НОЕМВРИйчето игри обича и първи думички изрича!

• 13 864
  • 290
  •   1
Отговори
# 45
А пък на Ади зъбките станаха 3  Laughing

Честито!
Ние с нетърпение го чакаме това трето зъбче - измъчи ни!

# 46
Привет отново!
Момчето се събуди с още едно зъбче!

# 47
  • София
ду,
Филип още е болен - сополи, температура (ниска) и кашлица, милото мн се мъчи от хремата и се мята по цяла нощ не може да си намери място, че да диша леко....днес пак сме на док....за капак от вчера и тати е болен....и аз чакам включване, надали ще ме подмине...неприятна история и мн дълго се влачи...Sad

Честито ви за зъбките - аз се радвам, че поне това при нас е в застой за момента Wink

Ма мн пусто в темата, явно всички са по почивки и разходки....Simple Smile

# 48
  • Там където е семейството ми
Здравейте на всички и от нас.Не съм писала във темичките скоро но имах време и възможност само да ви чета.За писане време не оставаше.  33uu
Бързам да напиша и да похваля Преславка и нейните постижения.
Пълзи вече доста добре,стига да и хареса играчката до която иска да се докопа,ако не представлява интерес за нея не се озорва много. Simple Smile
Цели думички все още не казва а само срички като "мам-ба-дя-амммм" Laughing
Зъбки нямаме все още Crossing Armsа се лигави като за световно.
Вчера оставяйкия за малко в кошарата,докато ида да и приготвя яденето се беше изправила самичка в кошарата и хванала таблата.Еххх жалко,че не я фотографирах. Simple Smile
Ами това е за сега новото при нас.
Поздрави.

# 49
=^._.^=, честито и на вас  Wink

# 50
привет Simple Smile
честити зъбоци на малките бебоци Simple Smile
моя хубавец има 2 зъбета, но си мрънка целодневно сякаш сега ще му никнат  newsm78
в нашата бебшка група от 8-10 майки има вече 3 бременни  #Crazy голям ентусиазъм имат тези жени!

# 51
  • Карлово
ДД!
Дишаме тежко в жегата, нищо ново не се случва.

# 52
чрд на грета!
  bouquet

# 53
Майче, изпревари ме! Точно това исках да напиша: ЧРД на Грета!!!

# 54
здравейте
ЧРД на Грета!
много ми липсвате, но за съжаление монитора много бързо гасне и не мога да ви прочета, пък да не говорим за писане, сега се включвам направо в новата тема, която за мой късмет още е къса и успях да я прочета,Много ме е яд че пропуснах срещата, но разгледах снимките и много ми харесаха, другия път и за ще се вредя
честито на всички изправили се, запристъпвали и озъбили се, и всякакви други постижения които съм пропуснала да прочета
нур още не ще да яде, вчера само 2лъжички зеленчуково пюре, днес не ще, не знам до кога ще изкара само на кърма, зъби няма, но имаме много безсънни нощи с пищене и други екстри, в неделя ходихме на патиланци, качвах я на колите с монетки и много и хареса, по късно ако успея ще кача снимки, стои стабилно права като я държа за ръце си ходи, изкачва стълби, това и е любимо, само като види стъпала и бърза да изкачва, за лазенето вече щъка навсякъде и като стигне до препятствие се изправя като се подпира,
Филип бързо да оздравява
приятен остатък от деня
ето малко снимки, дано да не е много баво бг-фотото
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365295468750.jpg
ето от патиланци
не ще да стои в мен иска да ходи http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365353906250.jpg
на количка http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365403125000.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365441406250.jpg
след патиланци гледа филмче и я заварих така http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365469843750.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/9336/o632901365514375000.jpg явно добре се е наиграла

Последна редакция: ср, 02 авг 2006, 17:34 от Клара

# 55
пустошшш,
Няма никой. Ние ходихме на плаж и сега си отпочиваме. Клара Нур е прекрасна на снимките. Ама в какви пози заспива сладурка голяма е.
Честити нови зъбки на всички. Нашите са две отгоре при това.
ч.р.д. Грета бъди жива и здрава

Последна редакция: чт, 03 авг 2006, 09:53 от Кети

# 56
Благодаря за пожеланията!

Малка почерпка  от мен  Misc Baby Bottle beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2 beer2
Аз не влизам много често напоследък, че Димана не ме оставя да седна на компютъра изобщо.
Ние сме добре. Димана има 2 зъба. Мъчи се да седи и да се изправя. Все такива бебешки неща.
Аиде, че пак ме вика и сер сърди!

# 57
честит рожден ден, грета!!! пожелавам ти много здраве и любов!!!    bouquet
ние пък днес се изправихме сами и казахме тате  Laughing за сметка на това така се захласна след баня, та чак посиня. изкарахме си акъла с баща й. още треперя  Sad
честито зъбче на ади и на гошко!!! да са белички и здравички!
филип бързо да оздравява и дано да се размине болестта на мама.  Praynig
тити, майче, благодаря за комплиментите. в интерес на истината генът си ми е такъв. отслабнах дори повече от необходимото според мен. аз много не обичам кльощави фигури, но съм -3кг от преди да забременея и то без спорт и диети. а си хапвам иначе. но пък за сметка на това ми се появиха скули  Flutter очертаха май е по-правилното Mr. Green
деситка няма ли да оправят тоя компютър, че липсва вече.

# 58
И аз съм заплез, та чак сега ще :

Честит рожден ден, Грета!!! Любов, здраве и щастие ти желая  newsm51

Малкият Филипчо нека бързо оздравява, а мама бубу да не сдава фронта и да бягат надалеч бацилите  Praynig

Нур е прекрасна както винаги  Flutter Много сладурско е заспала  Heart Eyes

вивита, ами явно им е харесало, та затова бързат

И даа, липсва деситка, липсвааа ...

# 59
  bouquetЧРД Грета!
Да си жива, здрава, обичана и радвана.

Поздрави от Деситка, скоро ще пише и има много да разказва!

След първия ни сън днес се оказахме с трето зъбче, а след втория следобеден бях извикана от едно ухилено човече с "мамо".

Юка, кофти със захласването. С Ванко ми се е случвало, но при него от болка (разби си носа) и знам как си се почуствала.

Клара, Нур е голяма сладурана.
Бубу, да се оправяте бързо.
Еспри и Исайкова ми се губят напоследък, а и Исайкова здр. пробелеми имаше. Някой да ги е чувал, виждал?

Общи условия

Активация на акаунт