много добре разбирам, какво чета, просто съм на друго мнение.
, съгласна съм, че Зюлейха можеше да извика Гюлтен или Йълмаз да каже на Гюлтен да дойде. Но не съм сигурна, дали самата Гюлтен не тръгна в конака по работа. И тогава Зюлейха се приближи до вратата. 
. И в трите групи нагоре 

,
и аз съм с такива усещания от "Възхода на ОИ" и нещо нямам желание за сега да гледам. Знам, че нямам право да съдя и да се сърдя, но толкова се ядосвам, някак си. Това разделение, недалновидност и подценяване на врага с десетилетия, просто е тежко да се възприеме леко и лесно....имайки предвид и последиците за нашия народ. 
. 

Така че, това прибързване с акта за наследството си е мотивирано от страх и не е рационално. И Хюнкяр, и Демир мислеха за себе си, за собствената си сигурност, не за децата. 

има право, така че оставам с предубеждение. Също така...същите условия и рискове съществуваха и когато Аднан беше единствено дете. Защо тогава не предвидиха такова завещание с подобна клауза или клаузи?!
...благодаря за което!

. Всичко написано за великите отмъстители, които не само не "изсушиха корени", но и пропуснаха много възможности наистина да съсипят Яман и Демир в частност, вече искрено ме забавлява. Йълмаз - голям отмъстител...законно си продаде акциите на реална немска фирма; законно участва в търг; законно купи дадените за продажба от самия Демир имоти, плати си ги. Направо страшно
. Йълмаз - отмъстителят си мълчи, че Демир го стреля няколко пъти, реши, че заради честта на една жена няма да се споменава престрелката у тях и раняването му от Демир; не реагира за саботираните спирачки (а наетият от Демир си призна)...и т.н и т.н.; Фекели и той велик отмъстител - мълчи си за стореното от Демир преди 20 години; мълчи си, че Демир щеше да го взриви на парченца (Дженго си призна); мълчи, че Демир нае Хюсейн да го застреля; постъпи по честен начин и издаде братовчеда на Саид, а можеше да си затрае и Демир да погние в затвора; и накрая...спаси Демир с парите си. Голям отмъстител, няма що! 
Отмъщението на Фекели и Йълмаз е в това, доколко Демир ще позволи то да бъде наречено така.
Ако се търси отмъстител, който прилича малко на такъв...вижте Шермин - не се спира пред нищо и така действат отмъстителите. Що ли не виждам прилика между нея и Фекели/Йълмаз...отмъстителите...

не знам за какъв тормоз говориш. Йълмаз прие разговор със Зюлейха и нищо повече. Изслуша я и защити Мюжгян. То нямаше как да знае, че жена му ще започне да ражда месец и половина по-рано и че ще е в болницата по това време, когато той помага на Зюлейха. Също така, той нямаше как да знае, че Зюлейха ще започне да ражда, нямаше как да предвиди, че тази среща ще има такива последици.
всеки сериал е различен и акцентира на различни неща. И аз в "ДП" гледам един мъж, който обича силно, но не само че не вярва, но държи да руши живота на любовта си. Така че, няма как да сравняваме. Отнемането на дете от родител, който иска детето и не е извършил насилие над него, е винаги подсъдно...и морално и законово. Йълмаз не беше сторил нищо лошо, че да му бъде спестена истината, че е баща. Така че, и Хюнкяр и Зюлейха и Демир имат своята вина. Сега таква ще носят и другите - Гюлтен, Саббахатин и Мюжгян. И леля Бехидже
. За Фекели, просто съжалявам, но вярвам, че той ще направи най-доброто.
.
всеки сериал е различен и акцентира на различни неща. И аз в "ДП" гледам един мъж, който обича силно, но не само че не вярва, но държи да руши живота на любовта си. Така че, няма как да сравняваме. Отнемането на дете от родител, който иска детето и не е извършил насилие над него, е винаги подсъдно...и морално и законово. Йълмаз не беше сторил нищо лошо, че да му бъде спестена истината, че е баща. Така че, и Хюнкяр и Зюлейха и Демир имат своята вина. Сега таква ще носят и другите - Гюлтен, Саббахатин и Мюжгян. И леля Бехидже
. За Фекели, просто съжалявам, но вярвам, че той ще направи най-доброто.
.
така е, съгласна съм! И в "ДП" в Мугла, Бодрум в днешно време червеното коланче за девственост се оказва много важно, а това, че жената физически е била на друг и то насила - сякаш е нейна вината и има съмнения. Така е в много райони наТурция...мъжете си правят каквото искат, а жените са подчинени и точно за това и пиша, че много мъже на мястото на Йълмаз биха ударили шамари на Мюжгян и биха й затворили устата...а на него даже му се отнема правото дори да се оплаче. Жалвал се бил и т.н...а като Демир се жалва и хленчи, трябва да го съжаляваме. На Йълмаз се приписват какви ли не неща, какво ли не...такъв бил, онакъв бил и ако правя съпоставка с герои от други серили и как се отнасят към жените си: имат любовници, бият, пият, тормозят...просто ми се струва, че някои критики са замо за това: "колкото повече, толкова повече" и дори не са ми логични . От това, което чета вече за Йълмаз има чувството, че и Хатип е по-"бял" от него. Това ми е много странно, честно казано. Но приемам мненията, всеки с гледната си точка
.
, не видях, че си редактирала.Препоръчани теми