023
  • 21 677
  •   1
Отговори
# 21 225

Защо му е на някой толкова хляб??

Защото явно нямат мозък. Поне хляб да има.
Ако е купила толкова хляб тази кокошка, смятай от останалото какво е купила.
То и затова им трябва на тия кукувици ТХ. Тя само ще седи вкъщи, ще яде и сере.
Може би и 2-3 фризера си е купила, че да съхранява нещата.
Ненормални хора.

# 21 226
Днес бяхме канени на юбилей на нашите кумове,но отказахме преди два дни.Имаме възрастни родители.Сбирката е от хора от различни региони на България,включително от София.Преди малко кумата се обади да ни каже че ни чакат....Изумях...Не мога да повярвам...Заведението как да се съгласили...не знам...За мен е безумие..

Докладвай на 112 или МВР.

# 21 227
  • Пеликания
Тези с юбилея мисля, че трябва да се докладват. Не бива да са толкова безотговорни тези хора. Днес отменихме помен за 1 година.

# 21 228
  • В.Търново
Защо така реши. Съдържат 500 мг парацетамол, точно толкова съдържа и 1 таблетка парацетамол.
Защото Парацетамола е много, много слабо противовъзпалително лекарство и за този мощен вирус въобще няма грам да подейства.Безмислени са прахчетата за Ковид.На мен дори за настинка не ми помагат.

# 21 229
Това да не е количка с която зареждат, че само хляб пък да купи ми е странно?

# 21 230
Никакво сядане на столчета...само за вкъщи храна може да се взема. В нарушение е заведениено и трябва да ги глобят. Заедно с нахалните и безочлеви клиенти.

# 21 231
Парацетамол има, достатъчно е да се види онлайн, че е наличен. Да не говорим, че има и други търговски имена, да не става лекарството и то като тоалетната хартия, аман от лудости. В моя квартал, Младост 1,виждам за първи път хора с маски, в кварталните магазини хората стоят на разстояние един от друг. Определено има надежда, всичко, което напомня на хората, че трябва да се пазят и да пазят отсрещния е необходимо, та дори и рамките във фейса  на личните профили. Колкото повече сме хората, които даваме пример с поведение, толкова и последователи ще имаме, защото и това е като възпитанието-личен пример. Няма срамно да си с маска, шал, да сложиш ръкавици, да си изчистиш ръцете. Не е параноя ,а гражданско самосъзнание и отговорност. И това поведение трябва да се запази не само в борбата с този вирус, но и през зимните сезони, когато върлува грип.
Браво! Дори е малко да кажа само едното браво!
Тук така и не видях хора с маска или ръкавици. Чудя се,  до кога?!
После немците били дисциплиниран народ.

# 21 232
  • Bulgaria
Днес бяхме канени на юбилей на нашите кумове,но отказахме преди два дни.Имаме възрастни родители.Сбирката е от хора от различни региони на България,включително от София.Преди малко кумата се обади да ни каже че ни чакат....Изумях...Не мога да повярвам...Заведението как да се съгласили...не знам...За мен е безумие..

Задължително докладвайте на 112 и МВР!

# 21 233
Защо така реши. Съдържат 500 мг парацетамол, точно толкова съдържа и 1 таблетка парацетамол.
Защото Парацетамола е много, много слабо противовъзпалително лекарство и за този мощен вирус въобще няма грам да подейства.Безмислени са прахчетата за Ковид.На мен дори за настинка не ми помагат.
ами не помагат, а въздействат на симптомите,  примерно понижават температура. Не лекуват нищо.

# 21 234
  • Буркина Фасо
днес двама починали. за мен е интересно да се разбере от какво са починали ?
знае се, че те са имали десетки други болежки, но някак си е удобно да се каже, че короната ги е умъртвила.
и тук има нещо съмнително.

Защо се съмнявате?Хората са на възраст, имали са придружаващи заболявания.Влизат в рисковата група.
Кое е съмнителното?Че са семейство ли?Кое, не разбирам.
съмнително е, че са починали от придружаващите ги заболявания или пък от старост.
май по-добре е за всеки починал да се казва, че е починал от вируса. дори и катастрофиралите.

# 21 235
Italy 21,157 общо   +3,497 нови    +175 смъртни

# 21 236
  • София
Така. Сега говорих с моя най-сигурен източник не-доктор във Франция, образовал се по принуда - живее с хронично болен. Майка ми.
Всякакви противовъзпалителни, ибупрофен, аспирин, кортизон, не се изписват отдавна при вирусни инфекции. По принцип и при бактериални ги избягвали. Водели до бурно размножаване на микроорганизмите, няма значение вируси или бактерии Flushed. Дори при вадене на зъб не препоръчвали Нурофен. От преди десет години го знае, когато мъжът ѝ беше с Херпес Зостер. От начало по-младите лекари при тях го знаели, постепенно и старата генерация почнала да ги избягва.
От два дена го говорели по телевизията.

Тете, сетих се за тебе, душо! От теб и аз почнах да си го набавям редовно нурофена.

Сега пък се сетих, че лично Мангъров е предписвал ибупрофен в ударни дози при инфекции. А сега, де.

Дописвам. Сетих се, че и диклофенак е в тази група.

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 19:28 от бъръльо-бъръльо

# 21 237
Така. Сега говорих с моя най-сигурен източник не-доктор във Франция, образовал се по принуда - живее с хронично болен. Майка ми.
Всякакви противовъзпалителни, ибупрофен, аспирин, кортизон, не се изписват отдавна при вирусни инфекции. По принцип и при бактериални ги избягвали. Водели до бурно размножаване на микроорганизмите, няма значение вируси или бактерии Flushed. Дори при вадене на зъб не препоръчвали Нурофен. От преди десет години го знае, когато мъжът ѝ беше с Херпес Зостер. От начало по-младите лекари при тях го знаели, постепенно и старата генерация почнала да ги избягва.
От два дена го говорели по телевизията.

Тете, сетих се за тебе, душо! От теб и аз почнах да си го набавям редовно.
Сега пък се сетих, че лично Мангъров е предписвал ибупрофен в ударни дози при инфекции. А сега, де.

И последно какво да пием?

# 21 238
  • Пловдив
Хм...сефте чувам и аз за Нурофен. Нали все към него посягаме като имаме Т?

# 21 239
Italy 21,157 общо   +3,497 нови    +175 смъртни
Ужас.
Нарочно от вчера не бях отваряла статистиката. Правя си психическа профилактика.

Общи условия

Активация на акаунт