Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 7

• 65 743
  • 747
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Ако мога да добавя още един съвет към написаното по-горе - проучете си добре специалиста, защото не всеки обича клиентът да му се меси в работата. Както са обяснили, работи се по схема, която определя най-подходящата форма, и на много места отказват да направят нещо, което се различава драстично.

# 661
Здравейте , решила съм на си направи микроблейдинг.Имам форма и косми но ми трябва леко запълване и малко удебеляване.Оюръзна ми с тоя молив.Гледам снимките и много ми харесват,но след време май става едно сивкаво като с боя (не знам как да се изразя).При повторен оправят ли се. Или седи като плътна линия?Колко време ви седяха косъмчетата и кога се сляха или размиха?

# 662
И аз имам нужда от запълване. Към кого си се ориентирала? Чудя се, при записване на час директно се почва с работата по веждите ли? Щото ми се иска да обсъдим дали е възможно да се направи това, което искам Rolling Eyes

# 663
  • София
Здравейте , решила съм на си направи микроблейдинг.Имам форма и косми но ми трябва леко запълване и малко удебеляване.Оюръзна ми с тоя молив.Гледам снимките и много ми харесват,но след време май става едно сивкаво като с боя (не знам как да се изразя).При повторен оправят ли се. Или седи като плътна линия?Колко време ви седяха косъмчетата и кога се сляха или размиха?

На мен на 2рата седмица ми се сливат и размиват косъмчетата и стават едно цяло сякаш съм си ги рисувала  с молив, не личат косъмчета никъде вече. Но може би си е до кожа също, не само техника, защото моите бяха направени много добре и първата седмица си личаха косъмчета, но после...

# 664
Мислих да ги направя в Цитмед .lolo 30  ей това ме притеснява мен .Ти къде ги прави?

# 665
  • София
Мислих да ги направя в Цитмед .lolo 30  ей това ме притеснява мен .Ти къде ги прави?

Първо в MS art - което не препоръчвам, след това в едно студио в по-малък град по препоръка. В началото беше с добър резултат, но щом заздравеят се свиват аадски много и стават много тънки като форма (каквито не харесвам и не ми отива) + това косъмчета се сливат също и изобщо няма нищо общо с това, което било в първите дни. Затова следващия път съм решила да е микропигментация. То се е видяло, че аз отделни косъмчета естесвено изглеждащи не мога да имам-всичко се свива, изтънява и ги повтарям с молив след това, така че явно ще е микропигментация..

# 666
а това при вас ли е или при всички се получава.Виждали ли сте жени с косъмчета ,който се задържат дълго време?

# 667
Момичета, очната линия много ли боли? И изисква ли някакви по-специални грижи?

# 668
  • София
а това при вас ли е или при всички се получава.Виждали ли сте жени с косъмчета ,който се задържат дълго време?

Сега като се замисля- нямам представа дали е само при мен, може би и при други жени, които са с по-мазна кожа да речем и просто кожата не приема добре пигмента и се размиват косъмчетата. Но за съжаление няма как да знаем предварително докато не се пробва. Малко на приципа проба-грешка. Поне аз бях така. Може би някои по -добри и опитни специалисти по микроблейдинг биха могли кажат и предварително, че на дадена кожа няма да се получи много добре и ще се размие (според типа кожа), но за съжаление май е трудно да попаднем и на такива..  А и повечето гледат не да те отпратят за твое добро, а да те имат като клиент, та...

# 669
  • Vraca
Ако си при правилния специалист не боли.

# 670
  • Sofia
Споделете добри специалисти за очна линия? Може не само в София. Peace

# 671
Ако си при правилния специалист не боли.
благодаря, дано Wink

Споделете добри специалисти за очна линия? Може не само в София. Peace
мисля скоро да се подложа. Като го направя и ако съм доволна, ще пиша. Simple Smile В кой район те устройва? (София)

Стискайте палци Blush

# 672
  • Sunshine state
Абе не съм сигурна за това с болката и специалиста. В край на сметка всеки има различни нива на поносимост и за някои процедурата може да е болезнена, а за други да не е чак дотам.

# 673
Здравейте, момичета.  Пред дилема съм - юни си правих микроблейдинг, направиха ми ги прекалено тъмни и изобщо не се харесвах (меко казано), обмислях премахване дори и съответно не отидох на ретуш. Кожата ми е мазна и в комбинация със слънцето през лятото станаха от черни сиви. В момента ги запълвам с гел там, където не са моите косъмчета.  Сега се притеснявам да отида на ретуш, за да не станат черни като първите седмици. Та въпросът ми е - каква е наситеността на цвета след ретуш - като след първата процедура ли стават и изсветляват ли отново до някакъв среден цвят (по-наситен от сегашния, но не толкова тъмен като първоначалния)?

# 674
  • София
Здравейте, момичета.  Пред дилема съм - юни си правих микроблейдинг, направиха ми ги прекалено тъмни и изобщо не се харесвах (меко казано), обмислях премахване дори и съответно не отидох на ретуш. Кожата ми е мазна и в комбинация със слънцето през лятото станаха от черни сиви. В момента ги запълвам с гел там, където не са моите косъмчета.  Сега се притеснявам да отида на ретуш, за да не станат черни като първите седмици. Та въпросът ми е - каква е наситеността на цвета след ретуш - като след първата процедура ли стават и изсветляват ли отново до някакъв среден цвят (по-наситен от сегашния, но не толкова тъмен като първоначалния)?

И след ретуша пак цвета е наситен,както след първата процедура, но пак има изсветляване след това , но не би следвало да стават чак сиви. Изсветляването би следвало да е в рамките на нормалното- хем да се запази цвета на пигмента, хем леко да изсветлее (да станат по-естествени) но не и да си променя цвета (когато е качествен пигмент), а това сивото, което се получило всъщност е възможно ако не са пазени веждите от слънцето, а и щом не е правен ретуша.. Попринцип знам,че ретуш е хубаво да не се пропуска, защото след него вече се виждат реалните резултати, когато напълно оздравеят и се обелят. Напълно нормално е в началото да са много,много тъмни и по-плътни, но това не трябва да стряска.

Общи условия

Активация на акаунт