Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 636
  • 286
  •   1
Отговори
# 105
И на мен не са ми правили още никакви изследвания! Доктора нищо не казва по въпроса, но аз и не питам. Той си знае!

# 106
И на мен не са ми правили изследвания. Сега се падам около 8 седмица и 3-4 дена, а изследванията доктора каза че ще ги правим чак след края на 3-ти месец. Това малко ме изненада, ама какво да правя, ще слушам. Иначе да се похваля - малко ми поотмин гаденето и не повръам постояно. Беше много зле положението,. За 4 дена бях отслабнала с повече от 3 кг, ама сега ми се струва че си ги връщам. Продължавам иначе с инжекциите Прегил, а кървенето за щастие спря засега. Дано всичко е наред този път.
Много усмивки на всички   bouquet

# 107
  • Пловдив
Здравейте,момичета и от мен!
Желая на всички ни лека и безпроблемна бременност и здрави дечица догодина  Hug
Аз се чувствам много добре, нямам никакви проблеми с гадене и повръщане, само се чувствам по-отпаднала.Иначе съм тооолкоооова щастлива  Simple Smile Вчера правих разните изследвания, които ми назначи докторът, а резултатите другата седмица. Имам си вече и снимка на бебчо  Heart Eyes Терминът ми е на 05.03.
Ами това е засега. Пазете се и си почивайте  Peace Приятен уикенд на всички Ви   bouquet

# 108
Как сте момичета?
При мен с бременността е ок, не ми се гади, само че като видя нещо или чуя и ми се дояжда веднага. Преди не бях така.
Обаче сега проблема ми е друг - схванах се в кръста, не мога нито да се изправя, нито да вдигна нещо и като ходя ме боли.
Опитах да вдигна Дени и се схвана.
Сега нищо не мога да пия, да се мажа и дано ми мине, че от утре сме пак сами и незнам как ще се справяме

# 109
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Привет момичета Hug!
Поразхлади се малко и вече се живее. Вчера ме обливаха едни вълни топли Cry, направо ми се плачеше. През 5 мин. питах приятеля ми "На теб горещо ли ти е?", а той "Тц". Изводът - моя вентилатор не бачка явно Rolling Eyes! Бях чела, че на бременните непрекъснато им е топло, но не вярвах да е от първия месец Rolling Eyes.
Хайде сега  да ви поразпитам някои нещица... Embarassed
Искам да знам дали пиете някакви витаминчета за бременни!? Моята докторка ми предписа някакви Матерна (ако не се лъжа...рецептата не я пазя), но в аптеките ми казаха, че или вноса е спрян или самото производство, та си взех някакви витаминки под формата на натурално (почти) сокче на HIPP. Та мисълта ми беше да споделите кой какво пие и изобщо кои витаминки са най-добрите!? Знам, че всеки ще каже "Тези, които си набавяш по естествен начин", но поне за себе си не съм сигурна, че бих могла с храна да си набавям всички необходими витамини, минерали, желязо, фосфор и бла...бла на ден newsm78...(виж, на въглехидратите съм царица Sick).
Прекрасен ден от мен!  bouquet

# 110
Матерна няма да се произвеждат повече, а бих те посъветвала в момента да наблегнеш на плодовете и зеленчуците, защото изобилието на пазара е много голямо.

Като мине 3-ия, 4-ия месец можеш да пиеш витамини. Аз чух за тези Пренатал и смятам от тях да пия, но ще поизчакам още малко.

# 111
Аз все още съм на флиева киселина само, но мисля да премина към центрум витамини.На мен все още ми се гади,спи ми се,абе мързелува ми се ама сега не може,че правим и ремонт Embarassed

# 112
Аз пия фолиева киселина само, но след 4тия месец май ще пия витамини. Преди пиех матерна, но сега незнам

# 113
  • Бургас
момичета това гадене ме избива непрекъснато на рев.нищо не мога да свърша,само се довличам до тоалетната и до там,а и детето си иска своето как да му обясня ,че ми е лошо.отчаяна съм

# 114
Здравейте отново милички мами!!! Относно изследванията,... честно казано нямам представа дали е рано да ги правя, просто вярвам в това, което ми каже доктора, понеже аз нямам много опит с бременностите - за първи път ми е... Пък и не мисля, че могат да ми навредят по някакъв начин... Бимба, аз също ходих в ХЕИ-то за въпросните изследвания, малко ме беше страх, не от друго ами... (малко е идиотско, но...) да не ми лепнат някоя болест - станала съм няк'ва супер предпазлива и мнителна, и незнам още как да го нарека... Представям си какви ли не щуротии... Та там нищо не ми казаха за това че не могат да ми определят кръвната група, ще се разбере до десет дни, когато ще станат готови резултатите.
Дано вие сте по-весели от мен момичета!!! Особено днес в това дъждовно време, ми е толкова подтиснато и мрачно, че... Зная, че трябва да се радвам и да се смея, но нещо не се получава... Тези пусти хормони...  Weary Другото нещо е, че нямам сили за нищо, като парцал съм, сякаш някой ми изсмуква силичките... Вече и стълбите вкъщи не мога за изкача без да се задъхам  newsm09

# 115
На първия преглед ми определиха 08.03.2007 за термин, на последния датата на ехографската снимка е 03.03.2007, предполагам, че е още рано да се определи точно кога ще ми бъде термина. А иначе в четвъртък съм на изследвания вна антитела, заради кръвната ми група  0-. Лекарката каза, че се правили в края на 2-я, 5-я и 8-я месец. Дано всичко е наред. Другия понеделник започвам работа след едномесечния болничен, а така съм се залежала, че незнам как ще свикна. Приятен ден на всички!

# 116
Здравейте момичета! Термина ми е 19.03 Ужасно ми се гади и то без почивка. Трудно издържам на работа, по някога даже не мога цял ден. Бях една седмица на морето, за да угодя на семейството си, но и там не ме биваше много. Сега се притеснявам , че стоях на слънце, казват че е вредно , но не зная защо да си призная. Отчайвате ли се понякога? Аз си поплаквам като много ме стегне шапката. Как се справяте вие? Имам простички желания...да се събудя и да не ми се гади....Успех и здрави бебета на всички пожелавам!

# 117
Извинявайте момичета опитвам да си сложа лентичка Simple Smile

# 118
Ох, момичета, докога ще бъде така с това гадене Sick
И хем искам да излизам навън и да се разхождам, хем нямам вече сили и до банята да се завлека. А от днес любимия е на работа и ще трябва сама да се справям. А само като си помисля, че и моята отпуска е към своя край Cry
Шапка им свалям на мамите дето освен всичко друго си гледат и другите дечица  bouquet

# 119
Ох, момичета, докога ще бъде така с това гадене Sick
И хем искам да излизам навън и да се разхождам, хем нямам вече сили и до банята да се завлека. А от днес любимия е на работа и ще трябва сама да се справям. А само като си помисля, че и моята отпуска е към своя край Cry
Шапка им свалям на мамите дето освен всичко друго си гледат и другите дечица  bouquet

Вероятно към 12-та г.с. ! После идва големият апетит и чувството, че си нов човек, след цялото това гадене! Обаче има бременни, на които им е лошо почти през цялата бременност. Това се случва по-рядко, така че се въоръжи с още малко търпение.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт