💖"Един за друг"💖 по Нова ТВ

• 62 928
  • 762
  •   1
Отговори
# 405
Мотористите след добрия старт яко се панират и бавят и излагат.

# 406
  • Испания
Браво на Анселита и Мартин. Ако тя можеше да стигне по-лесно горните редове, щяха да имат по-малко време.

Дотук всички са инати.

# 407
  • Sofia
Уааау сега загледах Анселита... тя се е направила на нищо! Да имаш хубави черти и страхотни очи и сам да си причиниш това?!? 🙄

# 408
И почват да прекаляват с това непрекъснато мляскане. През 5 секунди някой се целува и с тия умалителни ще ме съсипят, хах. Всичките са ми като излезли от анимационен сериал, сори.

Аз като го казах, излезох хейтър.  А всъщност наблегнах на монтажа, че тези млясканици ги дават доста наситено и на екрана буквално са през няколко секунди. Иначе това с умалителните е демонстрация за пред камерите. Може и да е режисьорска препоръка "казвайте си "мило" и от сорта. Част от формáта е, все пак.
Засега фаворити са ми руснаците и БЧК-то

Уааау сега загледах Анселита... тя се е направила на нищо! Да имаш хубави черти и страхотни очи и сам да си причиниш това?!? 🙄

не е ли с лещи, които й променят цвета на очите?

# 409
  • Испания
Доротея и Димитър - много зле, а са с най-дълъг семеен стаж.

# 410
Ха ха ха......Аз съм ти обиден, щото не се сети, че съм обидчив......Тези са адски скици...

# 411
Забавна е играта. 😁
Младите, които са заедно от по-скоро, се справят по-добре от тези които са женени от години. И ние сигурно щяхме да се изложим. Simple Smile

И всички инати и стиснати. 😁

# 412
Аз не разбрах печелят ли всички пари за тази игра или само победителите получава 2 500 лв. Имаше ли залози и ако не, то сумите си остават същите и само победителите ще си променят сумата.

# 413
Данчо е голяма шматка.

# 414
  • Испания
Оооо, Искра и Йордан засега са последни. Или не? Вилияна казва, че те са последни.

# 415
Мотористите май са последни с време 8 минути и 50 и няколко секунди.

# 416
Не залагаха пари,днес е като с паркирането-времето е важно и определящо.Дано не си тръгнат Момчил.

# 417
  • Sofia
Оооо, Искра и Йордан засега са последни.
Благодарение на Йордан, който вярно е голяма шматка.
Анселита дори и да е с лещи има хубава форма на очите, и изразителен поглед. Някога е била хубаво момиче, сега е поредният кифлок.

# 418
Е много са ми готини Митко и Доротея. Изложиха се, защото нямат недостатъци! 😁Сладури! Тези хора наистина са един за друг и се обичат.

# 419
  • Испания
Аз не разбрах печелят ли всички пари за тази игра или само победителите получава 2 500 лв. Имаше ли залози и ако не, то сумите си остават същите и само победителите ще си променят сумата.

Сега върнах, за да чуя пак. Само победителите получават 2 500. Залози нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт