🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 968
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 755
А Юлиян освен участник в реалити и невъзпитан заядливец, друго занимание има ли?

# 1 756
А Юлиян освен участник в реалити и невъзпитан заядливец, друго занимание има ли?
Преподавател е по физическо възпитание в частно училище в София.

# 1 757
  • София
Учител е по физическо в частно училище, негова е и асоциацията за хокей на трева и цялостно се е захванал да движи този спорт у нас. Беше казал, че затова участва в предаването, за да спечели пари за организацията си. Тренира и бойни спортове, сега не знам, но преди и по състезания.

# 1 758
  • Испания
Забравих да споделя,онзи ден срещнах на Витошка СтоЕнчо.И като се загледал в мен,та така го забелязах,иначе нямаше.Ми той нисък човечец с костюмчето, крачи си,ако не беше предаването и обсъждането тук ,посмъртно не бих се сетила кой е този Joy

Не му ли -а?

# 1 759
Ясно, благодаря! Помислих, че е съдов хирург и за това се бута да излезе от сянката на родител, но не било така. Освен ако баща му не е И шампион по хокей.

# 1 760
Тц,пуу не се сетих да му обърна внимание Joy Аз се бях разбъбрила нещо и по едно време усещам някой ме зяпа .И чак като го задминах се сетих,че е той и се захилихме с моята приятелка.

# 1 761
  • София
Чакам с нетърпение хейтa срещу Юлиян тази вечер, щото се е осмелил да пита миЦката за джуките.
Аз ако бях сигурно и друго щях да питам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 762
Чакам с нетърпение хейтa срещу Юлиян тази вечер, щото се е осмелил да пита миЦката за джуките.
Аз ако бях сигурно и друго щях да питам Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз.
Не мога да ги дишам такива кикимори, дето със задник си плащат пластиките и после..."аз ям само салатки, италианска кухня и салатки"...

# 1 763
То тва не е и за найлон, ми направо за брезент 😂

# 1 764
  • Испания
Убостта на миЦката и добротата на Юлиян се скрити за човешките очи.

"Блуза, тениска"... Последно? А то потник.

ХвАлете ме Уста! Да си каже и за благотворителността, и за скромността си, и за още нещо...

# 1 765
  • Пловдив
Малииий! Тая с тия хубави салатки е за трепане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 766
На тази ще й дам титла "Мис Салатка" хихи. Grinning

# 1 767
Айде почна се ц цалацтките! Хихихи🤭
Замина му менюто...

# 1 768
  • ВАРНА
Пъстърва-чудесна черноморска рибка.Що ли се отказа от черноморската сьомга?

# 1 769
Що за смях има тази жена? Ъъъъррр

Общи условия

Активация на акаунт