Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 773
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
Поръчах някои неща с платена доставка за 14-28дни.сега влизам и виждам, че поръчките ми имат 59 дни срок докато бъдат приключено Flushed Какво става, защо е така, при положение, че си платих за бърза доставка No Mouth
Китайците не работят заради вируса, засега до 18.02. По-назад е коментирано.
Като се има предвид, че от към 20.01 почиват, сигурно до март месец ще изпращат натрупани поръчки.

Леле майко, значи само се прецаках с доставката тцтцтц

# 91
Здравейте, купих си от Aliexpress една бягаща пътечка. Дойде напълно разбита и със споразумение от Aliexpress я върнах обратно. Върнаха ми след 2 месеца парите от пътеката, но ми обещаха и пътните разходи, които са почти толкова високи колкото пътеката. От магазина лъжат, че пътеката не е у тях, а аз постоянно пращам бележката, която доказва, че съм я пратила. Какво да правя? Как да си взема парите. От Aliexpress ме карат самода чакам вече към 5 месеца. Не мога да чакам повече. Моля Ви дайте ми съвет!

# 92
Освен че не работеха заради вируса, много компании не обслужват полети от и за Китай заради вируса. Кой каквото иска да поръчва да изчака. Аз поръчах нещо малко преди вируса и още се тутка. Също на митница може да спират пратки от Китай и изобщо да ги забранят до крайния потребител.

# 93
  • Варна
Карго полетите, пощенските и куриерски пратки ще тръгнат, когато се върнат на работа.
Някои китайци от днес работят.

# 94
Здравейте, купих си от Aliexpress една бягаща пътечка. Дойде напълно разбита и със споразумение от Aliexpress я върнах обратно. Върнаха ми след 2 месеца парите от пътеката, но ми обещаха и пътните разходи, които са почти толкова високи колкото пътеката. От магазина лъжат, че пътеката не е у тях, а аз постоянно пращам бележката, която доказва, че съм я пратила. Какво да правя? Как да си взема парите. От Aliexpress ме карат самода чакам вече към 5 месеца. Не мога да чакам повече. Моля Ви дайте ми съвет!

Какво показва тракинга, до къде е стигнала пратката? Ако те не ви върнат парите, може да обжалвате транзакцията пред вашата банка, но парите за обратното пращане няма как да си върнете.

# 95
  • Варна
Заради дефектен/повреден продукт чрез диспут на мен ми върнаха стойността на продукта + доставката с DHL. Без да връщам нищо. Но това беше с ескалиране до алиекспрес, а не чрез договаряне с шипъра. Не зная дали след като сте се договорили нещо помежду си, можете да ескалирате диспута до алиекспрес.

# 96
Здравейте, искам да ви попитам възможно ли е да се плаща за поръчка с Webmoney. Някой успял ли, защото на мен ми дава грешка постоянно- не можело да се плаща от определени райони. Става въпрос за плащане от България

# 97
  • Асеновград
Аз съм плащал . Без проблем . Това ми е последното .

# 98
Аз съм плащал . Без проблем . Това ми е последното .

Здравейте, а може ли да ми кажете как става понеже аз не успявам. Може и на лично, ще бъда много благодарна Simple Smile

# 99
  • София
Искам да отворя диспут, но не ми дава. Казва, че мога 10 дена след шипване на стоката. Но стоката няма да бъде шипната, защото магазинът не същаствува вече. Има ли друг начин за комуникация с Али?

Получих една пратка в пощата. Не ми поискаха лична карта и не се разписах никъде. Така било вече. Странно ми изглежда - така не можеш да се оплачеш от липсваща пратка.

# 100
Искам да отворя диспут, но не ми дава. Казва, че мога 10 дена след шипване на стоката. Но стоката няма да бъде шипната, защото магазинът не същаствува вече. Има ли друг начин за комуникация с Али?

Получих една пратка в пощата. Не ми поискаха лична карта и не се разписах никъде. Така било вече. Странно ми изглежда - така не можеш да се оплачеш от липсваща пратка.

Само препоръчаните пратки се получават срещу подпис. Обикновенните даже трябва да ви ги оставят в/до пощенската кутия.

Ако пратката ви не е изпратена, след като изтече срока сама ще се затвори и парите ви ще се върнат по сметката ви.

# 101
  • София
Не е изпратена пратката, но към поръчката има вързан тракинг, според който вече е получена в Италия.
Магазинът е измамник, но интересно, че няма начин да се свържеш с Али освен да отвориш диспут. Говорих с уж живия чат, но мисля, че е бот.

# 102
На мен са ми върнали парите от канселираната поръчка.

Другата още не е шипната. Чакам си.

# 103
Не е изпратена пратката, но към поръчката има вързан тракинг, според който вече е получена в Италия.
Магазинът е измамник, но интересно, че няма начин да се свържеш с Али освен да отвориш диспут. Говорих с уж живия чат, но мисля, че е бот.

Да, няма жив чат и аз мисля че е бот. Ами отворете диспут. Това, че магазина го няма не би трябвало да е проблем. Мисля, че писахме преди по този казус. Ако не стане с диспут , обжалване на транзакцията пред банката ви. Направете си скрийншотове на всичко, поръчка, тракинг, движения на пратката...

# 104
  • София
Не ми разрешава да отворя диспут.
Ако изчакам до края на 60-дневния период, дали ще ми разреши да отворя диспут?

Общи условия

Активация на акаунт