Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 813
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Проблемът е, че не се харесвам. Като техника веждите са добре, но формата изобщо не е това, което исках. Казах й, че искам да са тънки, с чупка. Тя ги направи дебели и прави, с извивка не както трябва. Имах толкова надежди, но тя не обърна внимание на това, което й показах на снимка и обясних. Ако поне не бяха толкова прави, но наистина не стоят добре на моето лице.

При кого сте ги правили? Мисля, че е изключително важно това в конкректния случай...Все пак трябва да се знае кой не обръща никакво внимание на това, което желае клиентът и то още повече за нещо почти перманентно по лицето на човек.

# 571
Момичета, тази работа добра ли ви се струва?
Скрит текст:

# 572
  • Sunshine state
Много добре дори. 👌🏻

# 573
  • Vraca
Скрит текст:

Не

# 574
  • Down south
Скрит текст:

Da.
Чета, разглеждам и внимателно гледам снимки на различни видове и форми вежди, направени от местни артисти. Показаните ми харесват.
Спряла съм се на

# 575
Момичета да ви попитам дали може ретуша да е доста по-късно от месец понеже около 22-23 юни става месец от микропигментацията, а аз на 5 юли заминавам на море и се чудя дали не е по-добре да я отложа за след това...

# 576
Момичета да ви попитам дали може ретуша да е доста по-късно от месец понеже около 22-23 юни става месец от микропигментацията, а аз на 5 юли заминавам на море и се чудя дали не е по-добре да я отложа за след това...
Не мисля, че ще е проблем, но по-добре се свържи с човекът, който я е правил да ти каже.

# 577
Аз пак с тъпия въпрос, как се прави микропигментацията. Моите са правени с машинка от 2016 насам, почти всяка година. Последния път беше ноември, но много се свиват, страшно много. Аз не че искам гайтани. Микроблейдингът при мен не се задържа. 10 дни и помен нямаше.

# 578
  • Sunshine state
Точно с машинка се прави микропигментация. 👍🏻

# 579
  • София
Момичета, моля за съвет, може би не е много по темата, но донякъде е свързано. Проблемът е, че имам страшно лющене между косъмчетата на веждите от 3-4 месеца и не знам от какво е и какво да правя, но ме е страх, че с това лющене ще ми отиде и микроблейдинга... Има ли някой със сходен проблем да каже има ли някакво решение. Пробвах с всякаква хидратация, с омазняващ крем и др. но не помага. А вече съм минала и на ретуш края на май и не мога да си позволя вече да слагам масла и кремове, защото ще е зле и за пигмента така. Тоест май няма много какво да направя и съм с вързани ръце. Днес като видя колко е много снимах и реших да питам тук.

С четката ги обрах, почти не останаха люспички, но знам, че е до време...
Преди и лицето ми се лющеше така, но то се оправи и останаха само веждите. С розацея съм принципно, лекувам я и вече е по-добре, но това лющене си остана. Четох за себореен дерматит, но не знам дали е това.. Или е заради розацеята. Дали е възможно само да отшуми с времето...притеснявам се за целостта на веждите...

Последна редакция: ср, 09 юни 2021, 16:08 от LoLo30

# 580
Момичета, моля за съвет, може би не е много по темата, но донякъде е свързано. Проблемът е, че имам страшно лющене между косъмчетата на веждите от 3-4 месеца и не знам от какво е и какво да правя, но ме е страх, че с това лющене ще ми отиде и микроблейдинга... Има ли някой със сходен проблем да каже има ли някакво решение. Пробвах с всякаква хидратация, с омазняващ крем и др. но не помага. А вече съм минала и на ретуш края на май и не мога да си позволя вече да слагам масла и кремове, защото ще е зле и за пигмента така. Тоест май няма много какво да направя и съм с вързани ръце. Днес като видя колко е много снимах и реших да питам тук.

С четката ги обрах, почти не останаха люспички, но знам, че е до време...
Преди и лицето ми се лющеше така, но то се оправи и останаха само веждите. С розацея съм принципно, лекувам я и вече е по-добре, но това лющене си остана. Четох за себореен дерматит, но не знам дали е това.. Или е заради розацеята. Дали е възможно само да отшуми с времето...притеснявам се за веждите - косъмчетата са се сляли вече и мнооого ме се свиха за капак и това лющене :/
За мен е себореен дерматит, аз имам, но не толкова обострен. При него има люспички по челото, веждите, отстрани на носа също може да има. Кожата пада понякога до червени петна, сърби, щипе и определено има дискомфорт. При мен скалпът беше много засегнат и от там и лицето. Лекувам скалпа вече месец и половина и нямам и следа от себореята. Сега започнах и лицето да лекувам, но още е рано да кажа има ли ефект.

# 581
Момичета, в сряда си правих phibrows. Формата и изпълнението са ок. Въпросът е, че моите естествени вежди са черни и съответно микроблейдингът трябваше да е с черен цвят. И сега изобщо не мога да свикна с дебелената и тъмните вежди.  Мажа ги заради коричките, но кога мога да очаквам свиване и изсветляване.?Имам още 5 дни, докато се върна на работа, а сега ме е срам дори да изляза навън. Знам, че сега е най-тъмния период. Всички ми казват, че са перфектни, но на моето лице и когато от почти без вежди се виждаш с нормална дебелина и то черни е доста стресиращо. Имам чувството, че само едни вежди се виждат като си погледна лицето. И като ги мажа, за да не се образуват корички, дали изобщо ще изсветлеят?

# 582
  • Street of Dreams
Ще изсветлеят значително, когато се обелят. Стрес и паника в първите дни са нормални, спокойно.

Аз пък в сряда пак правих ретуш на микропигментацията, защото пигментът отново изчезна безследно. Ако помните, преди няколко седмици правих същото. Сега се чудя как да задържа пигмента, този път не ги мажа, а ги държа сухи. Пигментът започва вече да пада, а аз така искам да ги запазя свежи и тъмни.

Все пак още не се знае, нямам краен резултат. Имам голям късмет с козметичка, която не ме оставя без задоволителен резултат, въпреки нетипичното поведение на кожата ми. Ето - пак два часа труд, без да ми вземе и лев.

# 583
Днес съм на подновяване на Phibrows .
За първи път преди 2 години ги правих.

Само дестилирана вода ли да си взема, доколкото си спомням тя ми даваше някакво мини кремче за мазане .

Бепантен не е, така ли ?

Вече не помня....
Само си спомням, че след това бях страшна, та искам предварително да си купя нещата и да се прибирам директно вкъщи след това.

# 584
Днес съм на подновяване на Phibrows .
За първи път преди 2 години ги правих.

Само дестилирана вода ли да си взема, доколкото си спомням тя ми даваше някакво мини кремче за мазане .

Бепантен не е, така ли ?

Вече не помня....
Само си спомням, че след това бях страшна, та искам предварително да си купя нещата и да се прибирам директно вкъщи след това.
Само дестилирана вода ти трябва и кремчето от козметичката. Нищо друго.  Успокояващо е, че не само аз се определям като страшна след процедурата. Нямам търпение да почнат да изсветляват. А ако и се свият, ще съм изключително щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт