Баба Марта нас ще ни дари с бебоци здрави и добри!

• 15 579
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти, Уиш  Hug За сега уж изглежда овладяно - вчера нямаше, но да видим днес... Всеки път като ме среже корема се чудя дали не е допълнително отлепване - луда работа  Crazy

А един последващ въпрос - това отлепване е възможно до 12 г.с., когато плацентата вече е готова и си поема функциите, нали?  newsm78

# 196
Здравейте момичета! Днес ми е последния работен ден и после отпуска Simple Smile Почивката ще ми се отрази добре  Simple Smile

# 197
Привети и от мен, момичета!!! И аз днес съм за последно на работа, другата седмица - отпуска!!! От кога я чакам само!!! Веднъж за винаги да се наспя!!! Имам малко притеснения, защото в понеделник ще ходя да си взема изследванията и после при доки. Още цели два дни ще съм на тръни... Вече започвам да се чудя дали още съм бременна, нищо не усещам, не ми се гади, само стомахът ми е надут като балон и продължава да ми се спи, та чак ми се реве (но аз и през другото време съм си поспаланка) smile3507
Сигурно няма да ви досаждам много през отпуската, защото когато съм си вкъщи хич не ми се поглежда компютър. Затова ви желая всичко добро през новата седмичка, да си почивате и да се глезите и дано всичко да е ОК при всички ни!!!  newsm10

# 198
Здравейте момичета! отдавна не съм писала,но виждам колко се е попълнил форума с мамчета - на всички чеестито, а на Ани- два пъти (нали чака близнаци).
аз, както някои от вас, също прокървих (около 7 г.с) и бях в болница за 3 дни и сега съм отпуска. Въпреки че тогава ми казаха,че е съмнение за отлепяне (защото такова не видяха), аз съм се шашнала и с нетърпение чакам да минат още две седмици и да приключа с 12 г.с.
Аз вървя като Wish и я следвам спризнаците, обаче от няколко дни силите бавно се възвръщат в моето тяло и гаденето намаля - повръщам чат пат и то по един път на ден. адявам се скоро да приклюи това състояние.
Сега проблема ми е,че имам газове и проблеми със стомаха. Моля дайте съвет. Изчетох всичко във ататиите и явно ще мина на диета /без подправки и тежки храни/, но притеснението ми е от следното:
Доктора ми каза да пия Но-шпа, Магнерот и Утрогестан по схема, но имам свръх чуствителност и към трите и гледам да ги пия по-рядко. Тук искам да казжа,че последния преглед беше много добър и няма място за притеснение - бебето е както трябва, но ме гледат с коремен ехограф и не мже да се види за отлепвания. Доктора като разбра за непоносимостта на лекарствата ми каза "Магнерот - при твърд корем". Е, да ама аз с тези газове - имам болки ниско долу /дебело черво,колит и вероято вътешни хемороиди/ и как да разбера кога ми е твърд коремаот контракции и кога да пия Магнерот/ не стига че ми прави проблеми с пикочния мехур това лекарство/.
Ако можете помогнете - кажете някакъв чай,отвара или дори споделете при вас как е за да знам какво да правя.  Страх ме е да не прокървя пак Confused
Много благодаря предврително.
Другата седмица на 16.08.съм на преглед и тъкмо, ще си взема резултатите ,и ако всичко е наред ще се включа в списъка на термините и ще си сложа лентичка.  bouquet

# 199
Благодаря ти, Уиш  Hug За сега уж изглежда овладяно - вчера нямаше, но да видим днес... Всеки път като ме среже корема се чудя дали не е допълнително отлепване - луда работа  Crazy

А един последващ въпрос - това отлепване е възможно до 12 г.с., когато плацентата вече е готова и си поема функциите, нали?  newsm78
Да. И за това до тогава ще си пием ти -Утрогстан, а аз Дуфастона и ще сме спокойни. Simple Smile След 12 седмица рисковете да се случи нещо лошо намаляват значително. Много е важно в началото при всяко прокървяване или каквото и да е съмнително нещо да казваме на доктора. По-добре фалшива тревога отколкото немърливост! Simple Smile Сега спокойно! Пий Утрогстан,Но Шпа и фолиева и си почивай! Simple Smile

# 200
явно ще мина на диета /без подправки и тежки храни/
Аз не съм на никаква специална диета,ям си каквото ми се яде,но определено наблягам на плодове,зеленчуци,кисело мляко,натурални сокове.
Препоръчвам ти да не ядеш пържено,мазно.Повече варени неща,ръжен хляб!
Почивай си повече,за да е здраво бебчето!Стискам палци!И си мисли само хубави неща!
Айде до 16-ти - лентичка!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 201
Здравейте и от мен момичета. Вчера целия ден не можах да се надигна от леглото Weary Имам чувството, че толкова лошо не ми е било от началото на бремеността Sick А от понеделник съм на работа и трябва да събирам сили дотогава. Не знам какво ми се пие, какво ми се яде. #Crazy
Една приятелка - бременна Wink ме посъветва да пия някакви витамини - щели да ми подействат ободряващо. Та си мислех за витамините НIPP natal - някоя от вас пие ли ги и как и действат?

# 202
На мен Милена* ми препоръча хомеопатични капки вомитусхил! Препоръчвам ти ги и на теб. Много добре се справят с гаденето и повръщането. С тях успях да се позакрепя!

# 203
Може ли да ме включите и мен-термин 08.03.2007г. В четвъртък бях на лекар и незнам дали да се радвам или не, но доки каза-секцио мила, прекалено си тясна. Confused

# 204
Felizidad ,Аз пия Сентрум витамини от както разбрах,че съм бременна.Нямам никакви оплаквания от тях.Но и самата ми бременност нещо върви за сега доста леко.Почти никакви проблеми за момента.
tan4a добре дошла и на теб!Секциото ли те притеснява!?Защо!?

# 205
Ох, не че ме притеснява, но съм чувала, че след това възстановяването е по-бавно, а ние с приятеля ми живеем сами, в чужд град и няма кой да ни помага. Но каквото стане, няма да се отчайваме Naughty

# 206
На следващия ден след изписването вече обикалях града с таксита /налагаше се/.

Секциото по никакъв начин не ми е попречило да си гледам детето и никой не ми е помагал. На десетия ден забпавих, че съм оперирана.

Сега пак ще съм секцио, но въобще не се притеснявам.

# 207
Здравейте момичета, от днес и аз съм на прегнил, зараде кървене  Sad
Дано помогне и няма някакви последици

# 208
Здравейте и аз не съм се включвала скоро,но при мен няма нищо ново за сега.Гади ми се,спи ми се ,другата седмица ще ходя да си взема изследванията и тогава ще пиша повече.Момичета стискам палци на всички ви  bouquet

# 209
  • Пловдив
Здравейте и от мен!
Аз вече съм в отпуска и вчера успях да се понаспя и да си поотпочина.Стягам и багажа за моренцето Party и изобщо се чувствам много добре. След морето ще видя какви са резултатите от изследванията, че и докторът излезе в отпуска, а пък сега и мен няма да ме има 2 седмици. Надявам се, че всичко е наред и няма да имам проблеми.
Желая на всички само положителни емоции и безпроблемни дни   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт