🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 977
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 725
Според мен Симона се справи много добре. Дори и с клипчето как прави торта в 2 часа по нощите.
Бате Манчо не се спря да ръси акъл.../ЦРУ/ ценни ръководни указания Simple Smile
Една единствена забележка имам. Преди време оплюхте Стоян Михалев, че имал маникюр.
Ама той готвеше с ръкавици на важните места. С такъв остър маникюр, като на Симона е невъзможно
да се ползват ръкавици, но не е и редно с украса по ноктите да се бърка У каймата.

# 1 726
  • Варна
До тук седмицата ме изненада с две неща - Чакърдъкова е досадна свекърва и Симона е земна и неподправена.

# 1 727
  • София
И мен ме изненада приятно Симона. Оправна, сръчна, справя се чудесно в кухнята.  Когато е себе си и не имитира и копира майка си, е чудесна млада жена. Чупките и превземките а ла Глория не й правят услуга.

# 1 728
# 1 729
Понякога се чудя защо съдбата не ме среща с такива като Бахов или Юлиан ? ..

# 1 730
Вземи си направление 😂

# 1 731
А Манчев не даде книга май на Артиста....на Плачков, сетих се за името...Simple Smile,  само плакет?

# 1 732
Николина ще спечели, дори и нищо да не сготви, едва ли би се навила да участва, ако не са й осигурили плакета.
Както виждаме не печели този,който заслужава.

# 1 733
  • Испания
А Манчев не даде книга май на Артиста....на Плачков, сетих се за името...Simple Smile,  само плакет?

Да, само плакет.

# 1 734

Да, само плакет.
Но на Фънки даде плакета, а на Гергана книгата и то го направи така, че стана ясно, кой според него е най-добрия в групата.

# 1 735
  • Испания
Скрит текст:

Да, само плакет.
Но на Фънки даде плакета, а на Гергана книгата и то го направи така, че стана ясно, кой според него е най-добрия в групата.

На тях - да. Въпросът беше за Плачков.

# 1 736
Имах предвид, че Манчев не е необективен съвсем.

# 1 737
Има си регламент предаването , нормално в Манчев да го спазва и да дава плакета според него.
По повод миската-Не мисля , че да дадеш 9 точки е порязване , може да не ти е харесала много храната , менюто да е било тежко. Не мисля, че е злобна или и че и е фикс идея да печели, на какво ли не сме се нагледали в сезоните , тя си св държи ок.

# 1 738
Забравих да споделя,онзи ден срещнах на Витошка СтоЕнчо.И като се загледал в мен,та така го забелязах,иначе нямаше.Ми той нисък човечец с костюмчето, крачи си,ако не беше предаването и обсъждането тук ,посмъртно не бих се сетила кой е този Joy

# 1 739
Извинете невежеството ми, Юлиан на кого е син?
Меко казано ми е неприятен...

Общи условия

Активация на акаунт