Юлиян си имаше сценарий и план, изпълни си го. Семпла, малко спартанска храна, но полезна и здравословна. Можеше да се очаква нещо подобно и на мен ми хареса. Особено добре ще стои между Симона и Николина, защото вчера бе тежко меню, а утре ще имаме от всичко по много, някакво изобилие. Храната явно наистина е била много вкусна, защото на всички им хареса и дадоха максимални оценки. Изненадах се, че точно Чакърдъкова даде 10. Само за Бахов бях сигурен, че ще даде 10. От жените очаквах 9 и дори едно 8 и съм доста изненадан.
Аз лично го слагам на 2 място след Симона, но пък от друга страна от всичките три менюта до тук, неговото бе най-добре дозираното. Нито много, нито малко, простичко, но вкусно и ободряващо.
Само да бе взел някой кефал и цена нямаше да има.
Приятелката му е много симпатично и естествено момиче. Личи си, че са обичат. Но и бе много притеснена заради камерите, личеше си.
Не ми хареса как Юлиян нападна джукестата, но не знам сега, може и това да са очаквали от шоуто и това да са искали от него. Има скандалче, има рейтинг. Така е вече за съжаление навсякъде.
Ще се радвам ако утре Юлката спечели, стискам му палци.