Сватба, булките на 2020 г., тема 3

• 32 690
  • 722
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Какво бих направила да имах живи баба и дядо..
Бабите на ММ са живи и най-вероятно ще дойдат, поне едната.

# 481
  • София
И моите мислят, че ще ме излагат, но наскоро загубих другия дядо и след погребението размислиха, видяха, че няма какво да отлагаме, всяко виждане ни е важно вече и без това не живеят в София.

Може ли и на мен информация за поканите, ние ще трябва да правим таговете за подаръците, а въобще не съм наясно как се печатат нещата. Гледам, че продават готови отрязани, но тях мога ли да ги дам в печатница да ми ги надпишат или е обратнотото, те ги печатат и после те ги режат. Таговете са колкото визитка големи, 90 ще ми трябват.

# 482
В печатницата искат файл на ПДФ с дизайна и на лист А4 налагате колкото пъти се събере тага. На втори файл с червени линии са контурите, по които трябва да режат. Поне тази печатница, с която работихме е така.

# 483
Аз често си мисля за хората, които няма да са до мен на деня.
Майка ми почина като бях дете, преди две години почина и баба, нейната майка, която ми беше като втора майка. Разби ми се сърцето. Гледам да не споделям много, понеже всички ми казват, че ме гледат, че ме пазят, че други хора са с мен, а аз все си мисля как мама и баба няма ме видят нито дипломирана, нито булка, нито да познават внуци. Не знам защо има хора, които си мислят, че като имам други роднини, те не ми липсват. Почти всички хора имат и лели и братовчеди, ама те не могат да заместят родител. Радвам се, че баща ми и леля са живи и здрави, особено с него много ни се подобриха отношенията в последните пет години.
Ама много неща ми тежат отвътре, обаче съм се научила да гледам напред. Виждала съм в пинтерест разни идеи за почитане на починали близки на сватбата, обаче няма да правя такива неща. То си е моя мъка, няма нужда сто човека да я гледат. Както на бала ми, така и в деня на сватбата, ще ида до гробищата за малко да кажа на двете любими жени, че имат булка. Аз не съм суеверна и не мисля, че ще ми донесе нещо лошо.
Извинявайте, ако съм ви догорчала и досадила. Моля ви, не ме цитирайте, понеже не знам дали утре няма да се изтрия.

# 484
  • София
Аз се чудех дали да споделя с вас нещо толкова лично...баща ми има тумор на крака и отказва ампутация. Правиха му няколко операции, но все се връща, според лекарите това е решението. Страшно много се притеснявам какво ще се случва, вярвам че всичко ще е наред... Мисля че трябва да върнем темата обратно към веселата част от организацията.
Днес най-сетне се реших и поръчах едни чаши, малко по-скъпи, но са подобни на тези които бях харесала от Алито. Мисля че Radostt беше поръчала от същият сайт онези с пръстена, моите са друг модел обаче.

# 485
Привет и от мен,

В събота успяхме да поръчаме халките от Дуо, ще са готови началото на април. ММ няма търпение да си я носи ☺
Взехме и костюм от Монни, но риза, обувки и колан от други магазини за официални облекла, тъй като ММ не желаеше лачени обувки, а в Монни само това предлагаха. Папионката им струваше 75лв, ние взехме за 20лв 😂 така че техните 20% за цял сет може би  не са много адекватни. Остана ни втора риза, която поръчахме, защото нямаше неговия размер в наличност.

Отделно се занимаваме и с обзавеждане на нов апартамент и ппстоянно имаме задачи около него.

Мился да изработвам ппдаръците за гости сама, защото всичко, което харесвам е в ценови диапазон 4-6лв. А за мен тези подаръчета са малко безсмислени. Но както и да е. ММ държи да имаме.

Относно ергенско и моминско ще имаме, нямам си идея какви, разчитам изцяло на кумовете. И съм сигурна, че ще е готино и забавно.

Моята баба, жената, която ме е отгледала, ами откриха й тумор, и аз не знам на кой свят се намирам, тялом тук, духом някъде другаде, толкова отвеяна и разсеяна никога не съм била. ТаКа че, честно казано не ми е до никаква сватба.

Иванжелина, съжалявам за твоята баба .. Напълно ти влизам в обувките и начина по- който се чувстваш в момента. Моята баба жената която също ме е отгледала и научила как да пиша и чета има рак . Има го от много време тоя проклет рак... В последните няколко месеца се влошава. Докторите отказват вече да я лекуват. Единственото нещо, за което си мисля в момента, е че може никога да не ме види като булка ....

🌸

# 486
С майка ми също загубихме любим човек преди почти 3 години. Мъжът й почина от инсулт. 18 години заедно, бях на 5 когато нашите се разведоха. Въпреки че не ми е кръвен роднина чувството е същото. И за съжаление по- добре не става с времето. Лекувало било, да ама не, поне при нас. Всеки ден е един и същ- виждам неща, които ми напомнят за него, било то кола, кафене, каквото и да е, и ми се свива сърцето. Ценете хората до вас, без значение близо ли са, далеч ли са, защото за един ден живота се преобръща тотално. Пожелавам ви да не губите близките си хора, по- лошо от това няма Pensive

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 09:48 от Juicy Pigeon

# 487
Добро утро, съжалявам за роднините на всички, дано се оправят и да са с вас и за напред. А починалите да ни закрилят, аз знам че са горе и ни гледат и помагат. Тъжно е , но мислено са с нас. Мойта баба, която ме е отгледала беше на легло "изкара" сватбата на брат ми и след това почина не ме дочака. Много ми е мъчно за нея и за дядо, но такъв е живота...Хубави неща ни предстоят и трябва да се раздваме на тези мигове.

# 488
Ния относно почивката има още време и не се знае.Може пък да отшуми тази паника по коронавируса.Аз имах пътуване след седмица до Милано.Трябваше да пазаруваме някои неща но отказахме билетите.Изгоряхме поне с по малка сума.А като знам че роклята ми се шие там и ме обзема паника 😄Дано до Май да отшуми всичко,защото ще ме е страх да я пробвам.Мойте познати живеят точно в северната част и казват,че е една малка паника.
Така да питам за нещо по темата,какъв брой трябва да са късметите за хвърляне.Някъде бях чела,че трябва да са колкото годините на булката.
И да се похваля,ние вече открихме сватбен сезон 2020 😆една сватба мина,остава още една пролетта и след това е наш ред.И почвам леко да се притеснявам.Дали всичко ще мине така като го мисля.

# 489
И аз знам, че трябва да са колкото са годините на булката.

# 490
Трябвало да бъдат колкото годините на булката, но нечетен брой. За 100 човека 25 късметчета ми се сториха малко, взех 55, да има Joy

# 491
Аз ще правя 23. Попринцип ще съм на 24 в деня на сватбата, но и аз съм чувала, че трябва да са нечетен брой.

# 492
Аз ще съм на 31 когато е сватбата,значи толкова ще взема 😁 за 100 човека ще са малко,но пък не знам дали всички ще дойдат в църквата.

# 493
Абе да ви попитам, вие след сватбата ще продължите ли да пишете във форума? Дали няма да си направим една група за младите майки 2020-2021? Joy

# 494
Абе да ви попитам, вие след сватбата ще продължите ли да пишете във форума? Дали няма да си направим една група за младите майки 2020-2021? Joy
О сигурно ще се пише още в темата. Докато излязат на всички снимките и си ги показваме ще дойде Коледа Joy

Общи условия

Активация на акаунт