Коя е любимата ти рецепта за бърза супа?

• 12 529
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • София
В почивните дни ми е най-удобно да готвя. Правя го и след работа, но тогава не ми е много до готвене и гледам да е нещо бързо и лесно.

# 166
Обичам да си правя кремсупи-нарязвам картоф,морков,тиквичка,тиква или каквото имам подходящо под ръка,добавям леща,грах или царевица и като се свари слагам прясно мляко и масло и пасирам.За 30/40 мин са готови.

# 167
  • София
Готвя главно събота и неделя. Много рядко вечер след работа.
Избирам бързи и лесни неща за приготвяне. И най-вече такива, които знам, че се харесват вкъщи и ще се изядат.

# 168
Готвя за вечеря, преценявам колко порции да са, така, че да има за още едно хранене. Не мога за кажа, че готвенето ми е любимо, но се налага. Избирам лесни и бързи рецепти, изключение правя през почивните и празнични дни, когато имам повече време.

# 169
  • София
Налага ми се да готвя вечер и през уикендите. Избирам бързи и лесни рецепти за топла и вкусна храна.

# 170
Готвя вечер или почивните дни.Предпочитам бързи ястия-крем супи,омлети,паста нещо което става за максимум час за да можем да вечеряме до 7,30 часа и после да пишем домашни или да си играем с децата.

# 171
  • софия
Готвя 1-2 пъти седмично след работа. Тенджерата под налягане е мой неотменен помощник за бързо приготвяне. Освен това, ползвам сезонни зеленчуци и купувам продукти от проверени места.

# 172
Когато ходих на работа, винаги готвих вечер. Сега като не работя, готвя тогава, когато е свършило последното ядене, което означава всеки ден, че понякога и по два пъти на ден. За щастие синът ми и съпругът ми не са злояди и обичат готвено, та с удоволствие им готвя. Синът ми даже и за най-обикновената леща яхния, възкликва: "Мамо, страхотна е!" Как да не готвиш с кеф Simple Smile

# 173
У дома се готви всеки ден. Когато готвя вечер правя нещо на бързичко, но повечето пъти съм сготвила през деня, защото съм си вкъщи.

# 174
Намирам време след работа, а съветът ми е да се замразяват във фризера някои зеленчуци, които изискват повече време и усилие при рязане и почистване, например морков и корен целина.

# 175
  • София
Вечер след работа, избирам нещо бързо

# 176
Вечер след работа, като избирам лесни за приготвяне рецепти.

# 177
Не работя ,гледам каката и бебето и време винаги намирам .Едно и също не се яде ,а хапваме предимно вкъщи по три пъти.
Мъжа ми като помощник ми е най-голямата тайна .

Иначе-заготовки в камера/фризер(овкусена кайма,мариновани меса,нарязани подправки и зеленчуци в големи количества  ).Готово тесто за пици и мекици ,бутер тесто .
Боб например почти не варим ,купуваме в буркани .

# 178
Трудно ми е намирането на време в работните дни да сготвя нещо по-сложно и изискващо по-дълго приготовление.
Залагам на бързите ястия или на полуготови.

# 179
Готвя предимно вечер и гледам да са лесни и бързи ястия

Общи условия

Активация на акаунт