🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 898
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 055
  • Пловдив
Този десерт и аз го правя.  Наистина е хубав.
кой щруделът ли? Напиши рецептата, ако е той, моля Simple Smile

# 2 056

Щом се получава и с други бисквити, моля те, напиши рецептата, ама не сега. Когато си свободна.

Благодаря предварително.
Няма проблем. Hug

# 2 057
  • Брюксел / София
Да не цитирам дългия пост, но да си кажа: мерси за обяснението как се прави щтрудела. Ще го пробвам.

# 2 058
Ми не, съжалявам, ама много ми е лигава миската, колкото и да се мъча да видя хубостта и,виждам само една ужасна уста и превзето държание.Ама тя дали наистина толкова се възхищава на Ни Ча или просто се прави.Направи ми впечатление в автобуса,че има много слаби крака,ама прекалено слаби.
Иначе за вечерята дотук: смятам,че се справя жената.Този десерт с бисквитите и шоколада отдавна му се каня.
Според мен никой не направи типично регионална кухня,повечето неща бяха универсални рецепти.

# 2 059
С удоволствие бих гостувала на Николина. Отлично се справи. Бих яла от всичко и по много Stuck Out Tongue Winking Eye
Симона пак се представи в добра светлина. Чудесен млад човек.
Пп. До Манчо: Манчо, как капама без кимион бе? Мълчи си по - добре, стига си нареждал като свекърва, да не се излагаш!

# 2 060
  • Пловдив
Миска и народна песен...? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 061
  • Испания
Миска и народна песен...? Stuck Out Tongue Winking Eye

Нека се научи, та да пее на Талянеца.

# 2 062
Постара се,спор няма.Със сигурност я предпочитам за победител пред Юлиян.

# 2 063
Две салати, две основни, два десерта. Защо? За да помнят хората, кога са били на гости на Николина?
За мен нищо особено не е менюто и не разбирам прехласването, но всички сме различни.

# 2 064
Гостите получават голямо внимание и уважение, но са чукундури. Как пък никой не се сети една китка поне да донесе. В дома си ги посреща жената.
Аз бих яла само от баницата и капамата. Десертите не ми харесват и салатите не са свежи.

# 2 065
Автобусът през септември, май, беше спрян тук по центъра, имаше участие, и ми заприлича на медиумът от Лонг Айлънд. Верно ли спят в него да не плащат хотел?

Не, не спят в него за да пестят от хотел. Спят там защото са постоянно на път и може да спят и да почиват докато се придвижват..

А иначе за мен тя е фаворит тази седмица (и Симона също, но вече няма шанс заради Юлиян 😐) Преди време имах шанса да се запозная лично с Чакърдъкова и смело мога да кажа, че тя е един изключително земен, лъчезарен човек ☺️

# 2 066
  • София
Аааа, за МиЦката има надежда,че ще стане човек 😂😂😂 Хареса ѝ капамата 😂��

# 2 067
Мицката пък не била яла капама, опс миксирани меса.

# 2 068
Ей такива гости като Симончето обичам.
Всичко си хапна душичката Hug
Браво на Николина, с основание ще си вземе плакета!

# 2 069
Както бях вечеряла, пак огладнях. Yum Искам и аз у Николина.

Общи условия

Активация на акаунт