Сватба, булките на 2020 г., тема 3

• 32 488
  • 722
  •   1
Отговори
# 600
Marchelsi, вземи мен вместо нея за шаферка. И аз искам такива подаръци  Smiley

Даже помня като бях последния път шаферка въобще не сме имали никакви подаръци. Пфу. Аз само една реално ще имам, на която ще ѝ дадем 70лв и тя да си решава дали да си доплаща за нещо, което ѝ хареса. Отделно ѝ подарих един скъпарски! (искам да отбележа ;д ) балсам за устни във форма на макарон. Другата ще е племенницата, но там каквото родителите ѝ облекат. Аз нямам претенции нито за цветове, нито за дължина или каквото и да е. Само казах да не е прекалено разголена - главната шаферка имам предивд.

Иначе споко, знам какво е да ти се бъркат и да си мислят, че знаят по-добре от теб. Момичетата, които пишат редовно тук даже знаят, че така се разделих с предишната ми кума. Сега имам друга и нещата ни се получават супер. Но както казаха по-нагоре, няма смисъл да се караш със сестра му, тя няма да се промени. Просто ѝ дай да разбере, че си я поканила като жест на уважение, а не, че тя ти е направила услуга като се е съгласила. Въпреки всичко, ако съм на твое място бих казала на ММ, че ако продължава да ми прави фасони, просто вече няма да ми е шаферка и да се облича както иска. Той като мъжа до теб е редно да застане на твоя страна и да ѝ каже, че това е ВАШАТА сватба и твоето щастие е най-важно за него.

bettynka365, успех! Има нещо много красиво в зимните сватби, особено, ако заложите на някаква тематика като зимна приказка, сняг, Коледа...

# 601
Радост , радвам се , че ще дойдеш , часът и мястото са така.

И аз  ще се опитам да не се изкушавам .

А за роднинските теми ... мога да напиша книга , но съвет от мен:  В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ СЕ КАРАЙ С НЕЯ!

# 602
Здравейте,някой може ли да ми препоръча добър водещ и dj за сватба в София?

# 603
Дж Бедрос , има календар на неговата страница  и на него може да провериш дали е свободен за вашата дата . Той ще е на нашата сватба, всички го препоръчват .

# 604
Дж Бедрос , има календар на неговата страница  и на него може да провериш дали е свободен за вашата дата . Той ще е на нашата сватба, всички го препоръчват .

Благодаря! Разгледах ,но никъде не са посочени цени.
Ориентировъчно за каква сума говорим?Той сам ли е ?Има ли водещ?

# 605
Аз също се свързах с него. Изпрати ми оферта и звучеше доста компетентен.
Видях, че може да води и на английски. Някоя от вас присъствала ли е на сватба, където той е водил и може ли да сподели впечатления?

# 606
  • София
Всички работим на 800-1000лв за 5 часа, в зависимост от екстрите  - осветление и т.н.

# 607
Дами, как можете да се кефите, да ви пускат музика на запис вместо на живо много ми е интересно?

# 608
Дами, как можете да се кефите, да ви пускат музика на запис вместо на живо много ми е интересно?
Въпрос на вкус, както с всичко останало.
На мен лично музиката на живо не ми харесва като асоциация,като усещане и т.н. Това не означава,че музиката на живо е лош/грешен вариант. А е както казах вече - въпрос на вкус и избор.

Btw - въпросът ти звучи агресивен, нападателен и осъдителен,което не е окей. Поправи ме ,ако греша.

# 609
Въпрос на вкус, както с всичко останало.
На мен лично музиката на живо не ми харесва като асоциация,като усещане и т.н. Това не означава,че музиката на живо е лош/грешен вариант. А е както казах вече - въпрос на вкус и избор.

Btw - въпросът ти звучи агресивен, нападателен и осъдителен,което не е окей. Поправи ме ,ако греша.

Тона си ми е нормален, ти така си ме разбрала сори.

# 610
Привокативен е въпросът така зададен.
Музиката на запис предлага по-голямо разнообразие, например.
Нека не пренебрегваме и колко по-бюджетен е този вариант. Има сватби, които са седем часа и дори цената на ДЖ не е малка. Колко ще е цената за живо изпълнение през цялото това време? Дори не говоря за най-популярните имена.

# 611
  • София
Не бих си направила сватбата изцяло с музика наживо, какво ще пеят? Аз искам съвременни песни и 2-3 хора, досега не съм била на сватба с жива музика, която да е съвременна и с по-широк обхват, или е народна или народна и естрада и предимно песни отпреди да се родим.

Ще имаме музика на живо на ритуала и една приятелка ще изпее акапелно 2-3 песни после в залата да ни поздрави.

# 612
Welt,  музиката на живо пак може да ти предложи богат избор... разбира се, зависи и от оркестъра. Оркестъра взима със 100-200 лв. повече от ДЖ. Аз говоря за нормален оркестър, не за известен там вече цените са други да....

Ния, как какво всичко свирят. На брат ми имаше оркестър народен "Тракия". Пяха и естрада и нарадно, сръбско, гръцко, съвременни, който каквото искаше ... На мойта сватба ще има два оркестъра и народен и естраден.

# 613
  • София
Аз ти отговорих защо не искам оркестър. Не искам сватба с народна музика и естрада, така че като твоя оркестър не ми трябва. Чалга/гръцко/сръбско въобще сме казали без.
Не знам защо държиш сметка на останалите. Твоята представа за сватба не е най-правилната, всеки да си я прави сватбата оо негов вкус.

# 614
Аз ти отговорих защо не искам оркестър. Не искам сватба с народна музика и естрада, така че като твоя оркестър не ми трябва. Чалга/гръцко/сръбско въобще сме казали без.
Не знам защо държиш сметка на останалите. Твоята представа за сватба не е най-правилната, всеки да си я прави сватбата оо негов вкус.

Ния, не си ме разбрала правилно, аз не държа сметка на никой. Разбира се, че всеки сам си решава. Просто обясних, че оркестъра може да свири всичко не само народно и естрадно.Може латино, съвременна музика, по желание на клиента....Имате погрешни престави за оркестрите и не ги слагайте под един знаменател....

Последна редакция: пн, 02 мар 2020, 22:58 от Tedy_83

Общи условия

Активация на акаунт