Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 717
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Каква е цената на тези с кокос?

# 301
Нашият е с кокос,не знам марка. Твърд е,но не мога да определя много,малко или средно. 50 и няколко лева беше.

Лорели имат такъв. Ние взехме с кокос от едната страна. Има и двоен кокос.

# 302
Нашият е с обикновена дамаска ,тоест с детски принт нищо специално за това е и 50 и няколко лева . Да не излъжа,но на мен ми е останало 58. Същия само ,че с "луксозна" дамаска като матрак за спалня примерно на Тед,Дормео и т.н 100 и нещо лева. Отвътре ни обясниха,че са едни и същи. Ние решихме ,че за една дамаска няма смисъл от толкова пари да се дават,макар че майка ми плаща кошарата и нещата към нея,но това също не значи ,че всичко трябва да е скъпо. Все пак няма да спи на него цял живот ,пък и е достатъчно твърд според мен. Аз обичам да спя на твърдо,дори и лекоо по-мек да е матрака се схващам цялата. Момичета вече втори път ММ забелязва ,че едната ми гърда секретира. Но само едната,знам ,че това е коластра и гърдите се подготвят за предстоящото кърмене. Няма проблем ,че е само едната нали? От снощи се мажа с домашна мас ,че корема ми взе да има доста големи стрии и на едната гърда две три малки. В началото се мазах с Палмърс олио и крем,но явно при мен нямаха ефект,после минах на кокосово масло,което почти свърши и пак няма ефект. Надявам се с тази мас да не става по зле. Майка ми я превари два пъти и е и сложила за аромат розово масло. Не мирише изобщо на мас. Вие с какво се мажете? Знам ,че при всички е индивидуално,но пак да питам 😁

# 303
Нашият е с обикновена дамаска ,тоест с детски принт нищо специално за това е и 50 и няколко лева . Да не излъжа,но на мен ми е останало 58. Същия само ,че с "луксозна" дамаска като матрак за спалня примерно на Тед,Дормео и т.н 100 и нещо лева. Отвътре ни обясниха,че са едни и същи. Ние решихме ,че за една дамаска няма смисъл от толкова пари да се дават,макар че майка ми плаща кошарата и нещата към нея,но това също не значи ,че всичко трябва да е скъпо. Все пак няма да спи на него цял живот ,пък и е достатъчно твърд според мен. Аз обичам да спя на твърдо,дори и лекоо по-мек да е матрака се схващам цялата. Момичета вече втори път ММ забелязва ,че едната ми гърда секретира. Но само едната,знам ,че това е коластра и гърдите се подготвят за предстоящото кърмене. Няма проблем ,че е само едната нали? От снощи се мажа с домашна мас ,че корема ми взе да има доста големи стрии и на едната гърда две три малки. В началото се мазах с Палмърс олио и крем,но явно при мен нямаха ефект,после минах на кокосово масло,което почти свърши и пак няма ефект. Надявам се с тази мас да не става по зле. Майка ми я превари два пъти и е и сложила за аромат розово масло. Не мирише изобщо на мас. Вие с какво се мажете? Знам ,че при всички е индивидуално,но пак да питам 😁
Използвам Elancyl и щраусова мас, от мустела и био ойл не съм впечатлена. За щраусовата мас, много по-висок процент масленост има от другите,стои една жълта.
Но всичко си е до кожа според мен.

Последна редакция: ср, 04 мар 2020, 11:34 от Dreamer_19

# 304
Момичета вече втори път ММ забелязва ,че едната ми гърда секретира. Но само едната,знам ,че това е коластра и гърдите се подготвят за предстоящото кърмене. Няма проблем ,че е само едната нали?
На мен около седмица ми секретира само едната гърда, после другата почна но по-малко и след около 3 седмици се изравниха.

# 305
  • Благоевград
Вие с какво се мажете? Знам ,че при всички е индивидуално,но пак да питам 😁

Аз се мажех само с Мустела 2 пъти на ден. Нямам нито една стрия 7 месеца след раждането. Бих мазала и с мас, но при лятно бременеене в големите месеци мисля, че не е Ок. Според мен най-вече е до кожа и размер на коремчето. Моето не беше от големите.

# 306
Вие с какво се мажете? Знам ,че при всички е индивидуално,но пак да питам 😁

Аз се мажех само с Мустела 2 пъти на ден. Нямам нито една стрия 7 месеца след раждането. Бих мазала и с мас, но при лятно бременеене в големите месеци мисля, че не е Ок. Според мен най-вече е до кожа и размер на коремчето. Моето не беше от големите.
Да през лятото не е много ОК с мас. Аз съм 32+1 ден и изведнъж ми се появиха доста стрии по корема. Като географска карта съм. По принцип съм слаба без корем и явно не издържа кожата на напъна. Дано поне малко да се заличат след раждането.

# 307
Аз ползвах този лосион и то не много редовно, нямам стрии, но наистина зависи от кожата.
https://verdemivida.com/shop/biobaza-nourishing-body-cream-for-p … y-and-motherhood/

# 308
  • Бургас
И аз ползвам същия лосион от началото на бременността, нямам стрии за сега в 30 г.с. Надявам се да се размина с тях и този път. От предните бременности също нямам нито една по корема.

# 309
Мазах се само с кокосово масло през цялата бременност, сутрин и вечер. Нямам нито една стрия, а коремът ми беше огромен последния месец.

# 310
Полвах масло на Палмърс и също нямам стрии по корема. По гърдите имам малко, но там играят и хормони.

# 311
  • Германия
Аз и с първата бременност и сега се мажа с BiOil и съм доволна, за сега нямам стрии. Но е много вероятно да се дължи на добър ген, а не на мазането 🤷🏻♀

# 312
Абе майка ми няма такива последствия след две деца,аз не знам защо така изведнъж се нацепих. Има ли шанс да се махнат някога или така ще си остана как мислите?

# 313
  • Германия
Абе майка ми няма такива последствия след две деца,аз не знам защо така изведнъж се нацепих. Има ли шанс да се махнат някога или така ще си остана как мислите?

Няма да се махнат, кожата се е нацепила. Но след време ще избледнеят и няма да се виждат чак толкова, стават от лилави на сребристи.

# 314
Моите си стоят две години розови

Общи условия

Активация на акаунт