Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 729
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да, в Джъмбо нещата са евтини, но качеството как е на бебешките неща?
Според мен е на късмет. Синът ми има много дрехи от Джъмбо, някои си бяха добре след многократно изпиране, други се скапаха бързо. Аз ги харесвам, заради щампите, шарени и весели и ги ползвам главно за домашни дрешки. Освен това са много мекички на допир, поне тези, които аз избирам. Захабяват се бързо, но пък вкъщи не ми е важно дали са избледнели цветовете.  Бодита и ританки имат около 2 месеца живот, преди да окъсеят, така че предпочитам да дам 5 лв за боди, а не 20. За бодита специално - дооволна съм много от бебешката марка на Кауфланд, няма да слагам името, същия ценови диапазон, но по-добро качество.

# 286
В малките магазинчета за бельо много често има удобни сутиени за кърмене на съвсем прилични цени. Аз си купих за по 8 лв., единият дори е красив Simple Smile А за качество-цена на Лидл бебешките неща са хубави, не ми избеляват, макар че имам някои забележки. Най-доволна съм от българските и турските, не купувам от големите вериги тип "Хиполенд". Много се старая дрешките да са с минимум щампи, бродерии и завъртулки, а за удобство е по-лесно всички да са в светла гама, така могат да се перат заедно.

# 287
Аз сутиени за кърмене си взех от един квартален магазин за бельо. Не кърмя отдавна, но продължавам да ги нося. Много меки и удобни, на много добра цена.
За малкия в началото и аз избягвах дрехи с бродерии, с лепени картинки, с тъмни цветове и т.н. Вече не се придържам към това, де.

# 288
От Джъмбо имаме няколко неща, давани ми от зълва ми - не са мръднали. На Кауфланд и Лидл марките също са добри. От Пепко съм очарована - имам многи добри попадения. За в началото, като всичко се носи броени пъти, изброените са идеални.

# 289
Аз ли съм единствената, която е пробвала сутиени от Джъмбо Simple Smile Имам и от лидълските, но съм по-доволна от тези от Джъмбо.

Имам 3 бюстиета от Джъмбо. Много са ми удобни. Купих и 1 сутиен за кърмене от същата серия.

# 290
Аз ли съм единствената, която е пробвала сутиени от Джъмбо Simple Smile Имам и от лидълските, но съм по-доволна от тези от Джъмбо.

Имам 3 бюстиета от Джъмбо. Много са ми удобни. Купих и 1 сутиен за кърмене от същата серия.
Каква им е цената в Джъмбо на сутиените?

# 291
Харесах си кошара, но трябва да избера и матрак. Бихте ли ми препоръчали някакъв, защото изобщо не съм наясно? Доколото разбрах трябва да не е много мек, но и да не е много твърд.

# 292
По-скоро твърд се препоръчва. Все пак да се има предвид, че бебето не тежи и средно твърд по критерия на възрастен е по-скоро твърд за бебе. Уф, не знам дали го обясних добре Simple Smile Нашият е средно твърд, потъвам приятно. Бебешкият е същата марка, пак средно твърд, като за бебо е идеален и не потъва изобщо. Екотекс е фирмата, имат сайт. За у баба му взехме обикновен матрак на Лорели, пак е същата твърдост, но ми се струва, че ще се деформира доста по-бързо.

# 293

Каква им е цената в Джъмбо на сутиените?

Около 7-8лв беше по спомен

# 294
Нашият е с кокос,не знам марка. Твърд е,но не мога да определя много,малко или средно. 50 и няколко лева беше.

# 295
Ние взехме на Magniflex с бамбук, 200 лв  (60×120) има го в Айко. Аз съм за, по-твърдите матраци.

# 296
Ние сме се спрели на Ай слиип.

# 297
На сина ми е iSleep baby Puzzle. Бях писала за него по-назад.

# 298
Ние сме с Магнифлекс Pierre Cardin

# 299
Нашият е с кокос,не знам марка. Твърд е,но не мога да определя много,малко или средно. 50 и няколко лева беше.

Лорели имат такъв. Ние взехме с кокос от едната страна. Има и двоен кокос.

Общи условия

Активация на акаунт