🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 14 (Тема 4)

• 89 940
  • 2 287
  •   1
Отговори
# 1 995
Е, вие пък наистина ли вярвате на предавания по телевизията. Всичко е измишльотина. На миЦката носията нали не си помислихте, че е на прабаба й. PR -ката й я е взела от някое читалище или от някой фолклорен  състав и готово. Хората се умиляват от подобни гледки  и тези звезди се възползват.  Така и с лотарията ....само който не играе не е спечелил Joy Joy Joy

# 1 996
  • София
Вечерата на Юлиян мина и замина.
Ясно беше, че няма да е много харесван, ама много важно. Има къде да го харесват и оценяват.
Довечера ще е пълна не само маса, а и проповеди.
Така поне мисля.

# 1 997
Защо с майка си и баща си да живее, нали богат мъж ценеше младостта и сексапила и я издържаше? 😂
Интересни коментари са се изписали. Но е форум, никога не знаеш какъв човек седи зад написаното.
Една съученичка си сложи гърди за бала, още нямаше 18 и трябваше разрешение от родител . Хората се чудеха кой родител би го допуснал докато още се развива, а формирането на ценности няма да коментирам, но когато видяха майката нямаше нужда от повече въпроси.

# 1 998
Защо с майка си и баща си да живее, нали богат мъж ценеше младостта и сексапила и я издържаше? 😂

Това не съм го чула Smiley Кой го е казал?
 Представям си щедрия "млад мъж" дето ще хвърля пари за наем и режийни, че да си отглежда таз хубост, която може да е негова с позвъняване.
А относно родителите, мои си предположения, реалист съм.

# 1 999
  • София

Представям си щедрия "млад мъж" дето ще хвърля пари за наем и режийни, че да си отглежда таз хубост, която може да е негова с позвъняване.
Злите езици говорят, че "младият мъж" е три пъти по-възрастен от мицката, разбира се със семейство.

# 2 000

3 страници назад 😁

# 2 001
Мерси, мерси, клюкарки Smiley
Да не се окаже, че му пере и суши панталоните на онзи сушилник Wink

# 2 002
# 2 003
  • Испания
Италианецът е готин.

# 2 004
И дъртичък.

# 2 005
  • Испания

Няма пълно щастие.

# 2 006
Мноо готин! Дедик... И той ли има филър в джучките?
(Първото е в кавички, да не помислите, че съм впечатлена!)

# 2 007
Ама и той присвил джуджки.
Да не реши, че иска "баланс", че ще стане страшно Joy

# 2 008
  • София
Ама как може такива коментари. Туко виж прочели родителите и JoyJoyJoy

# 2 009
  • Пловдив
Завиждате и...това е ясно Innocent

Общи условия

Активация на акаунт