🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 965
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 935
А какво са дуралексови чинии 😂

# 1 936
Ех, ей сега ще ти дръпна една реч колко младите нищо не знаете , като Стрина Николина Joy

Това снощното, жълтото /паничките със заготовките на манджите/, е дуралекс, беше истинско съкровище да се намери навремето от Кореком, или да ти го донесат от чужбинско . Символ на престиж. Имаше и аркопал. Ех, ех. Blush
Това беше иновативното на фона на класическия кристал и порцелан от фабрика "Китка" - Нови Пазар.

Ай да не продължавам, че сега ми е смешно, но такива времена си бяха.
съсипахтеятаядържава Joy

# 1 937
https://pochehli.com/userfiles/productimages/product_13831.jpg

Това беше иновативното на фона на класическия кристал и порцелан от фабрика "Китка" - Нови Пазар.
Оказа се обаче, че хубавия роден порцелан, в голям процент има златни кантове, които искрят в микровълнова. Рисуваните пък се измиват в съдомиялната.

# 1 938
# 1 939
Тъй като съм ги пропуснала вчера, след поста на tays, погледнах и в гугъл. Благодаря ви 🤗 И аз имам чинии за торта 😂

# 1 940
Сигурна бях, че Николина ще точи баница. Дано поне да разберем рецептата за тази неврокопска капама. Другите неща от менюто не ме развълнуваха особено, но ще видим.

# 1 941
Тая миска... потрес. За момент се вързах на бръщолевениците, че всеки бил красив по своему, викам си, сигурно пък е много чаровна и умна и може да се пренебрегне гротескния вид. Но не, грам харизма няма това момиче, две изречения смислени не може да върже, оправдания плоски (харесвала А. Джоли и затова се е направила на маймуна?!)
Симона в никакъв случай не бих оприличила на сибирска мечка, съвсем нормален вид си има, по BMI едва ли е повече 6-7кг над нормата. Просто са адски изкривени критериите по нашите ширини. Изглежда жизнерадостна и в комфорт със себе си, което е по-яко от пет миски по 50кг всяка. Изглеждаше много по-добре и свежа със съвсем малко грим, както беше докато готвеше, тежкия грим я състарява много.
Снощното меню беше хубаво, оценките обаче не бяха справедливи, само заради грозното заяждане заслужаваше да го резнат. Има си начин да попиташ всичко и да си изкажеш мнението, без да си такъв гьонсурат.

# 1 942

баси, как ще имаш автобус бре Wink
като гледам чакърдъка яко ще се изхвърли, та ясно е кой ще е победител.
всичко ми звучи вкусно, предполагам ще се справи много добре.

# 1 943
Скрит текст:
Добре, в крайна сметка, какво работят миските? Ако тя не е от богато семейство, кой й поддържа стандарта (златни стекове)?

Тя едва ли яде златни стекове всеки ден. Младо хубаво момиче има много мераклии да го водят на стекове. Какво толкова се изненадвате, че мъжете ценят младостта и сексапила и с удоволствие издържат такива девойки. Тази работеше като адреналинка преди, сега не знам, но предполагам не й се налага да работи. Дано поне да е умна и да си изиграе картите правилно.  Пък ако не стане, винаги има време да се хване на скучна работа за малко пари, това няма да й избяга......
Ако приема да я издържат срещу компания и си подбира приятелите по този критерий (да я издържат и да я черпят със златни стекове), значи е точно това, което съм написала.От коментара ви разбирам, че "умните" стават п..., а глупавите работят "скучна работа за малко пари".
Не ви познавам, може да сте в този бизнес и затова древната професия да ви изглежда като много умен избор, подходящ за млади момичета. Не ми се спори по този въпрос, това си е ваша работа.

Мисля, че е добра идея конкурсът Мис България да не се провежда повече. Нека си провеждат други конкурси - Мис Елит, Мис Хайлайф или нещо подобно, но да не включват името на държавата.

# 1 944
ПП Какво имате против дуралексовите чинии, че ми стана интересно.
Не знам, ама сигурно е такова падение, че ме досрамя да призная, че кучето яде в такива... 🥺

# 1 945
  • София

баси, как ще имаш автобус бре Wink
като гледам чакърдъка яко ще се изхвърли, та ясно е кой ще е победител.
всичко ми звучи вкусно, предполагам ще се справи много добре.
Е, нали има ансамбъл жената, трябва да пътуват някак си по концерти.

# 1 946
Сега гледам, да видя колко е луксозно у Юлиян, понеже вчера хванах само някои откъси... Не е много луксозно, но е като след ремонт - новичко.
В дома на Симона (или баба й?) ми хареса повече, нищо, че спалнята е кичозна.

# 1 947
Еми да, къде, къде по интересно е да кълчиш задник и носиш корони, и лапаш златни стекове с патешка уста....! Joy
Ама е до време, няколко годинки,.....защото после идват нови патешки усти...пазарът бързо се върти!

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 13:14 от mimi.7299

# 1 948
# 1 949
Сега гледам, да видя колко е луксозно у Юлиян, понеже вчера хванах само някои откъси... Не е много луксозно, но е като след ремонт - новичко.
Трябваше да е луксозно ли? На мен ми заприлича на апартамент, в който никой не живее, готов за "младото семейство" от мама и тати.

Общи условия

Активация на акаунт