Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 633
  • 286
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Искам да помоля да ме включите в списъка. Термина ми е 08.03. До сега бях в темата на февруарките и се изтрих от тяхната страничка. Сега се надявам да ме приемете сред вас. Simple Smile

# 136
Аз да ви се оплача - още пуша Cry! Не мога да спра Cry... Намалих ги много, но не мога и започвам да си мисля, че може би не искам толкова силно бебето явно, щом едни цигари проклети не мога да откажа Cry. Срам ме е дори, че го пиша, но много започвам да се отчайвам Cry. Сигурно много от вас ще кажат "Леле тая колко е слабохарактерна." и ще са прави по всяка вероятност Cry. Искам, толкова много искам да ми се гади и по цял ден да не излизам от тоалетната, само и само да не ми се пуши... Страх ме е, че вече може да съм си увредила нещо ембриончето Cry. Ох, хайде спирам да се жалвам Rolling Eyes. Прегръдки на всички и прекрасен ден Hug!

newsm12 Що за мисли те налягат. Недей така - всичко е до време.Както не веднъж съм споделяла, аз бях така до 7 седмица - пушех си. Разбира се ги бях ограничила много,а и не ми се гадеше от тях. А ето сега - не ща и да си помисля за цигари. А колкото до ведата от тютюнопушенето - безспорна е. Но като бял ден си спомням учителката ми по история в гимназията, коята пушеше по кутия на ден в напреднала бременност. И ние, учениците, втрещени я питахме как така пуши бременна, а тя ни отговаряше, че с първото бебе е пушела и по повече, пък било живо и здраво.  newsm78 Както и да е, но и с второто така newsm10 - живи и здрави да са и. Не че това трябва да те успокоява или примирява с факта, напротив, постарай се - мисля, че целта си заслужава smile3521 Но просто исках да ти споделя, че жените се пазят и какво ли не правят в името на бебето, а съдбата е така неблагодарна и се случват какви ли не аномалии. А към други е щедра, макар че не са така заслужили.
Така че съм сигурна, че всичко ще си дойде по местата newsm51

# 137
Здравейте , момичета.
Отдавна не съм се включвала с новини.  Аз съм добре , коремчето - расте. За сега нямам никакви оплаквания , от време на време имам някаква непоносимост към определени миризми но не повръщам. Дано изкарам лека и безпроблемна бременност като първата , защото няма как да се оправям с бъдещия батко.
Прочетох , че доста от вас имат проблеми с киселините , при предишната ми бременност ми изписаха Талцит , които не вреди на бременните и доста бързо ми деистваше .
Днес слетобед съм на доктор и довечера ако имам време ще докладвам. Утре тръгвам за морето и ми е доста натоварено от към приготовления.
Весел ден и много усмивки на всички !!! Grinning  

# 138
Муцунке....недей да се упрекваш..знам че е гадно, защото и аз се мъча да ги спирам и се моля да ми се гади, ама не е така както при първата бременност /тогава ги отказах в 6та седмица от гадене/ - пуша по около цигара на ден , понякога не пуша...пробвай да си дръпваш няколко пъти, колкото да ти мине меракът и я хвърли. Така до следващия път....
И аз се моля нищо да му няма на бебето и ме налягат твойте мисли за желанието ми за бебе....но...и аз се успокоявам с това, че толкова хора пушат пък раждат нормални бебете. Като раждах в стаята бях с 2-3 циганки, едната може и да не беше, но и трите отидоха да пушат още първата нощ след раждането....така че...аз искам и ще ги спра, не за друго а защото не искам като дойде време за раждане да пуша, както и докато кърмя да пуша, а аз имам кърма и може би пак ще кърмя доста време.
На теб успех!

# 139
Имам питане към тези от вас който ходят  на частен и държавен прием. Как процедирате с изледванията , които правите. Говоря за кръв , урина и др.  Правите ги по два пъти или носите едни и същи изследвания.

# 140
Здравейте и от мен мартенски майчета!
Надявам се да ме приемете във вашата компания.Поради ред причини за които съм писала из другите форуми и които няма да повтарям сега терминът ми още не е уточнен, но със сигурност е март месец.Около 20.
Днес изчетох всичко написано тук и честно казано и аз малко се притесних с това гадене.Аз засега се чувствам добре.Е, като изключа това-онова разбира се.Просто сега съм по-отпаднала и ми се спи повечко.Два-три пъти леко ми е прилошавало с малко гадене и това е.Смениха ми се предпочитанията към храните и не ми се пие кафе.Всичко това е точно обратното на първата ми бременност/имам момченце на 6 години/Тогава беше голямо каране с тоалетната.Та взех и аз да се чудя дали това означава някакъв проблем.Дано да не е PraynigПоследно бях на 20.07 но преглед, когато се видя и сърдечна дейност.Сега съм чак на 15.08 защото лекарката ми е отпуска, а дотогава направо ще се поболея от притеснения.

# 141
dakra, не се тревожи! Това, че не си с непрекъснато завряна глава в тоалетната не означава, че нещо не е наред. Просто си от късметлийките на които не им е толкова зле. Аз като ревах на моя доктор, че повръщам епрекъснато, от сутрин до здрач, той ме успокои, че всичко е наред и всичко е от хормоните. Аз тогава бях решила, че не е нормално, че вредя на бебето, че отслабвам много - свалих 6 кг. за две седмици! Simple Smile
Не се тревожи и добре дошла сред нас!  Hug

# 142
За Ева, аз мисля така да направя, да си пускам изследвания при личната лекарка, и без това нали вече уж те водят бременността, а да си ходя на прегледи на частно. Аз ходя във ВИТА, така че само направление ми трябва и мога и там да си направя изследванията, а ако не просто ги занасям и гинеколога си ги записва в "досието" ми Simple Smile

# 143
  • Пловдив

Аз да ви се оплача - още пуша Cry! Не мога да спра Cry... Намалих ги много, но не мога и започвам да си мисля, че може би не искам толкова силно бебето явно, щом едни цигари проклети не мога да откажа Cry. Срам ме е дори, че го пиша, но много започвам да се отчайвам Cry. Сигурно много от вас ще кажат "Леле тая колко е слабохарактерна." и ще са прави по всяка вероятност Cry. Искам, толкова много искам да ми се гади и по цял ден да не излизам от тоалетната, само и само да не ми се пуши... Страх ме е, че вече може да съм си увредила нещо ембриончето Cry.
Все едно аз съм го писала. Абсолютно същото си мисля и аз, че ще се роди удодливо бебе и че аз ще съм виновна за това. Гадно е, ама пусто не мога и не мога. Пуша от най-леките цигари, като гледам да не дърпам навътре, ама пак си е пушене. Сега чета една книга на Алън Кар "Не пуша вече". Надявам се до края на книгата да съм ги спряла, защото човека е доста убедителен. Опитай се да я прочетеш.

offtopic: Защо, колкото и постове да имам ми пише Публикации 1?

# 144
  • София; Дружбето
offtopic: Защо, колкото и постове да имам ми пише Публикации 1?
Брои публикациите в другите теми, но не и в отчетните Simple Smile

# 145
Момичета, аз сигурно нещо не съм наред, но ми се струва, че вече имам малко коремче... Нормално ли е това в 10г.с.? Или може би има грешка в определянето на термина ми... newsm12 Вече не мога да си закопчавам копчетата на дънките и ходя като гащник... Не може да е от напълняване, защото краката са ми същите като преди... Wish, ти си горе-долу с моя термин, при теб има ли наченки на коремче? Аз и без това не съм много сигурна в термина си, но...  smile3506

# 146
Моя корем както каза доктора  е плод на внушението ми. Simple Smile
Свалих 6 кг. и няма от къде да се вземе този корема, но аз като се вглеждам почти го виждам. Simple Smile
Рано е!
Докито каза, че към 4-ти месец трябва да се оглеждам за шкембак.

# 147
alabina, не се тревожи, на мен ми се гади цял ден, даже нощем когато се събудя за да отида до тоалетната веднага започва гаденето. Кураж!

# 148
  • Бургас
момичета трябва да издържите ,знам че е гадно но просто няма друг начин и както моя мъж винаги ми казва:трудно се става майка.
а относно коремчетата не бързай те после от веднъж ще отфръкнат.

# 149
Явно си внушавам, или прекалявам с течностите...  newsm53

Общи условия

Активация на акаунт