💖"Един за друг"💖 по Нова ТВ

• 62 903
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
И аз мисля, че ги изгониха, защото ги смятат са силни.
Със сигурност имаше семейства, които ги номинираха заради това - направили са си тънката сметка, че е по-добре да се запази отбор, който е след тях и като пари и като сила в игрите, защото определено не са се показали като силен отбор Мариета и Георги. Така си и мисля, че ще бъде и занапред - ще се премахват по-силните /и "богатите"/, а по-слабите /и "бедните"/ ще стоят, което чисто стратегически е добро решение. Все пак всички са отишли да спечелят едни пари.

И мен ме е яд за Ветка и Янчо - харесвах ги. И в играта с торта, и залога им, се представиха много добре. Много готина двойка бяха. Съжалявам, че напуснаха и си мисля, че за да е по този начин, не е било за хубаво.

Сега съм любопитна ще има ли преразпределение на местата по стаите. Не ми е логично да си запазят всички стаите, тъй като не е честно Симона и мъжът ѝ, докрай да откарат в караваната.

В началото Божидара не ми хареса, но гледайки я сега в последния епизод особено, ми харесва как мисли и говори. Всъщност са хубава двойка с мъжът ѝ - намерили са се.

# 496
  • София
Аз изобщо не харесвам БЧК-то, особено Веселка. Много са ми антипатични и отблъскващи като поведение.

И на мен. А и това постянно реване нейното, ужас.
И си имаше стратегии, колкото и да говореха, че нямат всички.
Мъжът ми много се смя, как всички жени отричат, че мърморят, а всички мъже избраха тази възглавница Grinning

# 497
  • София
да, БЧК-то са дълбока вода, точно те са сред най-хитрите, то си личи, особено мъжа.

# 498
  • София
БЧК-то не ми допадат, но пък Божидара ми е много готина. Не казаха какво е станало с Ветка, надявам се да се върнат. Емил ми се струва стратег. Искра също не ги харесвам.

# 499
Мен ме е яд за Вили , мъжът ѝ е малко придатък и не ме кефеше, но тя е готина мадама и някак заслужаваха да останат. Всъщност и двете двойки заслужаваха повече от позьора Момчил и ловчето му и Мона Хормона (имам чувството , че е в постоянно ПМС тая жена) и Вели, който ми е твърде безличен милият.

# 500
  • София
Някой да ме опровергае моля (наистина искам), но при тези правила, които ни бяха натресени, то май голяма полза от първите две игри няма или? :о Ами може да спечелиш и двете игри, да си на 1 място по пари и после ако си последен в третата отборна игра отиваш на елиминация и понеже си силен и си събрал доста пари ще те изгонят?! Ами аз такъв извод си правя. Май най-добрата стратегия е да се стремиш просто да не си на последните две места в последната/отборна игра, за да се спасиш от елиминация. Май и всички двойки ще се ориентират към това. Реално игра номер 1 и игра номер 2 много олекват. Някой ще каже, че са важни, защото се печелят пари. Да, ама то накрая така или иначе ще остане само една двойка победител, а видяхме, че първите изгонени не си взеха парите със себе си. Така че и 30 х. да събереш ще те изгонят по някое време на формата и ще си тръгнеш с един голям геврек. Не може така. В една игра да се решават елиминациите, защото то е и до късмет понякога. Не бива факторът късмет да е решаващ. Просто трябваше да има една допълнителна опция, която да мотивира на макс и всички останали, а така и ние зрителите щяхме да сме доволни. А именно, който спечели игра номер 1 (жени) и който спечели игра номер 2 (мъже) да има личен имунитет и да не може да бъде номиниран без значение от класирането си в последната игра. А там просто да си се борят за допълнителните пари и толкоз.
Сегашните правила са хаотични ако мога така да се изразя и не са показателни за нищо. Първия може да стане последен и т.н. Явно разчитат на шок ефекта и на обратите, но така се създава един безпорядък и необективност.

# 501
  • София
Като изключим изцяло външния вид, от самото начало жените, които не ми харесват са Калина и Веселка. Знам, че си имат фенове, не мога и да кажа, че са направили нещо конкретно, което да не ми хареса, но нали знаете, има хора, чието излъчване/енергия не ви допадат и при мен е така спрямо тях.

# 502
Diavolo, прав си, всичко си разбрал и добри предложения даваш. Но както се разбра, оттук- оттам... и този формат сме го побългарили Wink

# 503
# 504
  • София
О, благодаря, сега ще ги изгледам Simple Smile

# 505
  • Испания
Класирането в момента

Вилияна и Станимир отпаднаха, след като бяха спечелили 5 500 лева. Реално бяха на трето място в класирането до момента, тъй като Ветка и Янчо бяха напуснали.

Скрит текст:

# 506
  • София
На тези снимки само Георги, Мъра и Стъни не са усмихнати и в предаването ми оставят такова впечатление, а явно Георги е купонджия извън камерите.

# 507
  • София
Гледах ги при Гала. То бе доста кратко. Станимир явно навсякъде е като глътнал бастун. Но няма лошо. Има такива мъже и то не са малко. Притеснителен е и мълчалив. Докато тя е много интересна жена, много ми харесва. Жалко за тях, според мен тепърва идваха игри в които да разгърнат потенциала си.

# 508
  • София
Мъра ми звучи като мърла и много ме дразни. 🙄

# 509
В тази игра муцунясковците и Доротеите  ми бяха най-весели за гледане. Муцуняската прави такива физиономиииииииии-много е смешна. А половинът и е пълна ряпа. Ич го няма милият от чорапите нагоре....

Общи условия

Активация на акаунт