🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 969
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Изненадах се, че Юлиян събра повече точки от Симона. Утре не ми се вярва Николина да събере 40, защото Юлиян сам казва, че десетки не дава. Но всичко е възможно. Аз очаквам да ги засипе с храна, та после два дена да не хапват нищо. Grinning
Юлиян си имаше сценарий и план, изпълни си го. Семпла, малко спартанска храна, но полезна и здравословна. Можеше да се очаква нещо подобно и на мен ми хареса. Особено добре ще стои между Симона и Николина, защото вчера бе тежко меню, а утре ще имаме от всичко по много, някакво изобилие. Храната явно наистина е била много вкусна, защото на всички им хареса и дадоха максимални оценки. Изненадах се, че точно Чакърдъкова даде 10. Само за Бахов бях сигурен, че ще даде 10. От жените очаквах 9 и дори едно 8 и съм доста изненадан.
Аз лично го слагам на 2 място след Симона, но пък от друга страна от всичките три менюта до тук, неговото бе най-добре дозираното. Нито много, нито малко, простичко, но вкусно и ободряващо.
Само да бе взел някой кефал и цена нямаше да има.
Приятелката му е много симпатично и естествено момиче. Личи си, че са обичат. Но и бе много притеснена заради камерите, личеше си.
Не ми хареса как Юлиян нападна джукестата, но не знам сега, може и това да са очаквали от шоуто и това да са искали от него. Има скандалче, има рейтинг. Така е вече за съжаление навсякъде.
Ще се радвам ако утре Юлката спечели, стискам му палци. Wink

# 1 921
Охо, някой ми е орязал коментара, окей, благодаря. Ще гледам да си затварям устата.

# 1 922
  • Sunshine state
И аз се изненадах, че Юли събра повече точки от Симона. Не намирам за чак толкова скандално и нападателно поведението му, даже й поспести някои коментари.

# 1 923
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Прабългарите са били ханове,не царе.Ама научете я тази история...елементарщини са.
Юлиян е учител в частно училище,но доколкото разбрах има и клуб за бойни изкуства.Човека наистина е отдаден на работата,просто му личи.
Хареса ми менюто като цяло.Хубава двойка са с Лилия.

# 1 924
Ние историята я знаем.Ако някой има пропуски по история, това е Юлиян. Wink

# 1 925
А кой определя нормата? Това, което е нормално, красиво, здраво физически и емоционално? Женствено, мъжествено... всичките архетипи на съвременното общество. Защото нормата и тя се сменя. Кой определя стандарта, обществото? Същото това, което е определило миската за най-красива в милата ни родина. Не е въпрос към никого.
Нормата я е наложило точно обществото. Сега повечето момичета с еопитват да са като миската- татуирани вежди, дълги нокти, силикон, надути джуки, прическа още от леглото. Та, ако видят нещо по-различно и се сочи с пръст и се казва "пууу, тая толкова ли не оже да отслабне, на какво с е направила?"

# 1 926
Нормата я е наложило точно обществото. Сега повечето момичета с еопитват да са като миската- татуирани вежди, дълги нокти, силикон, надути джуки, прическа още от леглото. Та, ако видят нещо по-различно и се сочи с пръст и се казва "пууу, тая толкова ли не оже да отслабне, на какво с е направила?"
Ами, специално за различните миски - България, Вселена, Космос, Плеймейт .........., си е бизнес, добре рекламиран и налаган от медиите. Никой не казва от къде и как идват парите.
Младите се полъгват по лъскавата /видимата/ страна и мислят, че е истина.
Скрит текст:
Имаше един репортаж, девойче, теглило заем, буквално се обезобразило, за да си намери принц в Дубай. Опита неуспешен, останало му да плаща кредита и да си носи силикона.

ПП Какво имате продив дуралексовите чинии, че ми стана интересно.

# 1 927
Довечера в предаването Чакардъкова и Юлиан ще са с равен брой точки и плакета отива при Николина. Все пак втората ще има обилно меню и голяма изненада с личният и автобус. Манчев не харесва Юлиан, видя се още в началото на предаването. Така, че честито на Чакардъкова. Simple Smile

# 1 928
  • Испания
Значи можем да не гледаме довечера, след като ни разказаха финала. Благодаря.

# 1 929
Добре, в крайна сметка, какво работят миските? Ако тя не е от богато семейство, кой й поддържа стандарта (златни стекове)?
В момента се сещам за някои много по-неприятни въпроси, от тези, които й бяха зададени.
Значи е по-любезно да предполагаш, че една жена е п..., но да си траеш, отколкото да я питаш защо си е променила устата?

# 1 930
Идеята е , че юлян е прав в основата си. НО  е простак , да може да си задава директно въпросите въпреки че,  не е тактично да го правиш, когато си поканил човека на маса в дома си . Той така и не си формулира въпроса т.е. искаше да я захапе, ама и да бъде по обран. В крайна сметка аз зрителя не успях да разбера , какво точно я пита. Тя и неговата мисъл не е много последователна, той ми е анти още от ИВ . Брутално неподправен простак, а интересното е че обижда хората ,  иска да го играе честен,но ако му върнеш от собствената   "манджа" , веднага се впряга и обижда.   

# 1 931
  • София
Симона е лъчезарна, но далеч от красива...жалко, че е взела външно доста от баща си. Като цяло доста едра, тънка коса, силен грим, липсва нежност и финес...!

Проблемът е, че се опитва да прилича на майка си и се докарала на вид над 40-годишна жена, вместо да бъде младото момиче, което е. Аутфит, прическа, зверски грим. Ужасно права коса, без грам чупка, висяща право надолу, обграждаща закръглено лице. Просто не й отива. А и подборът на дрехи  е безобразен. Майка й се носи по-младежки. Но така е, едната иска да е на 20, другата на 40.

# 1 932
Добре, в крайна сметка, какво работят миските? Ако тя не е от богато семейство, кой й поддържа стандарта (златни стекове)?

Тя едва ли яде златни стекове всеки ден. Младо хубаво момиче има много мераклии да го водят на стекове. Какво толкова се изненадвате, че мъжете ценят младостта и сексапила и с удоволствие издържат такива девойки. Тази работеше като адреналинка преди, сега не знам, но предполагам не й се налага да работи. Дано поне да е умна и да си изиграе картите правилно.  Пък ако не стане, винаги има време да се хване на скучна работа за малко пари, това няма да й избяга......

# 1 933
  • София
ММ каза за мицката: тази жена, ако я срещна, ще получа някакви привидения в мрака, особено ако е в профил - каквото и да означава това! Joy Joy Joy Да се вземе  предвид, че е на втора чаша вино

А моя мъж пък каза, че приличала на птицечовка Laughing

# 1 934
А моят каза, че горната и устна е като тента.

Симона ми харесва като поведение. Тя го играе медиатор във всички недоразумения. Сетивна е и знае как да реагира, да тушира тактично чужди тревоги.
Много симпатично момиче, въобще не я знаех преди.
Само се изумих, че взе да му пее на този като мечка, подкарана от гъдулар. Аз бих отказала. ще кажа - това е твоята вечер, попей ни ти. Егати. Все едно да поканя у нас гости и да ги насилвам да ми танцуват ли, рецитират ли, знам ли. Ей тъй, сядам дерибейски и  им ръкопляскам на шушаните, към които съм ги принудила.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 10:33 от tays

Общи условия

Активация на акаунт