Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 640
  • 286
  •   1
Отговори
# 90
В 7ма си...ами незнам, аз до 3тия месец ходя на 2 седмици и ме гледат на ехограф после веднъж месечно.....бях в 7ма следващия път съм в 9та на преглед.
Но аз ходя на частно, незнам как е в държавните, но предпочитам да си спестя виканиците и кофти емоциите.  Sad

# 91
Момичета, тогава утре ще се надявам да чуя сърдечна дейност. Тъкмо ще имам повод да спра цигарите изцяло. Пуша 1, най много 2 цигари, и на мен също ми е много гузно. Надявам се утре като чуя съдречна дейност да ми домилее и наистина изцяло да ги спра. Благодаря Ви много. Една цигара дали вреди на бебо.

# 92
  • София; Дружбето
Организмът се чисти от никотина няколко месеца след като ги спреш  Mr. Green И аз не можех да ги откажа веднага, обаче като видях бебо да мята ръце...........сега  не си и помислям за пушене, а татито пуши само на терасата

# 93
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте , момичета. Аз както вече писах съм в 9 седмица. И лекарят ми каза, че ако нямам оплаквания да отида в началото на септември, когато ще е краят на третия ми месец и тогава ще ми пусне изследвания. Сега ми каза да си живея живота както до сега. Но на  мен такаааа ми се спиии постоянно , вечер си лягам с кокошките и едвам издържам на работа.

# 94
  • Пловдив
Здравейте! Вчера бях на лекар и вече си имаме първата снимка на бебо. То не че се вижда много, ама пак е нещо  Grinning. Според доктора бебока е на 5 седмици. За сега се видя само плодното сакче и ми назначи час за края на август, когато би трябвало да се види дали с ембриона всичко е наред. Нормално ли е все още да не се отчита сърдечна дейност?
За сега ми каза да си пия фоливата киселина до края на 4м. Леко ми се гади, но без да повръщам и от 2-3 дни ме побъркват ужасни киселини, а не знам какво може да се пие за тях и затова стоически си ги търпя. Ако имате някой безвреден цяр - казвайте!

# 95
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
До lubricant -  За киселините  - вземи си в една кафяна лъжичка малко сода за хляб и я лапни и после бързо вода, защото е гадна на вкус и мможеш да повърнеш. ако това не помага - купи си Famotidin, но за не го се консултирай непремнно с лекар.

# 96
Аз преди пиех това:
в една чаша малко вода, лимонов сок и захар се разбъркват
после се слага 1 лъжичка сода и се пие докато още шупти
така поне не е гадна содата Sick

# 97
  • Бургас
момичета изтрих си лентичката,че се обърках.според цикъла ми ,който последно беше на 15.06 би трябвало да съм на 6 седмици и нещо,а сега се връщам от доки и се оказа ,че съм на 5 - 5 и нещо newsm78.

# 98
lubricant, това със содата не бих те съветвала да го правиш защото си съсипваш стомаха. По-добре пробвай със газирана вода!
gk77, иначе доволна ли си от прегледа. Сърчице видя ли? Снимка даде ли ти? Термин определи ли ти? И а си мислех, че съм в по напреднали седмици, но не се окаа така. Спокойно мила.
Пиши по-подробно.

# 99
И аз трябваше да съм в 7ма, а на ехото даде 6та Sad

# 100
Здравейте и от мен момичета  bouquet
Нещо тия дни или съм на преглед, или секрет ми взимат, или на изследвания за кръв и урина (като днес например), та следобедите прекарвам в сън и не мога да се добера до РС-то от умора. Да не говорим, че се чувствам адски дискомфортно - лошо ми е, имам киселини, топло ми е - а бе не ме свърта. Сега пък и нощем започна да ми се гади. Надявам се да поотмине всичко това преди да свърши отпуската Sad

Да ви кажа на мен ехографа ми показа с точност до ден гс-то, която сама си бях определила Peace Иначе вече си имам снимка на ембриона.  Hug Утре пак сме на консултация и да си взема изследванията от днес - стискайте палци всичко да е наред, че докито излиза отпуска и не трябва да се отпускам до началото на септември. Praynig

tanya_kkk, относно цигарите искам да ти кажа, че и на мен в началото ми беше трудно да ги спра, даже не ми се гадеше. И изведнъж - ама от раз  #Crazy - само при миризмата на цигари тичам в тоалетната Sick. Не знам как стана така, но вече повече от две седмици не съм се и сещала за цигара - дори напротив- никой около мен не се сеща да запали. Така че предполагам и при теб нещата ще си дойдат сами на място. Peace

# 101
Ан джи къде щеходиш на изследвания,аз днес ходих в Хеи имат лаборатория,личната ми каза,че бременните ходели там защото имало по-малко хора.Верно е не като в болничната лаборатория не можеш да се вредиш от пенсионери.Посрещна ме много мила лаборантка взе ми кръв много внимателно,но после се оказа,че в момента кръвна група не могат да миизследват защото чакали някаква нова техника,която ще пристигне до две седмици и така на мен кръв ще ми взимат още един път.Ако искаш да избегнеш това отиди във Вита лаб или лабораторията към болницата.Ти при кой лекар се записа на консултации?

# 102
Абе момичета, не ви ли правят много рано изследванията. Моята лекарка каза 10- 12 седмица, а и по книжките като чета пак така пише.

# 103
Абе момичета, не ви ли правят много рано изследванията. Моята лекарка каза 10- 12 седмица, а и по книжките като чета пак така пише.
ами да ти кажа и на мен ми се видя рано,но гледам да мисля оптимистично надявам се всичко да е ок,до 12 седмица обикновено се изчаква защото до тогава всички бременности се водят рискови в смисъл,че не се знае какво точно ще се случи

# 104
Здравейте за днес и от мен  Simple Smile Продължава да ми се гади и повръщам по 2 пъти на ден.  Sad Иначе се опитвам да ям джинджифилови бисквити, които лекарката ми препоръча и уж намаляват гаденето ми. От днес съм в кратка отпуска - за около 10тина дена, тъй като работодателите ми отиват на почивка и аз няма как да работя тогава ( всъщност се занимавам с това, че гледам 3те деца на едно семейство ). Мисля си, че добре ще ми се отрази почивката, тъй като и без това не се чувствам много добре,а и постоянно ми се спи. Милото гледа да ме разхожда поне по 20тина мин. на ден, че иначе ще стана голям ленивец  newsm03 А забелязах нещо много странно - че ми се повдига когато гледам някакъв филм или реклама на кола,която се движи. Един вид просто като помисля за пътуване и ми се гади...много ми е странно Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт