Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 68 095
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
И аз имам нужда от запълване. Към кого си се ориентирала? Чудя се, при записване на час директно се почва с работата по веждите ли? Щото ми се иска да обсъдим дали е възможно да се направи това, което искам Rolling Eyes

# 661
  • София
Здравейте , решила съм на си направи микроблейдинг.Имам форма и косми но ми трябва леко запълване и малко удебеляване.Оюръзна ми с тоя молив.Гледам снимките и много ми харесват,но след време май става едно сивкаво като с боя (не знам как да се изразя).При повторен оправят ли се. Или седи като плътна линия?Колко време ви седяха косъмчетата и кога се сляха или размиха?

На мен на 2рата седмица ми се сливат и размиват косъмчетата и стават едно цяло сякаш съм си ги рисувала  с молив, не личат косъмчета никъде вече. Но може би си е до кожа също, не само техника, защото моите бяха направени много добре и първата седмица си личаха косъмчета, но после...

# 662
Мислих да ги направя в Цитмед .lolo 30  ей това ме притеснява мен .Ти къде ги прави?

# 663
  • София
Мислих да ги направя в Цитмед .lolo 30  ей това ме притеснява мен .Ти къде ги прави?

Първо в MS art - което не препоръчвам, след това в едно студио в по-малък град по препоръка. В началото беше с добър резултат, но щом заздравеят се свиват аадски много и стават много тънки като форма (каквито не харесвам и не ми отива) + това косъмчета се сливат също и изобщо няма нищо общо с това, което било в първите дни. Затова следващия път съм решила да е микропигментация. То се е видяло, че аз отделни косъмчета естесвено изглеждащи не мога да имам-всичко се свива, изтънява и ги повтарям с молив след това, така че явно ще е микропигментация..

# 664
а това при вас ли е или при всички се получава.Виждали ли сте жени с косъмчета ,който се задържат дълго време?

# 665
Момичета, очната линия много ли боли? И изисква ли някакви по-специални грижи?

# 666
  • София
а това при вас ли е или при всички се получава.Виждали ли сте жени с косъмчета ,който се задържат дълго време?

Сега като се замисля- нямам представа дали е само при мен, може би и при други жени, които са с по-мазна кожа да речем и просто кожата не приема добре пигмента и се размиват косъмчетата. Но за съжаление няма как да знаем предварително докато не се пробва. Малко на приципа проба-грешка. Поне аз бях така. Може би някои по -добри и опитни специалисти по микроблейдинг биха могли кажат и предварително, че на дадена кожа няма да се получи много добре и ще се размие (според типа кожа), но за съжаление май е трудно да попаднем и на такива..  А и повечето гледат не да те отпратят за твое добро, а да те имат като клиент, та...

# 667
  • Vraca
Ако си при правилния специалист не боли.

# 668
  • Sofia
Споделете добри специалисти за очна линия? Може не само в София. Peace

# 669
Ако си при правилния специалист не боли.
благодаря, дано Wink

Споделете добри специалисти за очна линия? Може не само в София. Peace
мисля скоро да се подложа. Като го направя и ако съм доволна, ще пиша. Simple Smile В кой район те устройва? (София)

Стискайте палци Blush

# 670
  • Sunshine state
Абе не съм сигурна за това с болката и специалиста. В край на сметка всеки има различни нива на поносимост и за някои процедурата може да е болезнена, а за други да не е чак дотам.

# 671
Здравейте, момичета.  Пред дилема съм - юни си правих микроблейдинг, направиха ми ги прекалено тъмни и изобщо не се харесвах (меко казано), обмислях премахване дори и съответно не отидох на ретуш. Кожата ми е мазна и в комбинация със слънцето през лятото станаха от черни сиви. В момента ги запълвам с гел там, където не са моите косъмчета.  Сега се притеснявам да отида на ретуш, за да не станат черни като първите седмици. Та въпросът ми е - каква е наситеността на цвета след ретуш - като след първата процедура ли стават и изсветляват ли отново до някакъв среден цвят (по-наситен от сегашния, но не толкова тъмен като първоначалния)?

# 672
  • София
Здравейте, момичета.  Пред дилема съм - юни си правих микроблейдинг, направиха ми ги прекалено тъмни и изобщо не се харесвах (меко казано), обмислях премахване дори и съответно не отидох на ретуш. Кожата ми е мазна и в комбинация със слънцето през лятото станаха от черни сиви. В момента ги запълвам с гел там, където не са моите косъмчета.  Сега се притеснявам да отида на ретуш, за да не станат черни като първите седмици. Та въпросът ми е - каква е наситеността на цвета след ретуш - като след първата процедура ли стават и изсветляват ли отново до някакъв среден цвят (по-наситен от сегашния, но не толкова тъмен като първоначалния)?

И след ретуша пак цвета е наситен,както след първата процедура, но пак има изсветляване след това , но не би следвало да стават чак сиви. Изсветляването би следвало да е в рамките на нормалното- хем да се запази цвета на пигмента, хем леко да изсветлее (да станат по-естествени) но не и да си променя цвета (когато е качествен пигмент), а това сивото, което се получило всъщност е възможно ако не са пазени веждите от слънцето, а и щом не е правен ретуша.. Попринцип знам,че ретуш е хубаво да не се пропуска, защото след него вече се виждат реалните резултати, когато напълно оздравеят и се обелят. Напълно нормално е в началото да са много,много тъмни и по-плътни, но това не трябва да стряска.

# 673
Търпимо е, няма как да не боли, това е толкова нежно място, а все пак трябва пигментът да се вкара. Боли повече преди да сложат упойка, а тя се слага като се разрани малко кожата, за да може да проникне, т.е. след първоначалното надраскване. Болката е като да ти щипе много силно, мен повече ме дразнеше това бръмчене от машинката, действа на психиката малко. При всички положения по-притеснително от болката е отокът, който имаш вечерта в деня на манипулацията и особено на следващата сутрин. Трябва да се има предвид това, ако предстоят събития някакви.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 11:47 от Rosita

# 674
За първи път чувам за оток Open Mouth добре, че се разчетох преди да си направя, че много щях да се стресирам ако се подуя, без да го очаквам Grinning

Общи условия

Активация на акаунт