Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 68 445
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
За вежди ходя до Варна
Къде ходите във Варна?

# 196
Здравейте!
След направена очна линия кога може да се слага спирала? Blush

След 10 дни.

# 197
  • Vraca
След 1 седмица, т. Е като заздавее

# 198
  • Бургас
Или като се обели коричката. Сега горният слой на кожата е разранен и има опастност от инфекции или раздразнения.

# 199
Здравейте!
След направена очна линия кога може да се слага спирала? Blush

Здравейте доволна ли сте от очната ви линия?
И след ретуш ако сте имала вече запази ли се?

# 200
Здравейте!
Мисля, да си запазя час за микроблейдинг и след дълго чудене се спрях на тези две момичета:
https://www.facebook.com/KetySimeonovaMicroblading/
и
https://www.facebook.com/MyFaceIvetaKostadinova/
Имате ли отзиви за някоя от тях?
Харесва ми работата и на двете и не знам къде да си запазя час и при коя да отида.
Всяко мнение ще ми бъде полезно.
Благодаря Flowers Rose

# 201
На мен на мястото на блейдинга не ми растат повече косъмчета. При вас как е? Вече варианта в само микроблейдинг, а?

# 202
На мен на мястото на блейдинга не ми растат повече косъмчета. При вас как е? Вече варианта в само микроблейдинг, а?
това звучи притеснително Confused

# 203
Здравейте дами, някоя от вас правила ли е перманентна очна линия? Къде? И доволна ли е?
За момента съм се насочила към Десислава Ефтимова - Beauty boutique.
Някой правил ли е при нея? Ще се радвам на мнения, отзиви и препоръки.
Благодаря и хубав ден на всички Simple Smile

Здравейте, аз си направих в Плевен при една козметичка  в Плевен, Ася се казва и като цяло доста добре работи.Засега половината ми я няма (поизтри се), но се надявам на ретуш и след това да са точни нещата, защото......!Иначе 350 лв с ретуш струва и издържа ми каза повече.от веждите до 5 години.Аз се съмнявам до тогава да издържат без ретуш.Може да не съм права.За болка ами мен лично си ми беше дискомфортно с усещане за прежулване на кожата и много ми сълзяха очите.Тя каза, че другите усещали гъдел, ами да имаше, но много малко при мен и то в самото начало.След процедурата ми каза да не ги мокря, докато не спадне оттока и с нищо да не ги мажа.Това на 100 % изпълнено, четвъртият ден леко ги обтрих с мицеларна. и до 7 ми не съм ги мокрила.Моята е тъмно кафяв цвят.
Хубав ден!
Няма как да ти издържат до 5 години, само стария перманентен грим издържа толкова, според мен до 2 години ще са ти ок. И е странно че не ги мажеш с нищо.

Може ли да ми кажете какво се има предвид под "стария перманентен грим" ? 🙄

# 204
Скрит текст:
Здравейте дами, някоя от вас правила ли е перманентна очна линия? Къде? И доволна ли е?
За момента съм се насочила към Десислава Ефтимова - Beauty boutique.
Някой правил ли е при нея? Ще се радвам на мнения, отзиви и препоръки.
Благодаря и хубав ден на всички Simple Smile

Здравейте, аз си направих в Плевен при една козметичка  в Плевен, Ася се казва и като цяло доста добре работи.Засега половината ми я няма (поизтри се), но се надявам на ретуш и след това да са точни нещата, защото......!Иначе 350 лв с ретуш струва и издържа ми каза повече.от веждите до 5 години.Аз се съмнявам до тогава да издържат без ретуш.Може да не съм права.За болка ами мен лично си ми беше дискомфортно с усещане за прежулване на кожата и много ми сълзяха очите.Тя каза, че другите усещали гъдел, ами да имаше, но много малко при мен и то в самото начало.След процедурата ми каза да не ги мокря, докато не спадне оттока и с нищо да не ги мажа.Това на 100 % изпълнено, четвъртият ден леко ги обтрих с мицеларна. и до 7 ми не съм ги мокрила.Моята е тъмно кафяв цвят.
Хубав ден!
Няма как да ти издържат до 5 години, само стария перманентен грим издържа толкова, според мен до 2 години ще са ти ок. И е странно че не ги мажеш с нищо.

Може ли да ми кажете какво се има предвид под "стария перманентен грим" ? 🙄

Има достатъчно информация в гугъл, снимки и сравнения между техниките и това как стоят веждите. Напишете перманентен грим, микроблейдинг, пикселна техника.
Микроблейдингът издържа 1-2г, зависи от типа кожа и други фактори.

Аз преди 6 дена си направих при Моника Благоева и съм много доволна Simple Smile Изключително естествен вид имат Simple Smile Имам и час за ретуш.
Скрит текст:
Навих се и за очна линия при нея Simple Smile

# 205
  • Street of Dreams
Неразличими от истински, браво!

# 206
Здравейте, аз съм с микриблейдинг, пред няколко дни ми правиха ретуш, но и аз не съм доволна от резултата, все още не са се обелили изцяло, но както и предния път имам дупчици, и то на същите места, явно пигмента ми излиза там, нямам идея от какво е, но общо взето съм разочарована от резултата, все пак за такава сума човек очаква поне в началото да изглеждат добре.....Правя всичко, както ми е казала козметичката.

# 207
Здравейте, аз съм с микриблейдинг, пред няколко дни ми правиха ретуш, но и аз не съм доволна от резултата, все още не са се обелили изцяло, но както и предния път имам дупчици, и то на същите места, явно пигмента ми излиза там, нямам идея от какво е, но общо взето съм разочарована от резултата, все пак за такава сума човек очаква поне в началото да изглеждат добре.....Правя всичко, както ми е казала козметичката.

Въпрос на организъм. Аз попълвам с молив. По принцип рядко се случва да няма дупчици.

# 208
Да, явно трябваше да проуча повече самата процедура, не мога да обвинявам и козметичката, защото веднага след като ги направи изглеждат добре. А пък и в интернет се срещат само снимки на току - що направен. Толкова исках да имам красиви вежди, че малко се хвърлих на сляпо към процедурата. За съжаление нямам почти никакви естествени.

# 209
И аз почти нямам. Имам вече консултация и на нея ми казаха, че блейдинга много често избледнява и се изтрива на места. И затова ми препоръчаха да направя пигментация. Размислих се. Не ми се дават толкова пари за нещо съвсем нетрайно или ако трябва пак да ги правя всяка сутрин с грим. Макар че хич не ми харесваше пигментацията.

Общи условия

Активация на акаунт