Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 66 237
  • 747
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте момичета! Днес си направих микроблейдинг искам да попитам след процедурата трябва ли да се мият съвсем леко веждите освен мазилото с което ги мажа, понеже пропуснах да попитам в салона! 🙂
Няколко пъти на ден се почистват с леко навлажнен тампон с физиологичен разтвор, след което се маже много тънък слой от предписания крем. И не, не се мият.

# 391
Благодаря ви момичета за отговорите и честит празник на всички! Имам и друг въпрос нормално ли е да ми изглеждат по-дебели веждите след пржцедурата или просто не съм свикнала да се гледам с тях?

Последна редакция: вт, 09 мар 2021, 09:32 от Raya_p

# 392
Raya напълно е нормално да ти изглеждат по-дебели след процедурата и няколко дни след това. Все пак има лек оток и до седмица ще се свият. Аз всеки път изпадам в ужас, че са станали дебели, но до няколко дни всичко си идва на мястото.
Аз правих преди 3 години за пръв път микроблейдинг. Миналата година поднових, но в моя град пигмента, ама хич не останай доволна. Всъщност просто се освежи цвета, ама нищо уау. Дори и бързо избледняха, въпреки че бях и на ретуш. Сега в четвъртък съм на реруш след първа процедурата при мацката, при която ги правих първия път и просто няма база за сравнение с тази от моя град при която бях миналата година. Онази просто ми надраска едни косъмчета във формата, която си имам. А пък то се оказа, че и формата ми малко се е позагубила и сега пак са идеални. След първата прожедура преди месец ми изсветля леко едната вежда, а другата не е мръднала, но го отдавам на факта, че спя на тази страна и сутрин едната вежда беше суха в първите дни. След ретуша всичко ще си дойде на мястото.

# 393
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете обичани и много щасливи!

Винаги няколко дни след процедурата мястото е с оток и веждите изглеждат дебели, паднат ли коричките (обели ли се) всичко се оправя. Както за устните, така и за веждите. На мен ми беше много притеснено първите дни, стигала съм до рев какво съм си причинила, но после като се оправи грея от щастие. Кожите ни реагират различно и просто им трябва време да се успокоят от процедурата. Като се замисля ако нямаше упойка, не бих го издържала въобще.
Аз се доверявам само на един човек да ми ги прави, защото толкова лоши и некачествени работи съм виждала, че направо ужас.

# 394
На мен ми казаха да си ги мия, не да ги търкам естествено, а както обичайно си мия лицето сутрин и вечер с вода. Ако три дни не се мокрят - много ще изсъхнат, те заради пигмента вече са сухи, така че ми звучи странно такава препоръка.

# 395
Някой правил ли е вежди при Елена Оклева в София?

# 396
Здравейте отново момичета! Аз отново имам въпрос, извинавам се ако е имало подобен въпрос но съм доста невежа в тези неща и постоянно се притеснявам дали е както трябва. 😅 Започнаха да ми се белят веждите това което пада е тъмно на цвят нормално ми е да пада и част от пигмента с коричките?

# 397
И на мен ми падаха тъмно кафяви люспи. След като се обелиха на места имаше липсващ пигмент. На ретуша всичко си дойде на мястото.

# 398
Кога започва нещо да пада? При мен минаха 5 дни нищо не се случва.

# 399
На мен също ми е 5 ден след процедурата  🙂 Аз  съм много притиснена дали всичко е ок и дали след ретуша ще се оправят нещата. Не знам колко се вижда на снимката, но е доста изсветлял пигмента,а на места липсва
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 10:05 от Raya_p

# 400
Здравейте, дами! Записвам се при вас като един напълно незапознат, но пък голям ентусиаст, който обмисля да си направи вежди, очна линия и устни Laughing  Мисля, че ви прочетох обстойно (предните 2 теми също), но никъде не намерих отзив за работата на Анна Желева и Goldeneye Bulgaria? https://www.facebook.com/pmakeupcom
Имате ли впечатления - директни или индиректни? Благодаря предварително и ще ви следя Simple Smile Wear Lipstick

# 401
Индиректно, много ми харесва работата и по снимки, но преди 2 години като поручвах цените бяха двойно над всички друго, нещо от рода на 400 лв и това ме отказа, сега не знам как са...

# 402
И при мен, вече при микропигментацията, инструкциите бяха почистване на няколко часа с дестилирана вода и после пак мазане. И никога, никога да не ги оставям сухи. Сега си спомних кошмара, когато спах цяла нощ и се събудих с белещи се, дебели и твърди кори. Настана отчаяние и при мен и при козметичката, че и този път няма да се задържи багрилото, но ето вече почти две години си е там, хихи.

Какво стана с момичето с хубавите вежди, които бяха започнали да чезнат? Мина май достатъчно време - нека пише след пълното обелване какво е станало?

Ако за мен става въпрос, днес бях на ретуш. Много ми хареса резултатът, но няма да бързам да се радвам, тъй като има вероятност да изсветлеят отново.
Този път поне болката не беше нетърпима като първия път. 😁
Иначе на мен жената, която ми прави веждите каза да не ги мокря, виждам коментари, че други артисти са препоръчвали пък да се мокрят и сега се чудя да ги мокря ли или не?! 🤔

# 403
  • Street of Dreams
Да, ти Simple Smile

Как трябва да ги почистваш без да ги мокриш? И колко време? Принципно, ако не изпълниш инструкциите на артиста, после не можеш да имаш претенции ако нещо не е станало - така че ако ти е опитен човекът, по-добре го послушай. Колкото и да е странно.

А как отиде не ретуш - какво беше положението, след като се бяха обелили? Толкова ли зле беше като на снимките, или пигментът се върна все пак?

# 404
  • София
Здравейте. Моля ви да ми препоръчате място в София, където да ми боядисат веждите. От миналия Юли съм с микроблейдинг, почти не са изсветлели за това време, доста са тъмни, а косата ми е изрусена и се получава много грозен контраст.

Общи условия

Активация на акаунт