Коя е любимата ти рецепта за бърза супа?

• 12 536
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
Готвя всяка вечер, след работа. Избирам бързи и лесни рецепти.

# 181
Хубаво е да има домашно приготвена храна вкъщи, така че намирам време. Използвам мои заготовки от фризера - нарязани замразени зеленчуци, по-малко време отива за подготовка на продуктите. Лесно изпълними рецепти обикновено, а, когато имам повече време, си позволявам и по-завъртяни и изискващи време.

# 182
В единия от двата почивни дни се готви основно за първата половина на седмицата, след това бързи и лесни рецепти за следващите няколко дни.

# 183
Предпочитам да готвя вечер или през уикендите. Най-често са бързи, лесни и икономични рецепти.

# 184
  • Велико Търново
И аз готвя вечер, след работа. Нямам трикове за улеснение, просто се мобилизирам и правя всичко по силите си.

# 185
Време за готвене намирам през уикендите или вечер през седмицата.

Винаги правя план за това какво ще сготвя и винаги готвя по повече от едно ястие!

За да стане по-бързо си разпределям времето и задачите приоритетно.

# 186
Уикенда готвя две- три неща за да има за няколко дни. А през останалото време готвя вечер след работа. Имам и няколко хитринки- за супи режа продуктите на ситно за да се сготвят по бързо. Ако имам излишно време режа продукти за салата( зеле, морков, лук, зелена салата, репички) и ги слагам в купа със стреч фолио и после само овкусявам. Има и поне един ден в който приготвям нещо набързо- панирани неща, пици, или нещо с фикс.  Това са  мойте тайни в кухнята!

# 187
  • При децата ми
Време за готвене обикновено имам в събота и неделя. Вечер също готвя, но рядко.

# 188
Обикновено готвя вечер след работа, както и в почивните дни готвя за няколки дни напред.
Когато трябва да готвя нещо бързо ме спасяват супите, пастата, полуготовите храни /замразена пица, замразени пил.хапки  т.н./

# 189
Готвя след работа и събота.През седмицата избирам  ястия, които се готвят по-бързо и лесно.

# 190
Готвя вечер след работа, като главно залагам на бързи рецепти - ястие на фурна, супа или скара и салата. По-завъртяни рецепти само събота и неделя, когато разполагам с повече време.

# 191
Готвя предимно вечер ястия, които стават бързо, а в почивните дни гледам да наваксам с "по-сложни" манджи

# 192
Готвя когато бебето спи . И то няколко ястия наведнъж тъй като не се знае кога ще имам време пак. Супички ,нещо на фурната картофи с месо, скара. А когато имам време и някой сладкиш

# 193
Обичам да готвя и го правя с удоволствие по всяко време на деня.Триковете за бързо приготвяне на храната ни са : предварително нарязани и замразени зеленчуци , мариновам месо от вечерта и на сутринта е готово за готвене , избирам предимно ястия за печене-докато са във фурната приготвям салата или супа , гарнитура.
От супите най-лесна и вкусна ни е  крем супа с всякакви зеленчуци в наличност.

# 194
Готвя следобед, докато детето/децата спят. Най-често приготвям неща в тава на фурна или в гювеч. Модификация имам дори на панирани неща, които пека във фурна на хартия за печене. Не обичам стоенето права до котлона и постоянното бъркане. Предпочитам да се готви "самО".

Общи условия

Активация на акаунт