Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 607
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
Моля за отговор на  два  въпроса като искам предварително да се извиня , ако  бъркам мястото им  Sad Значи искам да ви питам  вас  бременни и  настоящи мами , има ли случаи на целодневно  гадене ? Почти от момента на ставане , до  към  вечерта да  има гадене  , та и  повръщане  ... Има ли  такива случаи ? И  още - двете  чертички  на теста , еднакво силни ли са ? Може ли едната да е по - бледа ?
На мен ми се гадеше денонощно, брз прекъсване, така че не е нищо странно, до огранизъм си е. А чертичките на теста и при мен ми бяха различни, едната едва се забелязваше, но все пак имаше Simple Smile

Благодаря за отговора  smile3525  , това ме поуспокоява  ...  не мисля  тогава да  правя друг тест , ще  преминем  към  дофтора тия дни Simple Smile
И да  се оплача Sad никъде не мога сама да отида Sad( Cry Вчера  излизах  до центъра  за да оправя едни плащания  и като ми стана  гадно в банката  #Puppy dog лелейй ... кат  загубих едничките си сили , които имам ... щях да припадна , ако не се бях докопала  до  най - близкия свободен стол .. избиха  ме едни  тръпки , една  голяма  , силна  пот ... зави ми се  свят ... малелеее no не е  истина как се уплаших
А  това  нормално ли е ?

мими4 , благодарско и на  тебе , 4е не  ме пропусна   bouquet

# 151
Явно си внушавам, или прекалявам с течностите...  newsm53

# 152
  • София; Дружбето
Носи си шоколадче за такива случаи и задължително вода. Съвсем нормално е и това, аз до сега получавам такива пристъпи. Бременна му работа  Crazy

# 153
alabina, не се тревожи, на мен ми се гади цял ден, даже нощем когато се събудя за да отида до тоалетната веднага започва гаденето. Кураж!

То е нещо средно между  гадене и  глад , но реша ли да ям и  ми се повдига ... страх ме е да не заслабна   Sad Иначе , когато заспя все пак ( да чукна на дърво )   нямам проблем , после идва  сутринта ...

# 154
а относно коремчетата не бързай те после от веднъж ще отфръкнат.

обаче  ... моето  малко е наддало  и незнам дали не е  защото напоследък преди да почне  гаденето имах  ужасен апетит Laughing

# 155
Ann-G и аз си втълпявам, че ми се вижда коремче и наистина повечето ми дънки не ми стават или ми стискат и не искам да ги нося. Но се чувствам подута, може и от това да е...
 В понеделник ми вземаха кръв и ми източиха 3 контейнерчета! Момичета, не ходете сами да давате кръв, защото на мен така ми прилоша, че добре че мъжът ми беше с мен!  Blush
Може при вас да не стане така или някоя по-предвидлива сестра да ви вземе по-малко кръв!
Поздрави на всички и безпроблемни бременности!

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 10:56 от EliMeli

# 156
Носи си шоколадче за такива случаи и задължително вода. Съвсем нормално е и това, аз до сега получавам такива пристъпи. Бременна му работа  Crazy

И аз  се  замислих все пак в  озни момент , но имах единствено  дъвка  в 4антата
може би тя ме  спаси Simple Smile

# 157
И  още - двете  чертички  на теста , еднакво силни ли са ? Може ли едната да е по - бледа ?
[/quote]

здравей,
аз си правих два теста, като и в двата случая едната чертичка беше по-бледа
това не трябва да те притеснява Simple Smile
но за да си спокойна иди на лекар - ще видиш, че всичко е наред
стискам палци Simple Smile

# 158
Момичета, аз сигурно нещо не съм наред, но ми се струва, че вече имам малко коремче... Нормално ли е това в 10г.с.? Или може би има грешка в определянето на термина ми... newsm12 Вече не мога да си закопчавам копчетата на дънките и ходя като гащник... Не може да е от напълняване, защото краката са ми същите като преди... Wish, ти си горе-долу с моя термин, при теб има ли наченки на коремче? Аз и без това не съм много сигурна в термина си, но...  smile3506

Аз имам коремче, което обаче се вижда, когато съм с рокля. Онзи ден една баба на пазара ми дава малини "да не направим някоя беля" и гледам, че хората ме зяпат, още повече, че бутам и количка.

Първото, което забелязах е, че ми изчезна талията, а сега имам коремче, което някои жени имат в 5-6-и месец. Обаче това не се дължи толоква на бебето, защото то е още само няколко сантиметра, а най-вече на хормони, хранене, подуване, структура на тялото. Особено пък при втора бременност веднага хвръква коремчето.  Grinning

Аз не си внушавам, защото всички около мен го забелязват.

# 159
Зравейте момичета,
Аз съм кандидат априлка, но не съм видяла още ембриончета и дотогава не искам да пускам официална тема. И т.к. ми се пада термина началото на април (4 април по оплождане, 31 март по последна М.), а за момента съм с две сакчета + ми е първа бременност, почти е сигурно, че ще родя по-рано и ще съм мартенка или февруарка ( Praynig да изкарам възможно най-дълго) Rolling Eyes
Та по този повод ви чета инкогнито вече две седмици и реших, че е редно да спра да ви шпионирам и да се представя   Blush На 28 (почти) години съм, това ми е първа и много дълго чакана бременност - след година и половина опити. Резултата за сега е близнаци с помощта на стимулация заради много ановулаторни цикли. Последно бях на преглед в събота когато видяхме две еднакви и доволно големи сакчета, но бебета вътре още не се виждаха. Другата седмица съм пак на преглед и тогава вече трябва да е ясно дали и ембриончетата са две  Praynig. Днес завършвам 6г.с.
Иначе пия най-различни хапове, защото се водя рискова и ходя на преглед през седмица. За сега да чукна на дърво бебоците са много добрички с мен и не ми създават излишни ядове  Heart Eyes. Най-голямото страдание ми е виене на свят 2-3 пъти в седмицата, много силен глад, и нощното пишкане през два-три часа. Надявам се да е все така, макар че имам някакви слаби наченки и на гадене  newsm78 (за периодичните болки в корема не споменавам, защото те са нещо естествено  Laughing).

Надявам се да нямате нищо против да ме приютите при вас за сега  Blush

# 160
Здравейте момичета  Simple Smile Аз се вписвам при вас  Wink До сега бях при февруарките ,но след днешния преглед доки каза, че термина е 07.03.2007 .

Та приемете , моля още една мартенска мама Laughing

Raadinela  ще впишеш ли и моя термин в списъка? Hug

# 161
Добре дошла Aya. Дано всичко е наред другата седмица и се видят две живи ембриончета!

Добре дошла и на теб Bopsi!

# 162
Aya Първата ни близнашка мама. Плача от радост.
Не се притеснявай няма само да четеш и пиши.
Какво пиеш? Кога си на лекар. Да ни информираш.
Стискам палци да са наред бебетата и да ги пазиш!
Никакво вдигане на тежко smile3513 Забранявам!

Доре дошли!
 bopsi i Aya
[/size][/color][/color][/b]

# 163
Йе!!! Ще си имаме мама на близначенца сред нас!!! Добре дошла Aya, и дано всичко да е наред с твоите бебоци!!!  newsm05
Добре дошла и на bopsi!!! Бих се радвала да кажа, че твоя термин съвпада с моя, но за съжаление моя не е точоно определен... Следващата седмица ще ходя на доктор и тогава може би ще зная по-точно. И все пак, иска ми се да е мартеничка моето бебе, така съм се настроила вече и ще си го чакам през март...  smile3504

# 164
Здравейте и от мен,
И аз съм бъдеща мартенска мама от Пловдив с определена дата за раждане 14 март.Много съм щастлива да съм сред вас и да споделяме радоста заедно! Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт