Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 732
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Олиото на Матернеа е супер,но зависи колко е суха кожата.При мен с размазване пак не попива веднага,иначе хидратира чудесно.

# 331
На леко влажна кожа, пръска се и се изчаква малко да засъхне. Каквото не засъхне, ще остане по дрехите, но няма значение, после си попива кожата и от тях.

# 332
Момичета от къде си взехте обиколни и,нещо не мога да се ориантирам.във всички бебешки магазини ли ги има?

# 333
От сайта на дизайн бейби

# 334
Момичета от къде си взехте обиколни и,нещо не мога да се ориантирам.във всички бебешки магазини ли ги има?
Има ги,аз не съм взела,те са една от причините за внезапната детска смърт.
Трябва да циркулира въздух в леглото,а и новороденото не се мята и не знам какъв е смисъла.Мнение просто.

# 335
И аз много им се чудя на тези обиколноци, но майче ще минем без тях. В началото бебоците не могат да се въртят.
После като почнат, ще ме е страх да не се притисне в него и да не може да диша.

# 336
Аз търсих, търсих обиколници, накрая не взех и по - добре. Леглото на малката е до нашата спалня и като се събудя през нощта си я наглеждам, без да се налага да ставам и да надничам. Ако тя се е събудила, подавам биба през пречките и така. Не знам за по - нататък, като порасне, дали няма да си заклещтва ръчичките и крачетата..

# 337
За по натам и аз ще мисля,но в началото събират прах и детето го диша.

# 338
Моят син и сега си е с обиколник. Ползва си го за възглавница. Отделно, спира  биберона да не пада на земята.

# 339
Моя приятелка, с две деца вече, каза че обиколноци е добавила когато малките са почнали да се пробват за изправяне в кошарата. Тогава са залитали и често са се удряли в решетките.
Може би това наистина има повече смисъл. Simple Smile

# 340
  • Beyond the stars
До сега не съм видяла нужда от обиколници, вече година и половина. Явно си зависи от детето, но никога не се е удрял докато спи. Един-два пъти си напъха краче между пръчките и бедства докато го извади Grinning и това е.

# 341
  • Бургас
И аз нямам намерение да слагам. Купих си 2 комплекта за кошара без обиколник. То и пликовете им не знам дали ще използвам, защото мисля да взема чувал за спане. Той е най-удобен и безопасен.

# 342
Аз се чудя дали да купувам цели комплекти като за начало или по отделно нещата. Струват ми се доста скъпички, а за новородено майче най се използват чаршафи и калъфки за възхлавничка (без възглавничката разбира се). 😄
Гледам, че в Айко има регулярно промоции и излиза по-изгодно да се вземат няколко долни чаршафа и калъфки на цената на един цял комплект.

# 343
  • Бургас
Единия ми комплект е точно от Айко. Включва 2 калъфки, долен чаршаф и плик. Беше намален на 20 лв и качеството ми се струва доста добро. Дори да не използвам плика за завиване на бебето ще покривам кошарата през деня, докато не е вътре, та пак ще ми свърши някаква работа.

# 344
Аз използвам само протектор и долен чаршаф. Синът ми спи без завивка и без възглавница

Общи условия

Активация на акаунт