Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 643
  • 286
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 deni_k изобщо не се пристенявай за обърнатата матка. Аз бях в същото положение (бях защото вече се понамести в нормалното положение). Не съм пила никакви лекарства за това и да чукна на дърво освен леко придърпвания, като цяло на рядко, друго не съм усетила.
Стискам палци на всички мартенски мами нещата да вървят по мед и масло. Grinning

# 76
mimi4, страхотно ще е да се запознаем на живо! Трябва само да видим кога ще стане. Аз май по препоръки на gk77, също се спирам на Гамишев за наблюдение. Чакам утре след консултация да ми каже как е и да си записвам час и аз.

# 77
Момичета защо казах,че не ми се гади отврат е направо днес гаденето ми се върна с пълна сила.Гладна съм лошо ми е хапна без да прекалявам още по-лошо направо... #2gunfireДнес си взех направленията за изследвания не ги напаравих защото трябвало да съм гладна,ама как да ида сутринта гладна като не мога да стана от леглото как ще се завлека до лабораторията незнам.Вие правихте ли изследвания и какви?Моите са за токсоплазмоза,Васерман,за кръвна група исках пак да ми пуснат тъй и тъй ще ми точат кръв,за австралийски антиген и урина,други има ли?

# 78
През първата ми бременност моята гинеколожка ми каза да не правя такива изследвания в началото, а само в края за болницата. В началото само ПКК, урина, захар...
Предполагам че и тази ще каже същото. Аз и не се напъвам да ходя да ме бодат, да вися, да плащам....преди 1 година са ми ги правили и без това Simple Smile

# 79
През първата ми бременност моята гинеколожка ми каза да не правя такива изследвания в началото, а само в края за болницата. В началото само ПКК, урина, захар...
Предполагам че и тази ще каже същото. Аз и не се напъвам да ходя да ме бодат, да вися, да плащам....преди 1 година са ми ги правили и без това Simple Smile
ами незнамявно всеки лекар си има собствени схващания,но мен от токсоплазмозата ме е страх

# 80
Здравейте!
За първи път пиша в този сайт. Терминът ми е на 12 март.
Като чета как ви се гади и повръща имам чувството, че с мен нещо не е наред - нищо ми няма, никакво гадене, никакви тежести в стомаха, а нали вече чета много списания за мами, там пише, че всичко е ок, когато повръщаш....

Пожелавам на всички здрави и красиви бебета!

# 81
Спокойно и на мен не ми се гади Simple Smile Дано въпреки всичко, нещата да вървят нормално Embarassed

# 82
  • Бургас
Ех ако знаете как благородно ви завиждам,че не ви сие гади.Първият път ме държа да към началото на 4 месец,сега ще видим.Момичета стискай те палци след обед съм на първа среща с доки,дано всичко е наред Praynig.

# 83
Здравейте момичета,
Как се чувстате, аз засега съм добре. Утре съм на преглед и малко ми е притеснено, дано всичко да е наред. Стискайте палци. Искам да питам в коя седмица се чува съредчната дейност на бебо. Благодаря ВИ.

# 84
Момичета как сте днес? Бимба, и мен ме изпратиха на изследвания и мисля да ходя утре сутрин. Не знам как е при втора бременност, но на мен ми казаха задължително да си ги направя сега, за да установят дали има опасност от инфекциозни заболявания, да се определи нивото на хемоглобина в кръвта, кръвната ми група и съвместимост със съпруга ми и т.н. До сега не съм си правила подобни изследвания и ще ми бъде по-спокойно ако ги направя в началото, дори кръвната група не си знам.
Аз поне нямам никакви проблеми с гаденето, но за сметка на това кръвното ми е толкова ниско, че сигурно скоро ще изпадна в летаргия smile3507. А и тези жеги направо ме смазват, краката ми отичат, вие ми се свят и пр. Пия много вода , но не помага...

# 85
gk77 Стискам палци за лекаря днес и аз съм малко съм .................
преди плеглед. Пусти страх.
tanya_kkk при мен се чу 7 седмица.
Стискам палци всичко да е наред

# 86
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте и от "нас" момичета Hug,
Досега пишех само в "Искам бебе", но май е крайно време да се включа и тук Embarassed!
Термина ми е на 23.03. и се моля наистина да родя тогава или след тази дата, защото още една "риба" (приятелят ми е зодия риби) на главата си не бих понесла Praynig!!!
Относно гаденето...ами аз честно казано се моля да ми се догади най-после, че да спра цигарите Cry. Воля нямам по всяка вероятност Cry. Мислех, че ще е лесно, но уви хич не е...
Намалих ги мнооооого, но все пак факт е, че не съм ги спряла окончателно.
Имам си едни болчици ниско долу, които прилиат много на менструалните, но за да минат тези сегашните, както казах и в "Искам бебе" трябва да се напъвам доста време в тоалетната и да свърша поне една от работите (сори, че точно така го описвам, но не ми идва друг начин в момента) Embarassed. Докторката ми иска да ме вкара малко в болница да полежа, но аз се дърпам засега Rolling Eyes.
Ами това засега, после пак!
Поздрави!

# 87
tanya kkk сърдечна дейност принципно се вижда най-добре в 7гс, но аз вчера бях на лекар заради силни болки и видяхме и чухме сърдечна дейнос в 6гс и 3дни
Успех!

# 88
6гс и 3дни си е 7ма Laughing
Цитат
ами аз честно казано се моля да ми се догади най-после, че да спра цигарите . Воля нямам по всяка вероятност . Мислех, че ще е лесно, но уви хич не е...

И аз съм така  Cry Вярно, понякога не пуша понякога 1-2 цигари, но се чувствам много виновна. А първия път по това време не можех да ги погледна вече. Сега ми се гади, ама като дръпна няколко пъти от нея Sad

# 89
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
А аз да попитам нещо относно лентичките за бременността...!?
Посочих датата на термина и сега излиза, че съм в 6-та седмица...или по-скоро 7-ма...нали!?
Защо докторката нищичко не ми каза за това!? Нито пък миказа кога пак да отида да чуем сърцето! Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт