Подготовка за малкия човек - тема 10

• 41 708
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Момичета има ли комплекти за кошара вместо със олекотена завивка да са с одеало?
Аз не съм виждала. Никога не съм купувала комплект, все има нещо, което е неизползваемо за мен. Ползвам бели чаршафи с ластик и чувалчета за сън. Също 2 одеалца, ползвам ги по време на разходка.

# 391
Здравейте момичета. Можете ли да ми препоръчате хубав влагоабсорбатор?

# 392
Момичета има ли комплекти за кошара вместо със олекотена завивка да са с одеало?

Maй не, одеалата се продават отделно. Аз имам май вече шест, без да броим едно с вата като олекотена завивка, плюс две от детските ни години Simple Smile Може да купиш отделно долен чаршаф, калъфки и одеало, а може просто да прибереш олекотената завивка за по-нататък.

# 393

Maй не, одеалата се продават отделно. Аз имам май вече шест, без да броим едно с вата като олекотена завивка, плюс две от детските ни години Simple Smile Може да купиш отделно долен чаршаф, калъфки и одеало, а може просто да прибереш олекотената завивка за по-нататък.
Идеята ми е ,че всички ме питат какво да вземат за бебето и се чудя какво да казвам. За сега съм измислила брат ми и снахата ще вземат стерилизатор,сестрата на ММ шезлонг ,който става и на кошче за сън. Другите ми идеи са комплект за кошара с всичките му там неща ,комплект за количка и нещата за къпане. Ами дето ще ги мисля аз да ги купувам поотделно като пита някой ще казвам. А доста станаха дето питат. А мисля по принцип с одеалце да го завивам не с олекотена.

# 394
Много хора ще ви подарят одеало, хавлия и от ония албуми - дневник за бебе.

# 395
Много хора ще ви подарят одеало, хавлия и от ония албуми - дневник за бебе.
И това го има. Изобщо не искам да се затрупвам с неща ,но какво да се прави. Това са най-близките ,които питат какво да вземат,дано нямам излишни неща.н

# 396
Един от хубавите подаръци, които получих беше космонавт, подходящ за есента/ пролетта. От плат, не от шушляк. Много удобен ми беше .

# 397
Аз директно си казвах поотделно какво искам - по списък, а човекът преценява какво да вземе. Даже пращах направо линк към онлайн магазин, да си има представа. Не че не се напълних с куп миниатюрни дрешки, някои от които остават почти неносени.
Може просто да им кажеш "Трябват ми Х броя долни чаршафи, със/без плик/завивка/калъфки" и така.

А на мен между другото албум никой не ми подари Simple Smile Ние си купихме.

# 398
  • Германия
Сигурно не е прието ли, няма ли възможност не знам, но аз ако някой ме пита какво да ми подари ще му кажа да ми вземе един ваучер за дм, ХМ, бебешки магазин и т.н., където аз да си купя каквото ми харесва и ми трябва - точно с дрешките ей така ще стане - ще ви подарят или малки комплектчета, които може и изобщо да не станат или да не са практични, или пък твърде големи, които ще стават в грешния сезон... Винаги можете да им кажете после, че това и това сте си купили с ваучера им, та поне да знаят за какво са отишли парите.

# 399
Аз директно бих казала, че дрехи не искам! Първо, че аз купувам много дрехи за детето и второ, искам аз.да си ги избера.

# 400
  • Бургас
Идеята за ваучер е много добра.
Нас за сега никой не ни пита, а и ние вече имаме всичко. Ако след раждането някой изяви желание да ни прави подаръци и попита ще поръчвам играчки.

# 401
Здравейте момичета, някоя от вас има ли информация как ще се действа с взимането на болнични, консултации. Тъй като при това положение ми е малко неясно. Ако някой вече се е сблъсквал с това да сподели.

# 402
Болничните ми ги дадоха, консултации и направления за изследвания не дават.

Здравейте момичета, някоя от вас има ли информация как ще се действа с взимането на болнични, консултации. Тъй като при това положение ми е малко неясно. Ако някой вече се е сблъсквал с това да сподели.

# 403
При всеки АГ е различно, най-добре се чуй със твоят. Мен трябваше да ми издават 45 дневния преди раждане, но ми казаха че може и след като родя чак, нито ЖК, нито тонове ще записват, казаха ми да се пазя и ако имам някакви болки тогава да ходя в спешен кабинет. Hushed

Болничните ми ги дадоха, консултации и направления за изследвания не дават.

# 404
Благодаря, и аз утре съм с час за 45-дневния, но ще звъня по-късно да питам да ходя ли. Ще споделя и аз каквото ми кажат.

Общи условия

Активация на акаунт