Честит празник на Грета
че им е харесало та затова, но доста недоспали изглеждат
та се зачудих защо толкова скоро. Ние ще поизчакаме някоя годинка, докато дребосъка стане малко по-сампостоятелен.
Е никакъв басеин не видяхме, защото в детската клиника няма такъв ... пипнал е нашия вирус и сега ще пие парацетамол. Все пак на почивка няма проблем да тръгнем. Добре сме се застраховали здравно. Резервации не сме правили - направо си платихме почивката и веднага я застраховахме, та сега ако не може да тръгнем по сашкова причина или друга ще ни върнат парите. Дано тръгнем защото ми се почива. А вчера използвах случая да разпитам детската лекарка за периодите на мрънкане и растеж при бебетата и тя ме изгледа умно умно и ми каза , че както и го разправям това нашето мрънкане не е от никакъв период , ами малкия е "малко" разглезен просто 

явно така нямало да се оправи. Почти не спи защото не може да диша, почти не яде и не суче по същата причина....промивки правя, матрака съм го дигнала, но той предпочите при мен да спи, а няма как да повдигна на спалнята матрака за съжаление...

слагам малко лимонче и си представям,че е коктейл