🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 838
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 2 145
Аз пък нейната вечеря не я приемам като някакво самочувствие или показност. Може би защото се припознавам в нея в това отношение. Когато имам гости, все правя повече ястия и в по- голямо количество. И не за друго, а просто защото ми е кеф да нагостя някого така, да му е готино, да има избор. Обичам да угаждам на хората и много ме зарежда това да виждам, че се чувстват много добре от моите грижи. Така че явно си е такъв човек. Раздава се. Не виждам защо трябва да се търсят кусури.

# 2 146
  • Sunshine state
Супер си се представи Чакърдъкова, евала. С право взе плакета. Роксана съм я гледала в Смени жената и оттам я знам. Честно казано ме изкефи в предаването, но си е типичната мангалка. Много цигани навират по форматите напоследък, някаква тенденция да свикваме ще да е това. 😒

# 2 147
Роксана по-скоро се опитва да се прави на Софи Маринова, но мен лично ме дразни, защото на Софка поведението и си е естествено, пък другата доста преиграва.

# 2 148
  • Пловдив
Супер си се представи Чакърдъкова, евала. С право взе плакета. Роксана съм я гледала в Смени жената и оттам я знам. Честно казано ме изкефи в предаването, но си е типичната мангалка. Много цигани навират по форматите напоследък, някаква тенденция да свикваме ще да е това. 😒
м да...българите вече сме на изчерпване. Тия ще ни превземат.
Джино нали и той от тоя етнос?

# 2 149
Гиньо Ганев роден в последствие в Чикаго когато се мести и взима документи се прекръства на дЖино и взима фамилията на жена си Бианкалана , след раздялата си запазва фамилията ..хаххах и така избягва от името, но от етноса си и родата Йок Wink

# 2 150
Ясно, Джино е във формата за да си рекламира заведението.

# 2 151
Абе тоя Гиньо колко пъти ще го дават? Направо им се чудя какво интересно намират у него? Смешник!

# 2 152
Кой е този Гиньо? За пръв път го чувам... както и Роксана

# 2 153
Аз съм от тези, които харесват Юлиян. Следя предаването и редовно Ви чета. Интересно ми е обаче, че никой не спомена това, че Манчев непрекъснато повтаряше, че няма черноморска пъстърва. Има си черноморска пъстърва /не че тази която Юлиян приготви беше такава/

# 2 154
Беше в един вип Брадър. Подвизавал се в щатите. Женен, разведен... Временно беше мъж на една чалга певица, губи ми се името, но известна. Постоянно го канят при Гала, и изобщо навират го във всички медии. Циганин.

# 2 155
  • София
А кое е то?

# 2 156
Аз съм от тези, които харесват Юлиян. Следя предаването и редовно Ви чета. Интересно ми е обаче, че никой не спомена това, че Манчев непрекъснато повтаряше, че няма черноморска пъстърва. Има си черноморска пъстърва /не че тази която Юлиян приготви беше такава/
Да, имало такава, но е застрашен вид.
Черноморска пъстърва
За жалост и двамата са неосведомени.
Все пак, Юлиян, като е решил да прави нещо да беше се поинтересувал, защото беше нелепо да говори колко много харесва морето и т.н. и накрая да направи едни скариди и речна пъстърва.

С риск да прозвучи грозно, но напоследък имам чувство, че тенденциозно се показват/лансират цигани и гейове.

# 2 157
  • Sofia
Joy
Гиньо участваше в един неуспешен кратък сезон на Биг Брадър,после го каниха два пъти във Вип Брадър и вторият път спечели.Беше и 2-3пъти в Черешката.

Роксана/Антоанета и е името/участваше в Гласът на България.Мисля ,че Ивана ѝ даде това име и започна кариерата ѝ на фолк певачка.Не знам дали се опитва на подражава на Софито,не и се получава обаче...и пеенето нещо ич го не бива Smirk
Харесвам  брат ѝ Радослав,който също участваше в ГБ,пее страхотно рок и свири в рок група Hands Metal

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 09:55 от Doli

# 2 158
И аз не харесвам чак толкова храните, които е направила Чакардъкова - не обичам тежки меса и зеле, но се е постарала жената, сготвила е сама. За мен нещата, които поднесе Юлиян бяха по-вкусни, но в количество като за двама души (да се наядат добре).
Вчера хванах малко, по-късно ще изгледам подробно. Тая миска, защо така помисли, че капамата е сурова, а рулото е сладък салам?! Да беше расла в чужбина, разбирам, но като си е от тук и не разпознава толкова много храни - ще излезе, че цял живот е пасла трева...

# 2 159
А кое е то?
Как кое, на предната страница има снимки, и линк към ФБ страницата му.

Общи условия

Активация на акаунт