Пазаруване от Aliexpress.com 58

• 37 804
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Много съм доволна. Поредния двойно по-евтин телефон си пристига без проблем., без митница и ядове. Ами докато можем ще спестяваме Trollface

Здравейте, може ли да дадете линк към търговеца?
Благодаря Ви!

# 136
Поръчах някои неща с платена доставка за 14-28дни.сега влизам и виждам, че поръчките ми имат 59 дни срок докато бъдат приключено Flushed Какво става, защо е така, при положение, че си платих за бърза доставка No Mouth
Защото този срок важи за всички поръчки. Миналата година пуснах диспут, понеже една поръчка ми пристигна на 32ри ден от шипване при платена доставка 14-28 дни к шипване на 3ти ден.
Поисках само рефунд на таксата за бърза доставка, но Али отхвърлиха диспута. Чатих с някой от отдела им за обслужване на клиенти и той ми обясни, че отхвърлят такива диспути, защото не зависи нито от търговеца, нито от Али, ако пратката се забави с няколко дни. На мен по принцип ми е по-важно да има тракинг и затова плащам бърза доставка, но ми стана леко тъпо.

А всъщност влязох тук за препоръки за продукти, ама май съм в грешна тема, или не? Търся препоръки за домашен фотоепилатор и по-дребен размер уред за гладене на пара. Гледах линкове, и двете ги има за по 60-70 лв и евентуално още 5-10 доставка, но не знам... Особено за епилатора.

# 137
Има ли в действителност проблем с идването на пратки от Китай ? Няколко човека ми казват , че спирали пратките на границата .. аз поръчах на 6 Февруари два кейса за телефон ..

# 138
И аз мисля, че ги спират, отделно транспорта не е както преди от Китай и за Китай. Моята трябваше да е дошла вече.

# 139
Аз имам една шипната на 14.02.

# 140
  • Бургас
Е пак се панирате, вървят но бавно и то доста бавно (LVS... номера)

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 17:52 от musicdoubl3

# 141
Ми дилемата е защо пишат 20 дена като пристигат за 80. Ясно е, че някой иска да не се поръчва така. Щом в другите държави наистина идват за 20 дена (това го потвърждават всички живеещи там) значи направете си изводите.

# 142
Както многократно вече е писано - хора умират в Китай, вие се тръшкате тук за пратки. Нормално е да се бавят.Sweat

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 13:24 от krystal93

# 143
Днес взехх 5 пратки, като 1та дори е последната ми поръчана на 18,01, а престигна преди други. Но нямаше много хора чакащи пратки, казаха че по-малко се поръчва вече.

# 144
Аз имам последни поръчки да чакам от там и край. Лошото е, че преди тотално да се откажа от али, бях поръчала една камара неща. Вчера взех 5 пратки, поръчани януари, а такива от по отдавна ги няма.
Искам само да споделя, че преоткрих ибей и поръчването с фирма посредник Stuck Out Tongue Winking Eye Същите стоки от Али, същите търговци, само че идват за 10тина дни, зависи. И е евтино. Оттогава си казах край на Али. Още повече, че редовно почнаха да ми удължават двойно срока и чаках по 60,70 дни. А, не мерси. Последните ми поръчки са все с диспути. Поръчвам 6 бр артикул, идват 2. Пф.

# 145
  • Бургас

Кой е посредника

# 146
С GGBG ми идват, на 2кг.2лв

# 147
  • Бургас
Забелязвам нещо странно в белгийските пощи - по новите пратки се обработват по бързо

# 148
Моята на едната търсачка ми дава, че е пристигнала в страната, на другата че си седи в Белгия. Чудна работа.

# 149
  • София
Много съм доволна. Поредния двойно по-евтин телефон си пристига без проблем., без митница и ядове. Ами докато можем ще спестяваме Trollface

Здравейте, може ли да дадете линк към търговеца?
Благодаря Ви!
https://www.aliexpress.com/item/33002251770.html?spm=a2g0s.12269 … .0.571e52faesWwpA

Пратиха ми пратка на митница https://www.bgpost.bg/IPSWebTracking/IPSWeb_item_events.asp?item … D0%B5%D0%B4%D0%B8
Пуснах им веднага всички документи и скрийншотове, още чакам потвърждение. Над 10 дена, а няма мито, само за ДДС

Общи условия

Активация на акаунт