Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 709
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Много по-удобна ми е на мен. Местя я където искам, малкия играе в нея и през деня и не се притеснявам, че може да се удари. Той много се върти и през нощта. В дървената бях сложила обиколници, но това не му пречеше да намери къде да си удари главата и да не може да спи. И решихме да я сменим, хем кошарата е навсякъде с нас и малкия спи в своето си легло, хем не се притеснявам аз. Ние взехме на Lorelli San Remo.

# 376
То май често се случва това с разтегаемата кошара. И други момичета са писали. Чудя се защо?
Сгъваемата кошара се купува масово,прибира се в един сак и си я пренасяш,но е лека и матрак от по-висок клас като Магнифлекс пр. е тежък за нея.
Ние ще вземем ,но само за като пътуваме някъде.Другото хубаво е ,че става за игра,ако купиш отделно халки,детето може да се набира за тях като се учи да се изправя.
От родители обаче съм чувала,че са ги обръщали децата.Има и вариант тип "близо до мен",като всяко нещо има плюсове и минуси.

# 377
  • Варна
Аз мисля да купим сгъваема само за пътувания.
Извинявайте за глупавия въпрос, но за какви халки става въпрос?

# 378
Моят син и без халки се научи първо в сгъваемата кошара да се изправя (просто се протяга или се подпира за плата), за щастие не ни се е случвало да се обърне кошарата, а сме с isleep бебешкия матрак. Удобно ни е, защото може да е навсякъде с нас. Слагаме я в сака и сме забравили за притеснението.

# 379
  • Plovdiv, Bulgaria
То май често се случва това с разтегаемата кошара. И други момичета са писали. Чудя се защо?
Сгъваемата кошара се купува масово,прибира се в един сак и си я пренасяш,но е лека и матрак от по-висок клас като Магнифлекс пр. е тежък за нея.

2г ползвах преносима кошара с матрак магнифлекс, не съм видяла да е тежък или да има някакъв проблем с това.
Сега пак ще я ползваме, отново с този матрак.
Достатъчно стабилна си е била през цялото време, детето не се удряше както в дървената, научи се да се изправя в нея, ползвахме я и за игра. Като започна да се движи отварях ципа и излизаше от там, не да се мъчи да прескача. За път имахме сгъваем матрак.

# 380
Аз мисля да купим сгъваема само за пътувания.
Извинявайте за глупавия въпрос, но за какви халки става въпрос?
https://www.hippoland.net/chipolino-halki-za-sg-vaema-koshara-4-br
Такъв тип са халките.

# 381
Моят син има дървена, която показах. Но реално се изправи в сгъваема, докато бяхме на едно пътуване. Купила съм такава за пътуване и за когато спи в баба си. Отделно имам по- малка, квадратна за игра.

# 382
  • Бургас
Aз така и не успях да ги харесам тези сгъваеми кошари. Никога не сме имали такава. Сега една приятелка ми е обещала нейната, да я ползваме само за път.

# 383
Ние сме с next to me и това е една от най-добрите и смислени покупки, които направихме. Долепена си е до нас, спинка си вечер в легълцето, придърпвам и кърмя в просъница, не ставам от леглото до сутринта. За първите месеци, когато се будят по-често е незаменимо, ако искаш да си запазиш съня.
След като мине килограмите ще си спи в дървена кошара, но не съжалявам и за секунда, че ще ползваме next to me-то 7-8 месеца макс. И нищо му няма, при следващо дете може пак да се ползва или да се продаде,перфектно си е. ✌️

# 384
Имаме 2 сгъваеми кошари и матраци на Магнифлекс.Изобщо няма проблем с тежестта на матрака.Кошарите ни си имат и халки.Не сме купували отделно.Ето модела:
https://www.baby.bg/kinderkraft-bebeshka-koshara-s-aksesoari-joy-full-rozova.html

# 385
  • София
И двете ми деца спят в сгъваема кошара и за първи път чувам че има тежки за тях матраци. Много интересно твърдение!? Досега не съм чула и че дете може да я обърне. Баткото спа в кошарата до 2 + години. Беше диво дете, прескачаше я, мяташе се, слава Богу без инциденти. Първо спеше в дървена кошара, която поръчахме с голямо желание, но той се въртеше много, удряше се и се будеше с рев. От моя опит сгъваемите кошари са страхотни.

# 386
Ами аз това работя-рекламации на детски и бебешки стоки,от клиенти съм чувала такива отзиви.
Аз си имам наблюдения кое е здраво и кое не,главно хората си разказват практическата част.

# 387
Сгъваема кошара на Киндеркрафт купих основно за игра, но и да я носим като се наложи да спим някъде. На 2 нива е, но горното е твърде високо и ако се изправи - моментално ще се преметне. А долното ниво е толкова ниско, че едва ли скоро ще се докопа да се хване и да се изправи /на 9 м. е. Вярно, че има 2 халки за тази цел, но ми се струва като недостатък. Иначе е стабилна и е от хубава материя.

# 388
Горното ниво е до 6месеца макс.В момента в който детето почне да се надига се сваля долу.

# 389
Момичета има ли комплекти за кошара вместо със олекотена завивка да са с одеало?

Общи условия

Активация на акаунт