Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 728
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Аз бях с контракции и се пръсках с едно спрей-олио на Мустела без да мажа.
Маслото на Здраве мама е много приятно,но не трябваше да си пипам много корема след една определена седмица и зареди това си го измазах по краката.
Нещо много важно за стриите,освен че наистина си е ген,продължавайте да се мажете и след раждането.Моите стрии се появиха след това,от спадането на корема.Буквално за една нощ се нацепих 😢

# 316
За стрии се мазах с маслото на икаров по 3-4пъти на ден. Майка ми си е със стрии, не само от бременността, а и аз имам от тийн годините, та ми беше ясно, че ще се нацепя... Реално удържах да нямам стрии до 37 седмица, после яко ми се нацепи целия корем около пъпа. Та по този въпрос, някоя мама със същия проблем случайно да знае лек? Четох за микронидлинг, но реално видях само 2-3 отзива, а процедурата не е 20 лв, хаха. Казаха ми вчера за някакъв крем с екстракт от лук, който премахва белези, и него ще пробвам. Още са ми червени повечето, само една е станала кафява.

# 317
Аз се мазах с Палмърс, Хип, Юсерин и какво ли не. До последно нямах стрии и дори се бях успокоила, но след като родих още в болницата ми се появиха за една нощ. Родих в сряда вечерта, в четвъртък сутринта се бяха появили. Вече 6 месеца по-късно не се забелязват толкова, не са така розови както бяха в началото. Дано изчезнат напълно.

# 318
  • София
Ние бяхме харесали матрак с кокос, но ни казаха, че много бързо се натрошава и става на буци. Посъветваха ни да вземем по-висок клас и взехме един с алое, това в Аико. Естествено първо ни предложиха Магнифлекс естествено, но цената ми се видя необосновано висока, калъфът не се сваля, а гаранцията е само 5 години.

# 319
Ние взехме матрак с бамбук. На мен ми харесва, детето няма как да каже как му е, ама не е мек, определено

# 320
За бременните и скоро родили - общо взето, стриите са до ген Simple Smile Имах огромен корем, отначало се мазах малко с Матернеа олио, после го зарязах и от време на време се мажех с Еудермол, който обичайно си ползвам или с обикновено масло на Икаров. И то се мажех, понеже кожата ми беше суха и сърбеше. Нито една стрия нямам на корема, но започнаха да се появяват наченки по гърдите. Там съм се мазала дори повече и продължавам, но единственото, от което виждам облекчение, е кремът за кърмене - чист ланолин.

# 321
Да попитам как се борите с хемороидите Sad ужасно е...
До навлизането в 9ти месец нямах такива оплаквания и сега се появиха и аз не знам от къде, а казват че след раждането е по-зле

# 322
За матрака когато го купувахме от Айко казаха да бъде или био памук или алое Вера, кокоса не се препоръчвал заради акарите. Разлика в цените няма голяма, но е важно да е по-твърд.

# 323
Да попитам как се борите с хемороидите Sad ужасно е...
До навлизането в 9ти месец нямах такива оплаквания и сега се появиха и аз не знам от къде, а казват че след раждането е по-зле
Казвала съм и друг път в темата че отдолу ми се наду и така си остана. В началото се прибираше ,но сега си е така. АГ ми изписа някакво мазило с прополис за облекчаване на болката Ами аз болка нямам. Имам само като се бърша и не мога и да се избърша хубаво,защото хем боли хем дето е надуто всичко и със сухи и с мокри кърпи трудна работа. След всяко ходене се мия и се мажа с това ,но ефект не виждам. Не знам ,защо не ми изписа нещо за прибиране ли не знам...

# 324
При мен си останаха и след раждането. И а едно мазило Пейлекс или нещо подобно на Хималая ама съм го ползвала веднъж. Много болят, да им се незнаят

# 325
И аз ужасни след ражането. Мазах с един охлаждащ крем,които дори не е специално за хемороиди и се изчезнаха доста бързо

# 326
И аз ужасни след ражането. Мазах с един охлаждащ крем,които дори не е специално за хемороиди и се изчезнаха доста бързо

Как се казва Simple Smile

# 327
Леле, тази тема е страхотна! Намерих толкова много полезни информация!

# 328
Момичета, можете ли да ме посъветвате какво да използвам против стрии, тъй като съм с контракции и не е желателно да си пипам корема ? Ако само впръсквам  някакъв спрей дали ще има ефект ? До скоро се мажех с кокосово масло, но контракциите не отминават и спрях.

# 329
Момичета, можете ли да ме посъветвате какво да използвам против стрии, тъй като съм с контракции и не е желателно да си пипам корема ? Ако само впръсквам  някакъв спрей дали ще има ефект ? До скоро се мажех с кокосово масло, но контракциите не отминават и спрях.

Олиото за еластичност на Матернеа е спрей, не знам колко има ефект, но може и да не се размазва. Има го в ДМ и по аптеките.

Общи условия

Активация на акаунт