НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 868
  • 290
  •   1
Отговори
# 60
Есприт е на море. Поля сигурно вече е пристигнала в БГ. Майче, вие нямаше ли да ходите във Ватикана, такива спомени имам?  Simple Smile
Честит празник на Грета   bouquet

# 61
ду
шошка - шяхме, но wizzair ни цакнаха с полетите. променяха съвсем както си искат дати и часове и накрая се наложи да откажем резервации и да си изтеглим заявката за полети. сега ще ходим тук: http://www.clubhoteldiana.com/en/gallery.html вече имаме резервация, но, както показва нашия опит, това нищо не значи. да видим дали все пак ще тръгнем.
отивам да си бачкам.

# 62
ДУ.
Майче, много добре изглежда. Дано този път да няма проблеми.
Грета, Честит Рожден Ден. Много здраве и усмивки.
А с Еххо какво става?
Бубуто, днес как сте?

# 63
Добро утро и от нас!
Бубу, какво прави Филип? Нали бяхте на лекар? За сополките и пр. на нас педита ни каза да вдигнем леглото от към края на главата, веднъж дневно да правим "парна баня" и редовно да чистим нослето - стеримар, след 5 мин. с фитилче, пак стеримар. За да не слиза секрета надолу. Стискам палци.
Майче, видях едно мани-педи-фризьорско салонче близо до нас, което изглежда чистичко и приятно, днес ако мина оттам, ще ги питам за телефон.
Били, честито ви зъбче и най-вече МАМО! Нашият юнак не говори хич, даже такива двойни срички не прави, явно е твърде зает да се развива физически....То е едно набиране, едно катерене, едно пълзене, стоене...А може и двата езика да му идват нанагорно.

# 64
Привет привет Simple Smile
Доминика - те така казаха Simple Smile че им е харесало та затова, но доста недоспали изглеждат  newsm78 та се зачудих защо толкова скоро. Ние ще поизчакаме някоя годинка, докато дребосъка стане малко по-сампостоятелен.
Тези деца са много точни. Тъкмо щяхме да ходим на басеина , а и имаме карти за увеселителен парк за днес вечерта и ще тръгваме на почивка в събота и моя снощи вдигна 39 градуса Т  ooooh! Е никакъв басеин не видяхме, защото в детската клиника няма такъв ...  пипнал е нашия вирус и сега ще пие парацетамол. Все пак на почивка няма проблем да тръгнем. Добре сме се застраховали здравно. Резервации не сме правили - направо си платихме почивката и веднага я застраховахме, та сега ако не може да тръгнем по сашкова причина или друга ще ни върнат парите. Дано тръгнем защото ми се почива. А вчера използвах случая да разпитам детската лекарка за периодите на мрънкане и растеж при бебетата и тя ме изгледа умно умно и ми каза , че както и го разправям това нашето мрънкане не е от никакъв период , ами малкия е "малко" разглезен просто  #Crazy
А днес съм недоспала, защото съседа ни отгоре , пощаджия , тръгва на работа в 5, почва да се тъкми в 4 ... До скоро спахме добре, защото се беше изнесъл, сега пак се нанесе при жена си и детето и почна да хлопа сутрин  Sick

# 65
  • София
Здравейте на всички,

за съжаление доки прецени, че една седмица му стига на детето да се мъчи от температури и сополи и изписа антибиотик Sad явно така нямало да се оправи. Почти не спи защото не може да диша, почти не яде и не суче по същата причина....промивки правя, матрака съм го дигнала, но той предпочите при мен да спи, а няма как да повдигна на спалнята матрака за съжаление...

На Грета честит рожден ден на патерици....Wink

А Исайкова наистина се загуби, не пише изобщо във форума...и в Q-то не се обажда, дано не е сериозно, а да са заминали на почивка....ако някой и има тел може да й звънне Wink

# 66
Да се похвалим - Кити има 3 зъбче. Тази сутрин проби.

# 67
честито зъбче на катеринка!!! да е беличко и здравичко!
днес дори тук в самоков е шега. в софия не ми се мисли какво е. кейти откакто сме дошли вчера само спи. явно жегата в софия й пречеше да спи спокойно и тук наваксва. мен пък ме гони безсъние. много рядко да не мога да спя, да няма пълнолуние. 
на исайкова й имам телефона, ще й пусна смс следобед. надявам се само да е сърдита, а не болна  Wink
аз увеличих кърменията, за да не се запушвам и сега вече нямам спиране в произвеждането на мляко. ужас. освен да стана дойка  някъде Laughing
отивам да пия един джин фис, без джин  Crazy слагам малко лимонче и си представям,че е коктейл  Rolling Eyes

# 68
здравейте
честито трето зъбче на кити, и наздраве на безалкохолния коктейл на юка,
цял ден моята мома не ще да спи, в нас я оставях без памперс, много и хареса идеята, но в един момент отишла до гърнето седнала до него и се изпишкала, после долази до мен за да ми каже какви ги е свършила, много смешно ми стана
сега вече спи и аз почивам, много ми е горещо, дано следобед да разхлади
приятен ден

# 69
ъъъъ, дали моето бебе не изостава в развитието  newsm78

# 70
що бе, тити? я колко инструмента свири, ти - изоставал бил!
Бубеееееееее, прочетох ти темата........За кой вариант да стискам палци??? Но да си призная честно, и мен все ми се струва, че в корема ми мърда бебе, но то явно миналата година съм бъркала перисталтиката с бебето Mr. Green

# 71
  • Карлово
Какви бебета, дайте насам темата на Буба Laughing
Тити, що така бре, от какво изостава?

# 72
що бе, тити? я колко инструмента свири, ти - изоставал бил!

свири да - на пиано и цигулка. Имам снимки за доказателство. Всъщност имам снимки и как излиза от кошер, но не е пчела  Mr. Green

# 73
Е, разконспирирахте ме. Тестът е отрицателен. Ама аз все още усещам помръдване като легна. Ще кажа в събота след прегледа. А иначе  - искахме две деца, но Кити да стане поне на 4 годинки. Ама ако има бебе ще си го обичкаме и ще се мъчим да го гледаме. Малко ще ни е зор с парите и мястото, ама ако е рекъл Господ така. Вече не знам и аз какво да си мисля. И за какво да се моля и да стискам палци.

# 74
Всъщност имам снимки и как излиза от кошер, но не е пчела  Mr. Green
Вие и снимки на Деян в пазарска чанта имате. Ама ние знаем, че бебетата не се вземат от магазина. Grinning
Тити, нищо не разказа от пътешествието?
Бубе, аз също съм имала подобни усещания, но не е било бременност. Предполагам от прибирането на матката, но лекаря ще каже със сигурност в събота. Hug
Исайкова нямала нет и за това не пише, но каза, че не се е оправила още. Питаше някой ще участва ли в мероприятията на седмицата на кърменето.

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 20:05 от =^._.^=

Общи условия

Активация на акаунт