Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кой спорт се препоръчва за бременни?
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кой спорт се препоръчва за бременни?
-
Как да предотвратим появата на стрии по време на бременност?
-
Как да разберем дали имаме контракции по време на бременност?
-
Как да се предпазим от вируси и стомашно-чревни инфекции по време на бременност?
-
Какви са обичайните усещания по време на бременност?

. Аз също съм в много тъпанарско положение - до 7.юли по мое желание се осигурявах на много ниска заплата. Сега като видях че се пада на 8.11 да излезна отпуска и се озъбих - пада се да съм осигурена на висока заплата само 4 месеца. Не знам дали това нещо ще ми помогне да намажа.
като ............... заек в люцерна - не знае откъде му е дошъл вятъра.
, така че може да ми сложите синичко. Сигурно се досещате, че таткото е на седмото небе от щастие
. Е стига съм се оплаквала, надявам се при Вас този проблем въобще да не се появява.
Рита силно, усещам отделни ритничета, а също и обръщанията, бих казала, че е като пумпалче
Но какво да се прави, живот и здраве като спрем да кърмим ще се цапотим с кремове и ще тичаме по градинките, че поне на мен движението най ми помага .