Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 632
  • 286
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
ами наистина към 12 седмица изведнъж започваш да се чувстваш ЧОВЕК.
А относно гледането на другите деца,ами просто нямаме избор макар,че с тези неразположения е почти мисия невъзможна.

# 121
Здравейте мили момичета Simple Smile
много ми се иска и аз да се включа към тази прекрасна тема - надявам се да ме приемете  Embarassed
Бях на лекар миналата седмица и съм в 6г.с както си го бях сметнала и сама
имаме си първите "2 снимки" от видеозона Simple Smile абе въобще голяма работа сме
много желано и много чакано е това бебче
терминът ми по груби изчисления е края на март Simple Smile
много ще се радвам ако тук срещна сродни души, с които да можем да споделим всички хубави емоции и всичко, което ни плаши и е непознато за нас

# 122
момичета това гадене ме избива непрекъснато на рев.нищо не мога да свърша,само се довличам до тоалетната и до там,а и детето си иска своето как да му обясня ,че ми е лошо.отчаяна съм
Все едно аз съм го писала това...
Не знам какво успокоение е това, че щом ни се гадни значи всичко е наред. На мен лично не ми помага. Чак по това време се съвземам. Иначе съм в някаква просъница. Не мога да си представя да се грижа и за дете в това състояние. Съчувствам ти искрено. Но ще се оправим. Simple Smile

# 123
Успокоение е това, че щом ти се гади значи бременността се развива нормално - тоест произвеждат се необходимите хормони.  Grinning

Уф, гадничко си е ... да ти се гади...

Аз пък се възхищавам на тези, които ходят на работа и се налага по цял ден да седят на бюрото, а в същото време да им се спи и да им се повръща. Аз полягам от време на време, даже се унасям, малкият обикаля около мен  Grinning

# 124
Здравейте момичета, аз съм от Декемврийките. Чета ви сега и виждам на колко от вас им се гади и повръщат. От Декемврийките бяхме 2-3 само с този проблем.
Общо взето минах през ада...спря окончателно в 16 седмица повръщането, а гаденето още 1 седмица след това.
На тази мама, на която й става лошо от телевизора или реклама, ще й препоръчам едно хомеопатично - казва се cocculus indicus.
За тези, които повръщат на гладно и им се гади от миризми, особено на цигари и храна - Sepia - пак хомеопатично.
Те са напълно безвредни на бремени, мен много ме облекчаваха.
Аз свалих 7 килограма, от както не повръщам съм качила 2 Grinning и съм много щастлива.

На който му става лошо от вода, да пробва с газирано, облекчава. Аз по принцип не пия газирано, но  Simple Smile принципите не са това, което бяха.

Надявам се да помогна на някого и извинявайте, ако съм ви досадила.

# 125
Моля за отговор на  два  въпроса като искам предварително да се извиня , ако  бъркам мястото им  Sad Значи искам да ви питам  вас  бременни и  настоящи мами , има ли случаи на целодневно  гадене ? Почти от момента на ставане , до  към  вечерта да  има гадене  , та и  повръщане  ... Има ли  такива случаи ? И  още - двете  чертички  на теста , еднакво силни ли са ? Може ли едната да е по - бледа ?

# 126
Здравейте и от мен!
Ходих на лекар и видях бебо пораснал. Жалко, че не ми дават снимка.
Иначе повръщам на седмицата 1-2 пъти. А киселините ми са почти всеки ден.
alabina За съжаление има момичета които постоянно повръщам по 3 пъти на ден.
А за теста аз си правих 3 теста и трите ми бяха с едната черта по бледа.

# 127
  • София; Дружбето
Моля за отговор на  два  въпроса като искам предварително да се извиня , ако  бъркам мястото им  Sad Значи искам да ви питам  вас  бременни и  настоящи мами , има ли случаи на целодневно  гадене ? Почти от момента на ставане , до  към  вечерта да  има гадене  , та и  повръщане  ... Има ли  такива случаи ? И  още - двете  чертички  на теста , еднакво силни ли са ? Може ли едната да е по - бледа ?
На мен ми се гадеше денонощно, брз прекъсване, така че не е нищо странно, до огранизъм си е. А чертичките на теста и при мен ми бяха различни, едната едва се забелязваше, но все пак имаше Simple Smile

# 128
Здравей Дейна ставаме 3 за 19 03 Grinning,е разбира се това съвсем не означава,че ще родим точно тогава.
Ан Джи не се страхувай ,че ще лепнеш нещо в лабораторията все пак се използват напълно нови спринцовки и игли.
А гаденето продължава и при мен,лошото е,че и нощем ме спохожда.Освен това  вече втора седмица съм пак на работа,а там клиенти с парфюми  и всякакви миризми направо ми е отврат.Станала съм много сълзлива на филми и всичко в комбинация,тъй ми иде в повече,че понякога започвам да се обвинявам защо се навих  за бебчо,да ме прощава,това не го мисля сериозно само временно е

# 129
Здравейте и от мен!
Ходих на лекар и видях бебо пораснал. Жалко, че не ми дават снимка.
Иначе повръщам на седмицата 1-2 пъти. А киселините ми са почти всеки ден.
alabina За съжаление има момичета които постоянно повръщам по 3 пъти на ден.
А за теста аз си правих 3 теста и трите ми бяха с едната черта по бледа.

радвам се,че всичко се развива нормално дай боже всички ни

# 130
Ние с бебче сме добре. Пак не можах да го видя, но с таткото се видяха! Wink
После ми разкзва.  Grinning
Сега съм уморена (от какво ли? Shocked) и лягам.
До утре  Hug

P.S. mimi4, ние с теб все в дин и същи ден сме при доктора. Как не сме се засякли? Wink

# 131
  • Пловдив
Успокоение е това, че щом ти се гади значи бременността се развива нормално - тоест произвеждат се необходимите хормони.  Grinning ....
А на тези, които не им се гади и не повръщат??? Означава ли, че бременността не се развива нормално? Просто всичко си е до организъм. При мен и първата бременност ми протече без тези "екстри" и си имам едно здраво и прекрасно момче, а и сега слава Богу се чувствам много добре. Беше ми доста отпаднало и леко ми се гадеше само една седмица след закъснението и после нищо.Остана ми само по-осезаемата умора  Confused
Желая на всички момичета по-бързичко да чувстват само положителните емоции от бременеенето  Hug

# 132
  • Пловдив
...двете  чертички  на теста , еднакво силни ли са ? Може ли едната да е по - бледа ?
При мен беше точно така - едната лента беше много червена, а другата мноооого бледо розова, едва се забелязваше. Два теста си направих, и двата изглеждаха така. И това си е абсолютно положителен резултат.

# 133
Успокоение е това, че щом ти се гади значи бременността се развива нормално - тоест произвеждат се необходимите хормони.  Grinning ....
А на тези, които не им се гади и не повръщат??? Означава ли, че бременността не се развива нормално?

Тези са истински късметлийки!  Grinning

# 134
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте момичета Hug!
Снощи разбих всякакви рекорди по прозяване! Ей такова чудо не ми се беше случвало newsm78! Около 30 пъти за по-малко от 10 мин - разчекна ми се устата Laughing.
Относно гаденето - ами не знам дали моето е гадене наистина...едно такова странно е и не е непрекъснато, а само на моменти. За последните 2 седмици съм повърнала 3 пъти (като снощи беше последния), но мисля, че все беше от преяждане Sick (голямо повръщане беше). От друга страна обаче като се замисля, в повечето случаи, когато преям просто си ми е тежко, но не и да тичам до тоалетната... Абе странно е, че не мога да определя с точност за себе си гади ли ми се, не ми ли се гади...повръщам от бременността или от преяждане CrazyСигурна съм обаче, че и вие няма да можете да ми кажете от какво е - не го и очаквам, но ей така само да си споделя Embarassed.
За чертичките - моите 3 теста бяха с чертички "невидимки", но това, което разбрах със сигурносте, че бледа - небледа има ли я втората, значи има и бременност!!! Та в този ред на мисли - Честито на виделите я (втората чертичка)  bouquet!
Аз да ви се оплача - още пуша Cry! Не мога да спра Cry... Намалих ги много, но не мога и започвам да си мисля, че може би не искам толкова силно бебето явно, щом едни цигари проклети не мога да откажа Cry. Срам ме е дори, че го пиша, но много започвам да се отчайвам Cry. Сигурно много от вас ще кажат "Леле тая колко е слабохарактерна." и ще са прави по всяка вероятност Cry. Искам, толкова много искам да ми се гади и по цял ден да не излизам от тоалетната, само и само да не ми се пуши... Страх ме е, че вече може да съм си увредила нещо ембриончето Cry. Ох, хайде спирам да се жалвам Rolling Eyes. Прегръдки на всички и прекрасен ден Hug!

Общи условия

Активация на акаунт