Сватба, булките на 2020 г., тема 3

• 32 694
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
Аз пиша във форума от толкова години, че е сигурно, че няма да спра след сватбата. Joy

# 496
И аз като по нова ще продължа да пиша.

# 497
От къде мислите да си взимате халките? Аз съм от по-малък град и разгледах златарските магазини, имат по 3-4 модела и половината от "зларатите" работят със Сара трейд. За тях пък чета не особено добри отзиви, отделно цената на златото се качва главоломно и трябва да решаваме вече.

# 498
Абе да ви попитам, вие след сватбата ще продължите ли да пишете във форума? Дали няма да си направим една група за младите майки 2020-2021? Joy
След като мине сватбата мисля да споделя в някакъв супер дълъг пост с какво сме се сблъсквали по време на организацията.
Иначе съм от клуба на майките 2017 😂

# 499
  • София
Аз четох, че за Саратрейд оплакванията са, че бързо се надраскват, но аз мисля, че това важи за всички. Ежедневно носене и вършене на битови задачи неминуемо води до това. В Дуо ни обясни подробно и ни показа как се очаква да изглеждат след 6 месеца, емии не ми хареса, ама това е.

Иначе ние ще взимаме нашите от Бирсе и от Сватбен център Младост, харесахме си различни. Моята ще е изчистена с три диаманта.

# 500
  • София
Златото е мек материал и е нормално да се драска и тн. Аз се надявам утре вече да стигнем до JV Gold, че с тея тренировки вечер, съвсем времето ми е оскъдно 😁

# 501
И ние днес решихме да се разходим и да разгледаме за халки, горе-долу изяснихме какво искаме. Ходихме и до магазина на Сара Трейд, но консултантът беше адски нелюбезен. Седяхме през цялото време в неловко мълчание и с нежалание ни се дадоха да пробваме. Нямаше никакво съдействие от негова страна да ни покаже подобни модели или да каже каквото и да било за изработка. На мой въпрос дали ще е удобна дадена халка, защото не е овална и в друг магазин ни обясниха, че по-трудно се свиква с тях, отговорът му беше “Според Вас?” Как да преценя нещо такова за 5 секунди 😃 Иначе изборът е наистина огромен има стотици модели.

# 502
  • София
Мен пък обратното ме изнерви в единия на Бирсе, че само ме убеждаваше как всички си взимали такива, как е задължително с опция комфорт, а всеки трябва да си го почувства на пръста. Да, когато са обли, няма да се впива пръстена, но на мен ми идва твърде обемно и ми натиска кокалчето на малкия пръст. Според мен няма как консултантът да прецени кое ще ти е най-удобно на твоите пръсти, аз затова и не бих взела от каталог без да съм мерила. Повечето ми бяха неудобни.

# 503
Съгласна съм, че мнения много, аз навсякъде харесвах първо по-квадратните модели, не знам как се казват 😃. Издразни ме цялостното поведение все едно няма търпение да си ходим и защо изобщо сме дошли.

# 504
  • София
Аз професионално отношение усетих само в JV, в другите беше все едно сме в обикновен магазин. В Сватбен център чакахме 40 минути да свърши предната двойка и да ни гравира златарят чашите, които купихме от тях, дойде ни ред, но на следващите не казаха да чакат, а да гледали с нас. Искаха да пробват пръстена от ръката на ММ. То и с роклите там ми направи същото впечатление, една през друга мервха булките, мъже се разхождат, бутат, нищо общо с професионалните магазини за рокли. Трябвало е да отделят роклите. Иначе имаше много красиви и на ниски цени рокли, изглеждаха по-добре от в сайта и самият магзин е много красив. Бих препоръчала ходене през седмицата. Цените там на доста неща бяха надути, като чаши, бутилки, украса, но купихме от там.

Та за халките избрахме това, което ни хареса най-много и ни беше удобно, а не по обслужване, че изборът щеше да е много малък тогава. Май претърпнах вече с обслужването.

# 505
Ние вчера избрахме халки. Бяхме се спряли на сребро предварително. Поръчахме ги в едно магазинче в Скай Сити.
Поканите са по наш дизайн, вчера бях в оффсет ,днес пратих файла и ги пускаме за предпечат.
Поръчахме и подаръци за гостите - ключове от алито, имат 6 месеца да пристигнат 😂
А също така и подаръци за момичетата от моминското ми. Избрах козметични несесери тъй като голяма част от нещата са с надпис " bridesmaid", пък аз шаферки нямам. Тааа.. това ми излезе случайно, хареса ми ,че има и някаква практична страна и готово !
Остават още само 162673829103 други малки неща 😂

# 506
Момичета, имаме ходене до Варна и искам да знам имате ли информация за добри магазини за булченски рокли там?

# 507
Момичета, имаме ходене до Варна и искам да знам имате ли информация за добри магазини за булченски рокли там?

Бутика на  Julia Kontogruni,лично за мен това е най добрия във Варна.Цените са някъде от 700/800 до към 1500.

# 508
  • София
Сега се зачудих нещо. За кумовете трябват ли ритуални чаши? Thinking

# 509
Сега се зачудих нещо. За кумовете трябват ли ритуални чаши? Thinking
Не, там пият само младоженците 😂

Общи условия

Активация на акаунт